Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Michelle, mie pediatra mi-a spus sa ii fierb separat borsul. Eu inca nu am facut, ca eu vreau sa-i fac cu manuta mea borsul.. si nu stiu ce astept.
Noi in seara asta bagam o salata mare cu: salata verde, rosii, castraveti si niste tofu.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Carmen sanatate multa lui Leti!!dar totusi unde ai dus-o ca a luat virusul asta?din parc?
edit: te referi la RUJEOLA nu??
La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Carmen sanatate multa lui Leti!!dar totusi unde ai dus-o ca a luat virusul asta?din parc?

La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Hello, ce-ti mai fac comorile ?

http://community.webshots.com/user/Dragaica

http://mytwinbeads.blogspot.com/

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Salutari mamicilor.....am aparut si eu prin zona,dupa mult timp,stiu.....
Noi suntem bine,a trecut raceala aia urata, am inceput sa mancam bine si am reusit sa punem niste carnita pe noi...sunt tare bucuroasa cand o vad...
Veste noua....din 23 martie are si Sabina un dintisor...primul..e mic mic mic, dar creste el......noi ii spunem "ciotini"
In continuare nu bea lapte,regulat,doar noaptea,150 ml, cand e prea adormita sa isi dea seama ca nu e suc...ii dau acum Humana cu gust de mere,sa vedem cat mai tine smecheria.
Am vazut ca scriati de mamaliga si gris..Sabina le mananca cu placere. Mamaliga a refuzat-o la inceput,dar acum o amestec cu branzica dulce si iaurt si e foarte buna. I-am mai facut si orez cu lapte.
Ieri la pranz a papat spaghete...cu un sos bolognez si carnita de curcan,..yam yam..delicios a fost...
Am fost si noi in parc azi,dar nu a prea avut chef,bine nici nu era plin ca de obicei,si se uita in jur dupa copii,am dat-o in leagan,am stat pe banca si am papat corn...iar apoi ne-am intors acasa,oricum batea putin si vantul...
Acum s-a trezit micuta, si ea doarme tot 45 min-o ora,dar m-am obisnuit..

Asa ca va urmarim in "doua" acum....pupici la fete si baietei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Noi suntem bine,a trecut raceala aia urata, am inceput sa mancam bine si am reusit sa punem niste carnita pe noi...sunt tare bucuroasa cand o vad...
Veste noua....din 23 martie are si Sabina un dintisor...primul..e mic mic mic, dar creste el......noi ii spunem "ciotini"
In continuare nu bea lapte,regulat,doar noaptea,150 ml, cand e prea adormita sa isi dea seama ca nu e suc...ii dau acum Humana cu gust de mere,sa vedem cat mai tine smecheria.
Am vazut ca scriati de mamaliga si gris..Sabina le mananca cu placere. Mamaliga a refuzat-o la inceput,dar acum o amestec cu branzica dulce si iaurt si e foarte buna. I-am mai facut si orez cu lapte.
Ieri la pranz a papat spaghete...cu un sos bolognez si carnita de curcan,..yam yam..delicios a fost...
Am fost si noi in parc azi,dar nu a prea avut chef,bine nici nu era plin ca de obicei,si se uita in jur dupa copii,am dat-o in leagan,am stat pe banca si am papat corn...iar apoi ne-am intors acasa,oricum batea putin si vantul...

Ramona ,mamica scumpei mele Sabina Maria (18.07.2010)

Cum i-ai dat pastele?

Eu am mari probleme in ai da carne lui Felix, cum faceti cu carnea o pasati la blender??? cu ce o amestecati, eu sunt in pana de idei, ca de obicei

Mergi la inceput

Pai am dat carnita prin blender,tot timpul, iar pastele la fel. sosul l-am facut dintr-o ceapa,2 rosii(fara seminte si decojite)si un morcov,astea toate date prin blenser, apoi calite in putin ulei de masline cu apa,am tocat marunt ardei rosu,l-am adaugai si pe acesta, si am mai pus oregano si o foita mica de dafin,si carnita si am lasat sa fiarba tot pana s-a facut o pasta apoi am adaugat pastele(fierte separat) si le-am bagat impreuna in blender...cam atat...cum ti se pare dragaica?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Cum i-ai dat pastele?

Eu am mari probleme in ai da carne lui Felix, cum faceti cu carnea o pasati la blender??? cu ce o amestecati, eu sunt in pana de idei, ca de obicei

Sti cu ce mai poti incerca? Mancarica de dovleac,orez,cartofi si carnita,la care pui frunze de marar si patrunjel. Nu mananca deloc carnita Felix?

Mergi la inceput

Am pus cateva poze cu Sabina pentru cine vrea sa o vada....by the way sunt singura pe aici????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

intru si eu repede ca apoi facem baita...

multumim de complimente si aprecieri tuturor...

dragaica, sa vezi cand o sa creasca si o sa se ia la paruit, ce distractie va fi...

rodi, bianca, drum bun sa aveti si distractie frumoasa in Romania!

carmen, nu stiu ce virus e...oricum, sa va faceti bine repede...trebuie sa stati in casa???

crispro, si aici a batut un vaaaaaant...n-am iesit azi... aaa...am vazut filmuletul , nu stiu daca am mai zis...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

L-a luat pe afara a spus medicul, cica 98% dintre copii il vor face, si mi-a zis ca e fff contagios dar sa o scot ca nu e periculos e plina de bubute ca ciupiturile de tantari, pe piept,butica spate cap frunte, doar pe picioare nu are, nu o mananca, doar are apetitul scazut, si a zis ca si daca il da celorlalti copilasi e bine ca primavara cica e cel mai bun sezon sa il ia ca nu e prea cald si nu se irita. El se uita la ea fff entuziasmat si imi spunea sa ii fac o poza ca arata ca in cartile de medicina, ea nu sufera. Human herpes virus, nu stiu daca e totuna cu rubeola.

Despre epidemie, a zis ca e in aer nu trebuie sa intre in contact cu cineva, chiar si pe terasa la mine poate sa o ia!

Ce putine vaccinuri, ce oi avea eu atatea, deja am facut vreo 12!!

Mergi la inceput