Strugurasi de Sept-Oct 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna

May felicitari pt fetita. si ma bucur nespus ca esti ok cu problema cu hematomul.
..si hai nu mai fi suparata, ca trec toate starile astea, o sa vezi.. nici eu nu dorm bine deloc... e tot de la sarcina... eeei, asa ne trebuie daca am vrut copil! acum suportam!

Dbunny si eu am gustat juma de sarma si o gura de pizza. dar nu mi-au priit deloc. ma bucur ca tie ti-e bine.
carnea de porc e prietena mea in perioada asta. nu stiu de ce, dar nu suport puiul deloc. daca e vorba sa mananc o bucata de carne, atunci sa fie de porc, coasta sau ceafa ca sunt si cu putina grasime... copilul cere!

oana_s ma bucur pt rezultatele bune de la analize si pt ca ai aflat si ce ai in burtica! sa fie sanatos. eu am eco morfologica la 20+.

Loredana asa cum au zis fetele, anemia in sarcina e oarecum normala. despre infectie urinara pot sa iti spun ca de multe ori nu are legatura cu igiena personala. mai ales la femeile gravide se stie ca asta e o problema des intalnita datorita schimbarilor ce intervin in organism. sa stii ca si constipatia favorizeaza infectiile urinare. incearca mai multe lichide si du-te la toaleta cat de des iti vine, fara sa te abtii. asa cum am mai zis, eu am luat urinal akut. intreba medicul si despre asta... dar sincer iti spun ca eu m-as mira sa fie infectie urinara fara simptome. cand ai infectie urinara, plangi cand faci pipi...ustura f rau...

pupici, o zi buna

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Sar'na, Seidana, da' io tare tare imi doream sa mai am o fetita, va invidiez pe voi pt pasarici, acu' incerc sa ma obisnuiesc cu gandul.

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 12+ cu

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

ohhh fetele, e super frumos acasa.....adik am timp sa ma ocup de toate,eu terminam si tarziu serviciul, ajungeama casa numai dupa 7 jumate, si nu mai imi venea sa fac nimik, dar acum , ma trezesc fara nici un stres..pap..mai stau, mai fac curatenie, mai fac o mancarica, mai merg la piata, mai ple cin vizite, ce sa zic,este foarteeee frumos, se mai intampla uneori sa ma plictiesc, sau sa ma simt singura,daca aici in cartierul asta, nu cunosc pe nimeni, nici macar vecinii:(...dar in general e foarte bine, mai putin cu banii:(, se cunoaste acum ca ne descurcam din ce in ce mai greu,dar na, asta e, vom vedea

Zubi, mami19+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

OANA S si sot nu te gandesti?poate tare mult si-a dorit un baietel ca o pasa aveti deja

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

aa si pt concediu, deci dupa ce am obtinut dosarul de risc, l-am dus la firma, bineinteles ca mi-am oprit copie, si la medicul de familie,care imi da concediu pe fiecare luna, nu ma mai duc nicaieri

Zubi, mami19+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Foarte bine zubi Lasa ca este mai bine sa ne plictisim acasa decat sa ne stresam la serviciu

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Racheel, da, intr-adevar el si-a dorit enorm baiat, e fericit

Zubi, intai si intai medicul gine ti-a dat ceva hartie cum ca e vb de risc maternal sau direct de la medic de medicina muncii ai luat-o?

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 12+ cu

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Dbunny, te astept cu mare drag
Racheel, nu am mai facut nimic, abia mi-a trecut si mie ciclu,si ma pun pe treaba, cred ca ma incearca si o raceala, simt ceva la gat...si ma deranjeaza, si cam am frisoane...tre sa ma doctoricesc, mi-am facut un ceiut cald, cu miere si sper sa ma incalzesc. ...in rest toate bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Helenutza23 de unsturat nu ma ustura cand merg la baie, in schimb merg f des la baie si am mai avut uneori in ultima vreme dureri deasupra osului pubian - am inteles ca si astea ar fi simptome ale unei vezici inflamate.

Lori 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Helenutza23 de unsturat nu ma ustura cand merg la baie, in schimb merg f des la baie si am mai avut uneori in ultima vreme dureri deasupra osului pubian - am inteles ca si astea ar fi simptome ale unei vezici inflamate.

Lori 20+

Lore , in general daca la sumar ies frecvente bacterii , nitriti in urina e infectie urinara . dar trebuie chiar si asa facuta urocultura si antibiograma sa se vada ce fel de bacterie e . Cea mai frecventa este E. coli si se trateaza cu augmentin.

Oana 16+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput