Mamici si Gravidute Italia (100)
Raspunsuri - Pagina 13
yoanag spune:
Monica-bine ai revenit si tu :)
Georgy-importanat e ca reusesti cit de cit sa iti organizezi toate
asa e cind e cu doi te imparti
Andreea-cefrumos vorbesti de copilasii tai
se simte cit esti de fericita
ai doi copilasi superbi
Brambu-allora? come va?
ce scurtuta esti la vorba
Dana-ma bucur ca e acasa Marco si ca e mai bine
cataro trece greu...
cu Stefi n-am vb deloc zilele astea
Kemsy-hai ca nu mai e mult si vine sotul tau
trece cumva...
sono stanca morta....am cite-o zi.....alerg intr-una
mai am citeva zile apoi o sa am program mai lejer visto ca are Giulia o sapatmina de vacanta si nu pot sta mai mult la lucru
apropo de hoti
acum intr-o seara saptamina trecuta ne-au intrat in curte,cum masina e inchisa si cu alarma n-au atins-o
au cautat pe aici si mi-au furat hainele mele de pe stendino
ce aveam tricouri si bluze faine ,si o bluza de trening frumoasa m-au lasat fara ele
gratii avem in casa nu pot intra,de afara nu aveau mare lucru ce lua si mi-au luat hainele mele
de acum seara le pun in casa
daca pina si hainele de la uscat le fura....ce sa mai zic.....astia sigur romi romani erau ca cine dreq fura haine 
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Nafi-bine ati facut ca ati profitat si voi un pic de liniste
cred ca e un scump veveritzu tau
sper sa nu fie cazul sa va mutati
Vivi e lascia vivere!
daviduca spune:

ALESSANDRO

sa cresti mare si sanatos si sa aduci numai bucurii parintior tai!!!
ALE-sa-ti traiasca puiutul sa fie sanatos.cat despre restul,cunosc si eu ceva personaje care au superbabyes,ca sa zic asa,umbla la 7 luni,mananca singuri ,vorbesc,fac la olita...ei asta e.or fi ai nostri mai inapoiati asta e.dar uitati sa-i intreb daca urca si coboara si scarile singuri,daca nu,nu se pune
,ce zici???![]()
abramburika spune:
ioana - au atentat la hainele tale hotii?? ![]()
Mama ce oameni de nimic ... hotii, in general.
dana - lasa ca sotul a asistat in direct la un furt din LD. Si era tentat sa spuna la un adetto de-acolo, da' bine a facut ca a stat linisit. Afara cica era o gasca mare, ii asteptau pe astia din mag. (era intuneric, vreo 7 seara, asta-iarna). Iti dai seama ca si-o lua bine pe cocoasa, ca doar comunicau unii cu altii. Stiu, nu-i frumos si nu se merge nicaieri asa, dar si un pic de egoism nu strica. Nu i-ar fi ridicat nimeni statuie si tot noi, familia sufeream pt. un salam si ce stiu eu ce au mai furat aia.
Poate inca mai sufera mititelul pt. schimbarea asta spital-casa, de aia vrea numai in brate. Sanatate multa va dorim.
kemsy - bine ca te-ai depresat, fato!! Vezi ce bun e un shopping la momentul potrivit? ![]()
ioana - nu-s scurta la vorba, da' n-am ce zice ... ma bucur ca ai mai dat un semn. 
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
AllyLaur spune:
Buna ziua fetelor
!!!
Am intrat sa va salutam si sa va zicem ca suntem tare indragostiti de bebe
...este minunea noastra mica si cuminte. Am renuntat la alaptat dupa lungi incercari de remediere dupa laptele praf
....ma simt super vinovata...dar, sa speram ca bebe va fi sanatos chiar daca am intrat exclusiv pe lapte praf.
Va pup pe toate si va rog sa ne scuzati ca nu scriem cate ceva la fiecare in parte,...nu prea avem cand ca a plecat si mama si am ramas singurei
.
O zi frumoasa si......La multi ani fericiti ALESSANDRO!!!
Ally , mami fericita de bebe Eduard Andrei
LAlexandra spune:
Dana, sa nu uit. Ceai stiu ca gasesti la magazine sau in farmacie, insa sa ai grija ca noua cand era mic Ale ne-a zis pediatra sa nu ii dam decat vreo 30 ml. Stiu ca erau mamici care le dadeau mult mai mult, insa noua asa ne-a zis, asa am facut. Zicea ca si astea contin zahar si nu e inca bun pt ei.
Eu i-am dat doar de musetel si nu a fost impresionat nici de ala
, am incercat si altele si au fost cahhh.
LAURA, mi-am amintit si de tine. Sa stii ca e normal sa fie acum neintelegeri, important sa ajungeti la un punct comun, in cele din urma. Cine nu a avut un copil marait nu stie ce sunt alea neintelegeri...Stiu cum e sa planga toata ziua si toata noaptea bebe, sa mai fii si singura, seara vine sotul de la munca, iar el e calul de bataie...
Cu hotii...v-am spus ca si la noi au intrat mai demult, tot romani...asta ne e neamul...mama lui! Cu hainele de pe sfoara am avut acasa in tara multe peripetii, de cate ori am ramas fara ele, fara covoarele spalate inainte de Pasti, he-heee.
_
printisorului Alessandro
LAlexandra spune:
Ioana, cand mergeti acasa?
Cica muta Wizz zborurile pe Mures, s-ar putea din 5 mai, pt ca cei de la Cluj le-au introdus noi taxe nestipulate in contract, si daca nu se mi intampla nimic, vom zbura pe Muressssss!!!!
...eu nu ma supar![]()
_
printisorului Alessandro
LAlexandra spune:
, da Ali trebuie sa vad daca urca scarile...altfel na, nu e nimic deosebit![]()
_
printisorului Alessandro
yoanag spune:
Ale-e inchis aeroportul din 12 ora 8 pina in 16 ora 8
pt tine e comod asa dar pt mine no
am luat bilet din 17-25
sper sa n-am surprize sa se mai lungeasca ca nu stiu cum ajung acasa
Vivi e lascia vivere!
LAlexandra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yoanag Ale-e inchis aeroportul din 12 ora 8 pina in 16 ora 8 pt tine e comod asa dar pt mine no am luat bilet din 17-25 sper sa n-am surprize sa se mai lungeasca ca nu stiu cum ajung acasa Vivi e lascia vivere! |
asa era, pt moment ca se faceau ceva lucrari la Cluj, dar ieri au anuntat ca vor sa mute cu totul pe Mures, sa mai raman doar cateva zboruri pe cluj, iar cele de pe Roma cica se transferau cu totul la Mures. Astept si eu sa vad ce hotarasc...
Oricum se anuntase ca muta niste zboruri pe Mures, din 20 iunie, dar ieri au anuntat ca muta toate zborurile de Roma, si inca cateva.
_
printisorului Alessandro