Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***318***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Si "despre copii": Leuven e oras studentesc, deci nu prea sunt copii. Oricum, copiii belgieni pe care i-am vazut is calmi. N-am vazut un copil belgian in tantrum, asa ca n-as putea sa va zic cum reactioneaza parintii. Merg linistiti in carucior pana pe la 3 ani, dupa care regulamentar de mana. Bine, la jocuri se zbantuie ca tot copilul, dar ma uimeste cat de cuminti is pe strada. Pai al meu daca e pe jos fuge, daca il iau in brate vrea jos si daca il iau pe umeri ("mami cal" sau "tati cal") ne trage de par, ne baga degetele in urechi, tipa (a bucurie de obicei), bodogane... Suntem destul de aproape de aeroport si se vad avioane multe pe cer si toata ziua fiu-meu numai "aionu'" tipa... Deci ma mir cum de is asa de calmi copiii de aici. Si nu e nici o ironie, nu is tinuti cu forta, n-au mutre de copii traumatizati, n-am vazut parintii nici macar sa ridice tonul (ba da, am vazut o tanti, da' era araboaica si cu 3 plozi), daramite sa plesneasca. Pur si simplu parca e ceva in atmosfera care ii face mai calmi, mai relaxati.

Ma duc si eu la nani. De obicei picam si eu langa pici, in seara asta ni s-a virusat laptopul si n-am mai adormit de grija lui. Deocamdata pare ca l-am facut...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Cred ca asta cu copiii cuminti e o caracteristica a tarilor civilizate (nu am gasit alt cuvant, nu inseamna ca noi traim in ppalmier). Si in Germania tot asa mi s-au parut si mie. Pana la urma e vorba despre acel background de care zicea Pisigri si eu l-am tradus gresit.

Am vazut pozele pe FB...kul. Bravo, faceti ceva sa ramaneti cat mai mult acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Si azi am primt rezultatul: bebe e ok si e baiat! Baiat imi si doream.
Va multumesc inca o data, puteti sa desclestati pumnii si sa va trageti sufletul din spiralare dar tot am nevoie de gandurile voastre bune. Si la Keutu a fost totul ok pana in luna a 8-a cand mi-au declansat nasterea. Sper sa mearga totul bine si de acum incolo!
Va pup si gata, scapati de mine pana maine seara.

Keutu cheliutu

Felicitari Kea!
si noi vrem sa initiem proiectul 2, stai calma, dc esti bine la scafarlie sigur si bebe e ok si peste tot, nu te agita ci "impune-ti" ca totul va merge struna nu seamana o sarcina cu alta nici dc aveai gemeni nu seamana un copil cu altul, Dumnezeu are grija de noi tot timpul.
asa cum spuneam la inceput si pe noi ne atrage cat mai mult sa incepem proiectul 2, am zis sa faca ari 2 ani, iata ca i-a facut, insa cika conform geneticii din 5 in 5 ani se schimba sangele, se regeneraza celule la barbati(la noi din 4 in 4 ani) si cum vrem baiat(poate postezi si tu reteta, o parte din reteta, ) am calculat, apoi din 5 in 5 luni din luna si anul cand e nascut...in fine apoi am citit in reviste ca treb o anumita pozitie(pe la spate), o sa incercam...si ca sa nu va ametesc, in august o sa "simulam", sa vedem ce si cum.
dc doriti ocmpletare, doamnelor de baietei, mamici de ghiocei, va rog postati sa mai invat si eu cum sa fentez soarta, adika sa zic ma am incercat tot, n-a iesit sau a iesit.
ah si treb sa vad a cata zi de la menstruatie, merge, in ovulatie sau cu 24 de ore inainte...
deci detalii nene.
da am innebunit de-a binelea, insa sa nu credeti ca ma preseaza husband-ul, nu saracul e face ce ii zic eu(n-are cum sa ma refuze, ca la prima n-a avut parte de simulare, deci...poate la a doua are)
astept pareri si concluzii.
orice sa fie cu mot.
ah si m-am documentat am gasit niste clipuri cum se stimuleaza sanii, cum se maseaza, cum te mulgi, aci asistentele mele s-au facut nevazute,si tot se vb de sani si eu am ttras-o bine cu dreptul(am ramas amrcata cu alaptarea, ragade si toate cele, mi-am pus varza si ma durea si ma mulgema haotic, ca nimeni nu imi arata), am vazut ce fel de pompa e buna, si de fapt aici voiam sa ajung, sa nu mai dau gres.
optimista sunt deci..pe langa cafea dati reteta de baieti.
manati mey hey hey!

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

BEBE, tu chiar crezi in faza aia cu pozitiile? Legat de regenerare eu stiam ca la 4 ani la barbati si 3 ani la femei se intampla.

