Strugurasi de Sept-Oct 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ce fac mamele strugurasilor duminica? Se odihnesc? Foarte bine!

onuta bun venit si bebe sanatos!

Daca vreti ingrediente pt creme si uleiuri stiu o pagina buna: akomaskincare.co.uk

Eu ma 'laud' cu o durere de cap teribila. de ieri, azi sunt putin mai bine fiindca cred c-am gasit cauza: prea putine lichide. ma fortez cumva sa beau, dar efectiv mi-e greata de apa, cola sau sucuri din comert. Am gasit un suc organic de struguri negrii, insa nu intra mai mult de 200-300 ml pe zi. Mai desfac si cate-o doza de Aquarius, dar nu-s in stare s-o termin intr-o zi intreaga. Ati mai patit vreuna asa?
Abia astept sa intre sezonul pepenilor, cu aia compensez eu lipsa apei de numa

O duminica placuta si odihnitoare va dorim!

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Dbunny , cred ca ar trebui sa te fortezi sa bei apa ca deshidratarea nu-ti face bine nici tie, nici bebelului.
Eu beau vreo 2 litri de apa plata.

Merci fetelor pt felicitari

Tot zicandu-i pasa pasa, tati ne intreaba acuma numa asa: ce fac pasaricile? :)

15+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Pffoaaa , May ce ma bucur pentru tine ca vei avea fetita stiu ca iti doreai sa fie asa si uite ca ti s-a indeplinit dorinta,chiar si fetele au avut gura pocita si -ti spuneau....fata faci ! Sa dea Domnul sa fiti sanatoase amandoua ,ca te-ai chinuit prea tare ,ba cu sangerarile,ba cu greturile,ba cu hematomul etc

Onuta,bine ai venit si sarcina usoara

Seidana,felicitari pentru fetita ! Se pare ca va predomina caruciorul roz la odiseea noastra cu atatea mandre pe drum

Dbunny si eu ma mai plang de dureri de cap,dar am inteles ca sunt normale in timpul sarcinii,mai ales in trimestrul al doilea.Evita sa stai in fata tv ,a calculatorului cate ore bune,la mine vin migrenele din cauza lor
Mi-ai facut pofta de suc de struguri sau mai bine zis de must ,cand eram copil si mergeam la tara bunicii strangeau strugurii si-i dadeau prin zdrobitoare, bagam la stomacel pana nu mai puteam

Am vazut ca tot ati vorbit de intepaturi la buric,eu am avut azi niste mancarimi in buric de-mi venea sa bag degetul acolo sa ma scarpin dar imi era frica.Ma gandisem eu ca are vreo legatura cu bebe si ca ar fi ceva normal.
Scurgeri am si eu,de la albicioase pana la transparente,eram la servici si simteam de parca facusem in pantaloni ,simteam o umiditate prea mare ,de parca nu era normala , am fugit la toaleta sa ma verific ca aveam senzatia ca ceva nu e ok,imi era frica sa nu fie sange.

Azi am mancat ffff multi capsuni,imi pare bine a a aparut sezonul si sunt ieftini,doar 70 centi/ 500 gr . Sunt atat de rosii si dulci ,am ramas surprinsa de gustul si mirosul lor,mai ales ca la inceput de sezon nu sunt cine stie ce ,maine mai iau o ladita sa fie acolo in frigider.

La mine e atat de cald,cred ca sunt 22 C astazi,doamnele si domnisoarele s-au dat la maieu si pantaloni scurti,am ramas surprinsa.Am stat in balcon pe sezlong aproape toata ziua ,ce-mi mai place !

Am plecat sa prepar o shaworma ,am pus carnea la condimentat ,am cumparat lipii,nu-mi ramane decat sa prepar o salatuta Va invit si pe voi

15+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

buna mamici de strugurasi

onuta05 bine ai venit sarcina usoara iti doresc.

camady spor la invatat

alaynain Ro sunt 2,5 euro/500g dar nu asta este problema ci faptul ca nu au niciun gust.Sunt acre.

may tare sotul tau cu ce fac pasaricile.Si ce mai fac?

seidana este normal, te gandesti la el si el iti da un semn.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Alayna, merci
Bine ai venit Onuta
Seidana, da ceva de pomana de sufletul lui.
Racheel, azi au stat la soare in curte

A venit seara deci si greturile mele
Merg sa imi bag capul in lighean...

15+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

offffffff, may inca 3 saptamani si gata

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Hellou hellou..
Am venit de la tara cu o galeata de oau, o lada de cartofi , vin, gemuri , lapte de vaca bio , slana.. ce bine e sa ai bunici...

Rachel ... asa a zis si preotul , ca imi da semne.. aseara iar l-am visat.. stateam in bratele lui plangeam , el isi cerea scuze ca a fost atata timp plecat si imi zicea ca ma iubeste si ii e dor de mine..

May.. am dat pomana ...si tot dam... si nu cred f tare in chestiil astea... mai repede e faptl ca saptamana viitoare se face 1 an...

Alayna
.. chiar ieftini strugurii aia.. insa mie imi e rau dela cei din marketuri... doar cei din gradina i pot manca, probabil chimicalele.. la fel e si cu castravetii...

Dbunny.. dupa ce te obisnuiesti cu apa nu mai poti scapa e ea...

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Hellou hellou..
Am venit de la tara cu o galeata de oau, o lada de cartofi , vin, gemuri , lapte de vaca bio , slana.. ce bine e sa ai bunici...

aaaah, arunca si la mine cu niscaiva vin, c-asa mi-as baga si eu mustatile, dar daca pana acu' n-am pus boticul la alcool, sa pun acum ca-s graviduta??

Sa va povestesc o faza cu vinul, cam off topic, dar na...acu 3 ani cand am pierdut sarcina si eram la urgente in sala de asteptare mai era o fata romanca acolo, care si ea avortase, insa ea chiar nu vroia sarcina respectiva. Am intrat in vorba si mi-a spus ca a aflat ca e gravida si-atunci a facut un experiment(sa vada, poate pierde). Bause un pahar mare de vin rosu, fiert, f cald. In noaptea respectiva cica a si umplut patul de sange, iar a 2-a zi, dupa ca s-a asigurat ca a sangerat destul s-a prezentat la urgente sa vada dac-a mai ramas ceva. Resturi au ramas, chiuretaj a fost nevoie si la ea, norocul ei ca aici nu simti nimic la chiuretaj, te anesteziaza cu totului nici n-apuci sa vezi cum arata sala chirurgica. Ar fi meritat un chiuretaj made in Romania de-acu 15 ani! Na ca mi-am spus si off-ul nu ca-mi place sa judec pe altii...idea-i sa veti grija cu vinul...

12s

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

am spus ieri ca revin si n-am mai apucat ca m-am bagat sa fac de papa

camady multumesc frumos. si voi la fel . sunteti o familie tare frumoasa

seidana multumesc

may felictari pt pasa! abia astept si eu sa vad ce am in cuib

mi-e si jena sa spun "La multi ani!" asa de tarziu fetelor care si-au sarbatorit zilele de nastere. dar din pacate nu eram pe faza

mami de Annelies (30.06.2005) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

alayna si eu am bagat cateva zile capsuni (muuult mai scumpe aici, evident ) si spre suprinderea mea, spre deosebire de anii trecuti .... astea chiar aveau gust! bine, incompararbil cu cele de tara, de gradina pe care, apropo, abia le astept
si la fel mi-e gandul, ca sa nu zic ca la visine, piersici ......si sfantul pepene!!!

off doamne si cat mai e pana la vara

mami de Annelies (30.06.2005) si 14+

Mergi la inceput