Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Seara buna delfinariu,

bumblebee, paula, racusoru, giorgia, crispro, Anne, Rodyka, mycya, ooana,m coteasca, cris2010, adriana, baby78, Alice va multumim mult pentru urari si va invitam la o portie indecenta (ca e destul de tarziu deja ) de tort de cioco cu banane si o cana de lapte cald sa dormiti bine

Pupam si noi ceilalti delfinasi sarbatoriti azi: Andrei drag de racusoru, Stefan Calin, Matei Gabriel si Adina Stefania

Noi am umblat hai hui toata ziua azi, la cumaparaturi si in vizite.

Rodi stiu ca sunteti pe drum deja, sa dea DD sa ajungeti cu bine si sa ne vedem curand!

Oana ce model de Britax ati luat? E cu fata doar la sensul de mers? Am inceput si eu sa ma gandesc la scaun desi mai incape in scoica si am si primit un Chico de la niste prieteni, si asta pentru ca nu doarme bine in ele, tot ii cade capusorul in fata . Vreau ceva fara isofix, care sa poata fi folosit si cu spatele si cu fata la sensul de mers si esential sa se doarma bine in el Cum noi vrem sa mergem in Grecia cu masina la toamna trebuie sa ma gandesc sa-i asigur toate conditiile, sa reziste eroic pe drum
Diana in maxi cosi opal se doarme bine? Voi de unde l-ati luat, de la mothercare?
Kata, voi tot Britax asa-i? Parca si al vostru se monta in doua sensuri, nu? Spune-mi te rog cum se doarme in el.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Multumim de urari si le doresc si eu sarbatoritor de azi la multi ani si sa aduca numai bucurii parintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Rodi drum bun sa aveti si sa nu simtiti prea rau different de temperature. Revin maine ca azi n-am net scriu de pe iphone si ma cam stresseaza. Pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

La multi ani sarbatoritilor si din partea noastra! Sper sa ne iertati intarzierea!

Ilinca l-am luat de www.eurobaby.ie/Maxi_Cosi_Opal_Car_Seat/4100_p.aspx" target="_blank">aici - l-au livrat in Austria repede. De dormit mi se pare ca doarme bine, se intampla insa sa ii mai cada capsorul in piept.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

da ce liniste e prin delfinariu...sa insemne soare, caldura plimbari ori v-ati apucat cu mic cu mare de curatenia de Paste??!!

Baby ms mult

am tot spus ca ma apuc si eu de facut bagajul dar tot nu am facut-o, am tot amanat sa imi aduc gentile din subsol si uite asa iar o lungesc dar am io timp pana luni seara...

cu cat ma apropii de plecare cu atat ma apuca lenea de impachetat , de facut una alta si asta din cauza stresului pe care il voi avea la drum. as vrea sa inchid ochii si sa fiu deja in pat acasa

gata publicitatea la emisiune...revin..

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Bianca - eu ca sa nu uit ceva fac lista. Spot la impachetat! Plecati cu masina?

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Diana eu nu fac liste de obicei ca trec ochii peste tot de nu stiu cate ori numa sa fiu sigura ca nu uit, bine ca acum nu e bai daca uit ca doar gasesc sa cumpar de acasa de orice am nevoie. cu avionul plecam, din Bucuresti vom merge cu masina pana la Bacau dar si orele alea care vor fi cu masina ma fac sa ma stresez chiar de e noaptea ca la cum e de agitata fata mea

Edit: ms mult

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Dau eu si capucino azi

Sebastian si Felix

Cristian Alexandru

Eric Nicholas

Raducu

Anastasia

Otilia Ioana

Noi am avut o noapte agitata pana pe la 2...s/a foit in continuu...nu isi gasea pozitia si incepea sa planga...si asa ce m/a mai tzatzait...ma gandesc cu groaza la intarcat...sigur o sa fie cu scandal...e prea atasata de tzatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Neata

Dau eu si capucino azi

Sebastian si Felix

Cristian Alexandru

Eric Nicholas

Raducu

Anastasia

Otilia Ioana

Noi am avut o noapte agitata pana pe la 2...s/a foit in continuu...nu isi gasea pozitia si incepea sa planga...si asa ce m/a mai tzatzait...ma gandesc cu groaza la intarcat...sigur o sa fie cu scandal...e prea atasata de tzatza

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

Neata! La multi ani si din partea noastra!!!

Si al meu s-a foit de cateva ori la interval de 40 de min.. una dintre foieli a inceput cu un plans tare de tot, ca eram sigura ca a cazut din pat (desi nu avea cum). Am intrat in camera lui, am si aprins becul, sa vad de unde il culeg.. el de fapt era in patul lui, nemiscat si cu suzeta in gura... cred ca vroia sa imi vada mutra...s-a mai foit, apoi la 5 s-a trezit pt papa, apoi foieli muuuulte, stat treaz, dar eu am mai motait langa el...

La noi e frig, vant iar...

Mycya, ca sa fiu sigura ca nu uit, sa ai drum bun, vacanta placuta, Andra cuminte!!! Si asteptam vesti de la tine din tara!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

La multi ani delfinasilor sarbatoriti !!!

Nu mai stiu cine a dat prune uscate la bb...cum erau uscate..sau afumate?
l-am trimis pe sot sa-mi ia din piata si miros a afumat le-am pus in apa de aseara dar tot au miros nu stiu daca sa-i dau sau nu?

Rody,Mycya-drum bun si distractie placuta

Mergi la inceput