Mamici si Gravidute Italia (100)
Raspunsuri - Pagina 11
LAlexandra spune:
na, ca la capitolul 100...am scris mesajul 100...
acum trebuie sa dau de baut?
_
printisorului Alessandro
Berarpiri spune:
Incerc sa scriu,vad cat ma lasa strumfuletzul,ca ii cam gol stomacelul...
Ziceam ca eu citesc tot timpul ce scrieti,dar nu prea apuca sa scriu,si cateodata nu am nimic interesant de zis...
Eu vin cu vesti nu prea bune.Ambra a inceput sa faca febra acum 2 seri,ii scadea cu tachipiraina,si ieri dim. intr-o jum. de ora i-a urcat temp. de la 38.7-39.8.Asa ca nu m-a interesat de ce zic medicii,ca tre' sa astept o zi-doua de cand incepe sa faca febra,am mers la urgenta cu ea (pediatra era la cabinet doar de la 15).Si bine am facut,ca altfel avea mult de tras.I-au facut radiografie,si are bronhopneumonie.Am citi pe net,si e vorba de un virus care in momentul cand copilul e racit,actioneaza mult mai usor,si coboara,nu ramane in gat.I-au dat antibiotic de 3 ori /zi,si vad ca e tratamentul perfect pt. virusul asta.Mi-a explicat ieri pediatra ca sunt anumiti pe care ii afecteaza numai un fel de antibiotic.Vreau sa zic ca de ieri dupa-masa nu a mai avut febra mare,azi deloc.Aseara a mancat,e vioaie...nici nu ma asteptam,dupa ce am vazut cat de rau a stat in decembrie,cu bronsita...Marti are din nou control la pediatra,pana atunci nu o scot deloc din casa.
Sigur l-a luat si Giorgio,intr-una il controlez sa vad daca nu are febra,sper sa nu il afecteze ca si pe Ambra.Am observat ca e mult mai tare la organism,acum 2 sapt. am avut toti virus intestinal,in afara de el...
In rest sunt bine,sunt tot mai fericita pe zi ce trece,am 2 copii minunati,sincer sunt f. multumita.Sunt f. cuminti,ascultatori,si cand ii mai vad cat tin unul la celalalt
...mai mult de atat nu am ce sa cer.Am iesit f. mult de cand a inceput sa fie cald afara,minim 2 ore/zi.De aia nu reuseam sa scriu,ca dimineata trebaluiam prin casa,si dupa-masa eram pe-afara pana pe la 19.Ma mir in fiecare zi cat e de ascultator Giorgio,oricum e baiat,si ma asteptam sa fie altfel...e total diferit de Ambra,numai sa ridic tonul vocii si se supara.Pe Ambra o loveam si peste mana cand nu asculta,si tot ce vroia facea.Lui ii explic,se uita la mine,si ma asculta.Am iesit si la gratare 2 duminici,daca se indeparta si nu ma mai vedea,venea singur inapoi...
hai ca deja va plictisesc
...ma duc sa-i dau de mancare,si sper sa mai scriu dupa...
georgyiuly spune:
Neata fetele!!!!va las
!!!
Eu am un somn
!!!Bebe a adormit tarziu aseara,la 12,...la 4 lapticul,apoi s-a trezit Giulia si avenit la noi in pat si pana a adormit s-a foit vreo jumatate de ora,la 6.30 s-a trezit Ionut sa plece la munca,Giulia l-a simtit,s-a trezit si adio somn.S-a trezit si bebe pe la 7.30..il chinuie o besinica....asa ca adio somn!!!![]()
Ieri am fost cu amandoi la vizita pediatrica,Giulia avea o restanta la vaccin si ieri i-a venit randul.A urlat la control si nu a zis nimic la vaccin
!Oricum..sta bine,are 12 kg si 91 cm,adica e o lungana slabuta
!!!
Bebe Sebastian e bine si el,are 4,650kg si 55 cm,creste bine..are niste bubite pe piele(dela caldura zic eu)si pediatra mi-a dat reteta pt o crema si un ulei de baie speciale pt piele sensibila de mi-au rupt portofelul
!
Ioana ce bine ca ne-ai scris "2" randuri,te dadeam disparuta!
Cand plecati acasa???
Andreea sanatate multa Ambrei!Ma bucur ca ai copii cuminti si intelegatori si ca satisfactiile sunt pe masura eforturilor facute!!!
Alexandra nu-ti face probleme de 100 de grame,mai ales daca nu a mancat o saptamana.Sunt convinsa ca va recupera.In ceea e priveste noptile nedormite....din pacate eu nici la 2 ani nu dorm toata noaptea cu giulia..pt ca trece una.vine alta..poate am intr-o zi timp sa povestesc
!
mamicii !!!
Dana ..ati ajuns acasa???Sper ac da si ca Marco e bine!!!
ca miorlaie Sebastian si Giulia vrea bomenene(bomboane)la ora 8
!!!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009) si
Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia!
Povestea nasterii Giuliei!
Anne45 spune:
georgyiuly-poti sa incerci cu argila cand ii faci baita -ma refer la acele bubite bineinteles, fara sa folosesti alt produs , nici nu costa mult si nu trebuie folosit in fiecare zi .
Se numeste Aveeno-baby colloidal-de la Johnson , o gasesti in farmacie
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
LAlexandra spune:
Buna dimineata!!!
Va invitam sa serviti ce doriti

avem si muzica!

