AM NEVOIE DE AJUTOR!

AM NEVOIE DE AJUTOR! | Autor: chrysta4u

Link direct la acest mesaj

Buna,viitoare mamici!va rog tare mult,ajutati-ma cu o informatie.sunt insarcinata(in sfarsit!)in 7 saptamani.pana acum cateva cateva zile,am avut o scurgere maronie,care mai apoi a revenit la o culoare mai deschisa,iar azi am observat ca scurgerea a devenit rozalie.am fost la consultatie in urma cu o saptamana,iar medicul a zsi ca sarcina decurge normal.insa sunt ingrijorata tare in privinta scurgerii.daca a mai trecut cineva prin asta,va rog mult,ajutati-ma!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

medicii trebuie sa te ajute..noi iti dam doar un sfat.

sfatul meu e:mergi direct la urgente, orice sangerare in sarcina poate fi un pericol .
sanatate!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Orice scurgere trebuie raportata doctorului tau in cel mai scurt timp. Nu iti fie jena sa il suni ori de cate ori ai nevoie de un sfat.
La prima sarcina am avut, tot in sapt. 7 sangerari, si maronii si rozalii. Am sunat doctorul, m-a chemat sa ma vada de urgenta si mi-a prescris tratament de sustinere a sarcini cu Utrogestan si No-spa.

Ca idee, evita sa te stresezi si sa te obosesti, cum simti o durere in burtica opreste-te chiar in acel moment din tot ce faci si odihneste-te, ia un No-spa(poti fara probleme sa iei 2-3 pe zi, nu ii fac rau lui bebe) si pentru sangerari suna-ti doctorul.

Multa sanatate si tie si lui bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chrysta4u spune:

va multumesc din suflet.am observat acum cateva minute ca nu mai am scurgerea rozalie,a fost doar o pata.medicul,pe care l-am sunat intre timp,mi-a zis ca nu pare a fi o problema si sa astept pana pe 11.04,cand am programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Am avut si eu scurgerile maronii, cateva saptamani in primul trimestru,
era o zona de decolare (de desprindere) a embrionului, mi s-a recomandat repaus total , oricum eram sub tratatment cu Arefam 200-3 ovule pe zi si No-spa -3/zi de la inceputul sarcinii. E week-end, stai in patut, pana pe 11 nu mai e mult si mai mult decat atat, dr nu are ce sa-ti faca in primul trimestru (decat tratamentul de sustinere descris mai sus).Doamne ajuta!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

si eu am avut scurgeri maronii de pe la 5 saptamani , au durat aproape 2 saptamani apoi la 10 saptamani am avut iar dar doar o pata mica de la efort. La toate controalele si ecografiile facute in acea perioada , totul era bine, nu aveam desprindere , nu parea a fi nimic in neregula .... explicatie nu au avut .. important ca a mers totul bine pana acum si sper sa ma ajute Dumnezeu sa duc cu bine pana la capat.tratament am luat si eu arefam, cum au spus si fetele mai sus, insa asta este experienta mea , tu apeleaza in primul rand la medic pt ca fiecare femeie e diferita...
Iti doresc din suflet sa fie totu bine si sa ai un bebe sanatos!

25+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mi s-a intamplat si mie la prima sarcina, medicul mi-a recomandat repaus la pat, no-spa cu sscobutil si progesteron

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Si mie mi s-a intamplat, atunci cand s-a petrecut nidarea (lipirea embrionului). Deci totul in regula.
Pe de alta parte, astea sunt doar experientele noastre, medicul tau e cel mai avizat. Sanatate!

Eu, Piscotzel (14.04.2005), Bebe Strumf (04.06.2006) si Atomix (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

si mie mi s-a intamplat.
am luat no-spa, utrogestan. la inceput am luat si duphastone. apoi am continuat cu utrogestan pana in 12 saptamani. si am stat la pat.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput