Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***318***
Raspunsuri - Pagina 23
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 uite-aici ![]() http://www.lucamic.blogspot.com/ |

admirat pe fb cu 2-3 zile in urma
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
pisigri spune:
Floric, iti citez din prospectul furazolidonului:
Actiune terapeutica Furazolidon
Antiseptic intestinal activ fata de numeroase tulpini de colibacili patogeni, salmonele, shigele, enterococi, stafilococi, ca si fata de Trichomonas, Giardia si Entamoeba.
Indicatii Furazolidon
Toxiinfectii alimentare (salmoneloze), dizenterii bacilare, enterite infectioase ale sugarului, lambliaza, dizenterie amoebiana.
Daca Rares a raspuns la tratament inseamna ca a avut probabil o enterita de origine bacteriana. Deci nu i-ai facut injectii, dar tratamentul a vizat SI omorirea unor bacterii patogene, nu doar combaterea simptomului produs de acestea, in speta diareea.
Ok, nu ai intepat copilul, iar problema s-a rezolvat deocamdata. Calciul carbonic, din cite stiu eu, reduce aciditatea din tubul digestiv si reduce balonarea. Nu stiu ce legatura are limonada, Ilinca bea asa ceva, din lamiie stoarsa, apa si miere, aproape zilnic.
Eu cred ca exista niste chestii prost intelese - si aici nu ma mai refer la tine, ci la modul general, ca am citit multe pe forumul asta.
1. Antibioticul e rau/distruge imunitatea. FALS. Abuzul de antibiotice este rau, dar EU nu ma consider destul de competenta incit sa cintaresc deciziile medicului.
2. Raceala/viroza/imbolnavire (ca si cu enteritele de diverse cauze). NU EXISTA "raceala" de la "tras curentul", de la "frig" sau de la "umezeala", sau de la "mers descult" etc. Toate acestea pot constitui factori stresori ai organismului, care nu va mai fi capabil sa faca fata altor agresiuni MICROBIENE (virale sau bacteriene). Dpdv digestiv da, anumite bauturi/alimente/combinatii de alimente pot stimula peristalstismul intestinal, accelerind tranzitul, dar este o chestie pasagera si de obicei nu determina scaune apoase, foarte frecvente sau cu singe. In acest caz e clar ca exista ceva dereglare a florei intestinale pe care se grefeaza sau s-a grefat deja un organism patogen.
Daca i-ai dat furazolidon, nu cred ca mai este relevant rezultatul coproculturii; probabil ca enterita a fost produsa de o bacterie sensibila la furazolidon, ca daca era de origine virala nu cred ca trecea asa "miraculos". Medicul s-a panicat justificat, zic eu, cind a auzit de atitea scaune proaste, febra si scaun cu singe. Astia mici se deshidrateaza foarte repede si sint mai sensibili la efectele deshidratarii decit adultii.
Si cu asta am terminat/incheiat (cred
).
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
La multi ani, Andreea!
La multi ani, Geanina si tati de Micsunica!
Fiti fericiti multi ani!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Si, chiar daca nu face nimeni sondaj, sustin si eu opiiile a 2 tufete curajoase: Pisigri si Anaan!
Eeee, dupa razboi, multi viteji se arata! ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
ramona7575 spune:
Cat de mult il iubesc io pe copilul meu 
astazi a fost foarte cuminte, s-a jucat in sufragerie , mai venea la bucatarie sa-mi arate niste jucarii, a facut pipi la olitza si s-a asezat singur la nani 
... parca stie ca vine tati peste 2 ore jumate
(am inceput sa contorizez). Am terminat si eu treaba, mai sterg un pic praful si gata de plecare la aeroport pe la 16:30.
Sunt curioasa cum reactioneaza Stefan cand il vede pe tati, acum ca este si el mai mare...
Va pupic !!"
Anaan spune:
| citat din mesajul lui ramona7575 Cat de mult il iubesc io pe copilul meu ![]() astazi a fost foarte cuminte, s-a jucat in sufragerie , mai venea la bucatarie sa-mi arate niste jucarii, a facut pipi la olitza si s-a asezat singur la nani ![]() ... parca stie ca vine tati peste 2 ore jumate Sunt curioasa cum reactioneaza Stefan cand il vede pe tati, acum ca este si el mai mare... Va pupic !!" |
Sa fie o reintalnire de vis!
Gianina34 spune:
inapreda - multumim mult tufata draga
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
inapreda spune:
Multumim de link-ul cu Luca estival titi rau si trendy 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Gianina34 spune:
ramona - s-au aliniat astrele![]()

pupacim copilul model de cumnitenie
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui ramona7575 Cat de mult il iubesc io pe copilul meu ![]() astazi a fost foarte cuminte, s-a jucat in sufragerie , mai venea la bucatarie sa-mi arate niste jucarii, a facut pipi la olitza si s-a asezat singur la nani ![]() ... parca stie ca vine tati peste 2 ore jumate Sunt curioasa cum reactioneaza Stefan cand il vede pe tati, acum ca este si el mai mare... Va pupic !!" |

stefan
salutari lui tati si o noapte de vis

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.