Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
Lavinia_P spune:
LA MULTI ANI DRAGA RUXANDRA
Iti doresc mult soare ,voie buna si dragoste -pentru o persoana speciala!
Deci tot speriate ne-ai lasat cu "nu se mai poate face nimic"-spune-ne macar ca nu e vorba de ea sau sot..
ruxandra_sb spune:
multumesc frumos!
Lavinia, ei sunt ok.
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
chinico spune:
Ruxandra LA MULTI ANI!
sanatate, sanatate si inca nitel de sanatate.
bine ca donia si ai ei sunt bine, ca si pe mine m-ai speriat teribil.
noi plecam in concediu, speram sa avem parte de vreme buna si sa fim ..ha, surpriza mare..sanatosi.asa ca ne revedem la inceput de iunie.
roxanica2006 spune:
Ce ametita sunt...retineam ca ziua ta, Ruxandra e pe 18, asa ca am intrat cu drag sa fiu printre primele care-ti ureaza La multi ani !!!! si uite ca-s printre ultimele.
Iti doresc din suflet multi multi ani sanatosi si fericiti, sa te bucuri in continuare de vacantele voastre de invidiat, de poznele copiilor si de iubirea celor dragi.
Ma gandesc la tine, Donia
acs spune:
Fetelor, am nevoie de un sfat in legatura cu Victor.
Cred ca am povestit, dar nu-s sigura, asa ca reiau: Asta toamna l-am operat de polipi, iar doctorul a considerat ca trebuie puse tubulete in urechi. Totul a mers perfect pana acum. De cateva saptamani nu mai are niciun tub (au cazut singure), insa s-a adunat din nou lichid in sptele urechilor. Se pare ca si polipii s-au refacut partial si ar astupa comunicarea dintre urechi si nas. Cert e ca suntem din nou in situatia de asta toamna si nu stim incotro s-o apucam.
Astazi a fost Stef cu el la consult si avem o reteta lunga cu aerosoli si cortizon. Chiar daca tratamentul va da roade, ceea ce nu e sigur, habar n-avem ce vom face in viitor.
Lavinia, Lizzy, parca si voi i-ati operat pe cei mici de polipi.
Puteti sa-mi recomandati un doctor in Bucuresti? Am vrea si o alta parere.
S-ar putea sa fie si alergie...
Uff! Cand vad ca iar nu aude bine si nu stiu incotro s-o apuc...
Imi cer scuze ca scriu numai de probleme.
ruxandra_sb spune:
sunteti mortale, multumesc
din cate stiu.. azi este ziua frumoasei Roxana
sa ne traiesti draga noastra fetita!
Acs, as zice sa iei legatura cu Raluca_u, ei au experiente majore cu otite operate & co la Stefan.
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)