AZI BAIETELUL MEU FACE UN AN!!!
_
printisorului Alessandro
nafi spune:
Neata' fetelor!
ALEXANDRA -
LA MULTI ANI LUI ALESSANDRO! SA FIE SANATOS, CUMINTE , SA ASCULTE DE MAMI SI DE TATI SI DE ACUM SA DOARMA MAI BINE NOAPTEA SA VA LASE SA VA ODIHNITI!

BERARPIRI - ce frumos povestesti de puii tai!
E bine ca macar baiatul e mai resistent la virusi. ai fost inspirata sa mergi la doctor repede sa iei virusul din pripa si sa-i dai la cap!![]()
GEORGYIULY - pup puii scumpi
Giulia chiar ca e manechina! Riccardo are 12.5 kg acuma la un an! as vrea sa aiba 9 kg ca Alessandro al Alexandrei ca ar fi mai usor de carat! abia astept sa inceapa sa mearga macar fug dupa el . picioarele inca le am in forma buna, dar spatele e tzandari!
Cat despre dormitul noaptea Ricky ne mai trezeste de 2-3 ori pe noapte si cam in 30 % din nopti doar odata pe la 5 am cand bea niste ceai si adoarme iar pana pe la 7 sau 8.
Azi insa premiera fratilor! la 6 am a baut 170 ml de ceai de finocheto. il pregatisem de aseara ca am vazut ca avea ceva gaze...si a dormit pana la 9.15 cand l-am trezit noi ingrijorati ca cea are de doarme atat!
Am luat micul dejun singurei fara el pe scaunel...parea ca s-a dat timpul inapoi si eram iar doar noi doi!
Ne-am bucurat de singuratatea asta vreo 2 ore...dupa care ne era deja dor de el!
Asa ca ne-am dus si l-am trezit!
Prima grija cand s-a trezit, s-a aruncat in coltul patului unde erau animalutele lui de noapte , tigrul si testoasa de plus, le-a luat in brate si le-a facut mai mai...
pe urma s-a intors la noi si ne-a facut ciao ciao cu manuta lui grasunica! ne-am topit de dragul lui!
ANNE - ma bucur ca te-au luminat un pic informatiile mele. 
YOANAG - incarcat program mai ai si tu mami! sanatate si putere sa le faci pe toate si sa te bucuri de frumoasa ta!
De asta m-am si gandit ca dupa ce-l dau pe Ricky la asilo in septembrie, nu ma grabesc sa-mi caut de lucru. doar daca apare ceva de nerefuzat. altfel, prefer sa mai stau un pic acasa, ma bucur de ceva dimineti cu sotul, sa am grija de ricky care sigur se va imbolnavi destul de des fiind in contact cu copii la asilo...Si abia de la anul sa incep iar sa-mi caut. ca odata ce incep..tot 'oi munci pana la adanci batraneti.
Acum trebuie sa vedem si marito ce face cu munca caci sunt ceva schimbari la ei si e posibil ca de la un moment dat sa ii schimbe baza la Milano si sa se tot fatzaie in sus si in jos...ca din Verona nu vrem sa ne mutam. Sper sa nu fie cazul ca ne place prea mult aici si abia ne-am luat casa...
Gata..va las acum si ma duc sa mai fac una alta ca azi la 17 ajunge socrela.
O zi super va doresc!
georgyiuly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LAlexandra Buna dimineata!!! ![]() Va invitam sa serviti ce doriti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() avem si muzica! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AZI BAIETELUL MEU FACE UN AN!!! _ printisorului Alessandro |
LA MULTI ANISORI FERICITI SI SANATOS ALESSANDRO!!!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009) si
Sebastian-Andrei (14.03.2011)Giulia!
georgyiuly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anne45 georgyiuly-poti sa incerci cu argila cand ii faci baita -ma refer la acele bubite bineinteles, fara sa folosesti alt produs , nici nu costa mult si nu trebuie folosit in fiecare zi . Se numeste Aveeno-baby colloidal-de la Johnson , o gasesti in farmacie mami fericita de Giuliano (07.07.2010) ![]() ![]() ![]() ![]() http://picasaweb.google.com/102421590206055963392 |
multumesc pentru idei....momentan folosesc produsele "conform"pediatrei,prefer sa previn desi stiu ca nu se pune problema de vreo alergie pe piele.Dar doar tubul asta

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009) si
Sebastian-Andrei (14.03.2011)Giulia!
Anne45 spune:
LA MULTI ANI BEBE ALESSANDRO -SA CRESTI MARE SI FRUMOS SI SA-TI ASCULTI PARINTII[
Georgyiuly-mie mi-a recomandat pediatra acea argila cand Giuliano avea vre-o 2 luni , fiind si foarte cald . I-a trecut foarte repede.
Abia astept sa faca si Giuliano 1 anisor , nu mai avem mult ![]()
O zi buna va dorim !!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
abramburika spune:
La multi ani, Ale!! 
Si n-o mai stresa pe mama, pune mana si mananca sa te faci baiat mare si musculos si las-o pe mama sa treaca mai des la povestit pe forum, nu numai din fuga calului
.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!