Anyway, eu as zice ca daca va doriti al doilea copil sa ii dati bataie si sa il faceti. Ce-o fi sa fie! Tot o sa il iubiti si o sa va bucure...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetelor, Rares ma dispera cu kkceala. Dar bine ca nu mai are febra. Este mai cald, dar nu mai frige. Sarmanul cere mancare, ma ia de mana sa mergem in bucatarie si cand vede ce ii ofer face o fata nedumerita la mine si imi spune "mami, masa"...adica sa fac ce fac de obicei cand il strig la masa... Ieri pana la urma a mancat orezul ala fiert cu morcov, azi dimi i-am lasat mamei sa ii dea branza prospata. Sper sa il mai stranga la burta. Ca sa nu mai spun ca dimi a facut in scutec ceva spumos de culoare verde 8dar banuiesc ca o fi de la ceaiul de menta) si cu usoare pete de sange (2 la numar dar cat sa ma ingrijoreze). Sunt constienta ca i s-a iritat intestinul de atata kkceala dar...
A, si evident ca nu vrea Hidrasec...Pana la urma i l-am dat fortat cu seringa dar cand am vazut ca icneste a voma m-am oprit.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bebe, si eu stiam ca la noi din 3 in 3 ani si la oameni la 4 ani se schimba ceva in sange...Metoda asta cica ar fi dovedita si stiintific. Acu, ce sa zic...despre "nebunia" ta, o inteleg. Caci acum ceva timp eram si eu disperata despre "retete" de fata...numai ca soarta mi-a daruit un baiat care m-a multumit pe deplin. Am undeva in suflet dorinta de o fata, dar uitandu-ma la relatia pe care o am cu el simt ca mi se potriveste termenul " mama de baiat".
In fine, daca vrei o reteta eu stiam ca se potriveste in cele mai multe cazuri varsta mamei in ani impliniti si luna in care a ramas insarcinata. LA numar par iese fata, numar impar iese baiat.

Fie ce o fi, sanatos sa fie. Stii tu cum se spune.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Bebe, si eu stiam ca la noi din 3 in 3 ani si la oameni la 4 ani se schimba ceva in sange...Metoda asta cica ar fi dovedita si stiintific. Acu, ce sa zic...despre "nebunia" ta, o inteleg. Caci acum ceva timp eram si eu disperata despre "retete" de fata...numai ca soarta mi-a daruit un baiat care m-a multumit pe deplin. Am undeva in suflet dorinta de o fata, dar uitandu-ma la relatia pe care o am cu el simt ca mi se potriveste termenul " mama de baiat".
In fine, daca vrei o reteta eu stiam ca se potriveste in cele mai multe cazuri varsta mamei in ani impliniti si luna in care a ramas insarcinata. LA numar par iese fata, numar impar iese baiat.

Fie ce o fi, sanatos sa fie. Stii tu cum se spune.

Poze Raru
Poze noi

da cika genetica 5 in 5la barbati si 4 in 4 la femei.
adika um zici tu 30 ani yo, 3+0 = 3, deci iese baiat dc raman acu in 2011?
dc raman in august, a 8-a,+3=8=11? corect?

normal ca sa fie sanatos si o sa-l iubesc, plus ca am atatea rokite, ce fac eu apoi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Fetelor, Rares ma dispera cu kkceala. Dar bine ca nu mai are febra. Este mai cald, dar nu mai frige. Sarmanul cere mancare, ma ia de mana sa mergem in bucatarie si cand vede ce ii ofer face o fata nedumerita la mine si imi spune "mami, masa"...adica sa fac ce fac de obicei cand il strig la masa... Ieri pana la urma a mancat orezul ala fiert cu morcov, azi dimi i-am lasat mamei sa ii dea branza prospata. Sper sa il mai stranga la burta. Ca sa nu mai spun ca dimi a facut in scutec ceva spumos de culoare verde 8dar banuiesc ca o fi de la ceaiul de menta) si cu usoare pete de sange (2 la numar dar cat sa ma ingrijoreze). Sunt constienta ca i s-a iritat intestinul de atata kkceala dar...
A, si evident ca nu vrea Hidrasec...Pana la urma i l-am dat fortat cu seringa dar cand am vazut ca icneste a voma m-am oprit.

Poze Raru
Poze noi

incearca si niste lapte fara lactoza, 2 sapt regim, continui cu ceia de menta, banane, branzica, paine prajita, te faci ca-i faci un sandvis, masline faci niste ocki, poate-l atragi
si supa dar cu paine prajita in ea inmuiata, plus covrigei, d-aia tari mici de buzau.
sau si normali
numai sa ii treaca
o lingurita de orez, asa nefiert, te joci cu el ca cu bobitele, eventual te faci ca papi si tu cu el, Ariana le inghitea.
hydrasec -ul baga-i-l in lapte
ah si nu renunta la iaurt, smplu nu de fructe, reface flora intestinala.
mucilagiu, orez fiert cu morcov si-i-l dai prin sita, fcai ca o crema, si i-l dai asa e si ala de la hipp, numai ca e ambalat.
fereste-te de portocala si mar o perioada.
nepaarat 2 sapt regim.
ia vezi dc e ok asa, eu asa am facut.sanatate maxima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
adika um zici tu 30 ani yo, 3+0 = 3, deci iese baiat dc raman acu in 2011?
dc raman in august, a 8-a,+3=8=11? corect?

de ex: ai 30 impliniti(daca nu ii ai faci socoteala cu 29) si ramai in luna aprilie (4) = 30+4=34 adica fata
cel putin eu asa stiu
la mine nu a functionat mi-a iesit nr par si pana in luna a 8 cautam un ginere ptr fata mea,cu 2 sapt inainte de nastere m-am apucat sa caut nora

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
normal ca sa fie sanatos si o sa-l iubesc, plus ca am atatea rokite, ce fac eu apoi?

mi le dai mie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

de ex: ai 30 impliniti(daca nu ii ai faci socoteala cu 29) si ramai in luna aprilie (4) = 30+4=34 adica fata
cel putin eu asa stiu
la mine nu a functionat mi-a iesit nr par si pana in luna a 8 cautam un ginere ptr fata mea,cu 2 sapt inainte de nastere m-am apucat sa caut nora

[/quote]
30 am + 8(august, cand o sa raman)=38=fata?

Mergi la inceput