M-am hotarat.............adoptie(73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabineta

Am citit si dincolo si... sigur ca am ochii in lacrimi.
Nu mai sunt in stare de nimic acum... si aveam atatea sa va spun...
Deci, cine se inscrie pentru parc duminica, daca nu ploua?

Noi am vrea sa venim!

www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata.
Sorinlea, cand sa ii arat sotului meu pozele cu mandretea ta de baiat, nu mai merge linkul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Sabina din pacate noi chiar duminica plecam spre tara, unde-mi las mandretea de baiat ca incep munca , asa ca vara asta pe noi sa ne sariti . Poate daca se v-a intampla vreodata cand il mai aduc prin Bucuresti, s-o mai puneti de-o intalneala, cu mare drag.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

amy ai PM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

buna fetelor,

si noi am vrea sa venim in parc, nu am participat pana acum, asa ca asteptam mai multe detali despre locul de intalnire si ora. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata. Sori, ai PM si tu. Ms de mesaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erato spune:

Sper ca la urmatoarea intalnire sa pot veni si eu cu copilasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

Buna ziua,
poate va mai amintiti de mine.
anul trecut, pe vreme asta, am intrat la adoptii pt a ma interesa de documentele necesare pregatirii dosarului de adoptie.
Veneam in urma a 3 inseminari nereusite.
Intre timp, in iulie , dupa o fertilizare am ramas insarcintata cu tripelti(3 baieti), sarcina pe care am pierdut-o la aproape 4 luni.De la inceputul lunii aprilie avem atestatul si suntem in asteptarea copilasului mult dorit.
Desi va citesc de anii buni, de pe vremea cand tzuni ne povestea de mery a ei , de nico_ro si povestea primeii intalniri, de ochii frumosi ai lui eric, de ioana nastrusnica si toti copii si parintii lor minunati, azi m-am hotarat sa va scriu pentru a va multumi celor de la DC si PROTV pentru initiativa de a face un documentar legat de adoptii, precum si mamicilor si viitoarelor mamici care vor participa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

amy,
mi-am facut curaj si ma bucur ca te regasesc aici.
sunt convinsa ca venind de la aspirante la adoptii, cat de curand o sa ajungem la poznasii sunt mereu in actiune, cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYH spune:

Buna ziua!
Eu m-am intors de la primul curs. A fost foarte interesant. Mai avem 2 cursuri si dupa aceea vor veni in vizita la noi. Ne-a raspuns la toate intrebarile pe care le-am avut. A fost o atmosfera foarte placuta. Ne-a pus pe fiecare sa ne prezentam si sa vorbim despre dorintele noastre. Am fost 5 familii din care 2 deja au copiii, trebuie sa le faca doar formalitatile. Ne-au spus ca inaintea noastra sunt vreo 40 familii in asteptare. Abia au ajuns la dosarele depuse incepand cu noiembrie 2009.

Mergi la inceput