Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 11
coteasca spune:
Neatza si de la noi!!! E atat de frumos afara, soare, o sa mergem la plimbare in parc.
Oana, o sa ma apuc de treaba sapt viitoare.
Victo, n-am stat sa calculez ca am pierdut foaia cu salariile, la mine variau in unele luni. Oricum stiu sigur ca nu primesc 85%. Si ca tot veni vb de lucruri d-astea, mamici dragi vreau sa va intreb ca sunt in dilema cand ne intoarcem la serv. Cand a implinit copilul 2 ani sau cand ni se termina cic-ul?????stiti ceva??
Uram si noi la multe lunite inainte cu sanatate pentru:
Sebastian si Felix
Cristian Alexandru
Eric Nicholas
Raducu
Anastasia
Otilia Ioana
Va pup si va doresc o duminica placuta!!!!
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE
michelle1981 spune:
La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi!
Ieri am fost sa imi fac analizele la sange si au iesit perfecte toate
Iar seara am fost in club, decizie de ultim moment, prietenii mei mergeau oricum, a ramas sotul cu Bianca.
Bamboletta - eu am dat prune uscate, dar luate din carefour, neafumate
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
crispro spune:
Coeasca, nu primesti 85%, ca nu ai cum, pt ca se acorda doar 75%. Iar la munca tb sa ne intoarcem cand implineste copilul 2 ani.
Bambo,prune uscate tin minte ca au dat fetele. Tu vrei sa ii dai pt scaun? sau numai asa? eu i-am dat magiun de prune (de Topoloveni), o lingurita intr-un bol de cereale. E tare bun magiunul. Cum stati cu racelile???
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
Sebastian si Felix
Cristian Alexandru
Eric Nicholas
Raducu
Anastasia
Otilia Ioana
Michelle super cu distractia de ieri seara
azi e ziua finei mele asa ca si noi ne distram diseara
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca Oana, o sa ma apuc de treaba sapt viitoare. vreau sa va intreb ca sunt in dilema cand ne intoarcem la serv[/b]. Cand a implinit copilul 2 ani sau cand ni se termina cic-ul?????stiti ceva?? |
cand implineste bb 2 anisori petru ca atat ai dreptul sa stai acasa...ca ai decis sa stai in postnatal care s-a prelungit ca ai ramas acasa tarziu si ti-au ramas zile din prenatal e altceva
eu am intrat in CIC in 5 octombrie
Crispro eu i-am dat magiund e Topoloveni cu pireu de mere, cu iaurt si cu cereale...ii place tare
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui Mycya da ce liniste e prin delfinariu...sa insemne soare, caldura plimbari ori v-ati apucat cu mic cu mare de curatenia de Paste??!! Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
am reusit sa fac dormitorul ...si bucataria dar acolo in 2-3 zile nu se mai vede nimic
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui ilinca79 Oana ce model de Britax ati luat? E cu fata doar la sensul de mers? Am inceput si eu sa ma gandesc la scaun desi mai incape in scoica si am si primit un Chico de la niste prieteni, si asta pentru ca nu doarme bine in ele, tot ii cade capusorul in fata . Vreau ceva fara isofix, care sa poata fi folosit si cu spatele si cu fata la sensul de mers si esential sa se doarma bine in el Cum noi vrem sa mergem in Grecia cu masina la toamna trebuie sa ma gandesc sa-i asigur toate conditiile, sa reziste eroic pe drum Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
Britax Duo Plus e cu isofix dar poate fi prins si in centuri daca masina nu are isofix
e doar cu fata la sensul de mers dar am de gand sa il folosesc doar dupa ce implineste 1 an
Kata parca are Britax First Class
Noi 2
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui giorgia23 Neata Dau eu si capucino azi Sebastian si Felix Cristian Alexandru Eric Nicholas Raducu Anastasia Otilia Ioana |
La multi ani si din partea noastra!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
coteasca spune:
Crispro, Oanna, multumesc
Si parca tot as mai avea o intrebare: stiti cumva daca la copil se plateste bilet de avion????? In mod normal n-ar trebui sa platesti ca il tii in brate, dar nu stiu ce sa zic.
POZE
coteasca spune:
citat din mesajul lui crispro Coeasca, nu primesti 85%, ca nu ai cum, pt ca se acorda doar 75%. Iar la munca tb sa ne intoarcem cand implineste copilul 2 ani. [Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
dar stie cineva de ce nu primim 85%???? ca parca se daduse legea pe stil vechi???
POZE
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Diana_Eva
La multi ani si din partea noastra! Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
Buna ziua, mamici!
La multi ani si din partea noastra!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!!
Si la Bucuresti s-a racit, desi dimineata era un soare...
de Solnushka Natali - 13.07.2010