Comanda carti in strainatate
Incep prin a imi cere scuze. Stiu sigur ca am deschis un subiect asemanator acu ceva timp, numai ca nu mai dau nici de subiect, nici de linkurile pe care mi le-ati dat atunci .
Asa ca, daca nu e cu banat, puteti sa imi spuneti (inca o data), de la ce magazine on-line cumparati carti in romaneste si cam cit va costa transportul?
Multzumesc frumooooosssss
Raspunsuri
Cristina_C spune:
Am gasit un alt subiect (nu al tau) si sunt acolo doua linkuri: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77104
Cristina_C spune:
Nu, de fapt mi le cumpara cineva in Ro si mi le trimite. Dar o sa incerc si asa la un moment dat. Am luat o singura data o carte romaneasca in Germania n-o sa-ti vina sa crezi de unde... de pe eBay!
aschiutza spune:
Am comandat de la librarie.net. A durat mult pina am primit ordinul de plata si pe urma iar a mai durat pina cind mi-au trimis coletul. Noroc ca nu a plout, cartile au fost impachetate numai in carton subtire. IN schimb transportul pt 7 carti a costat 7 euro.
Acum am comnadat si la humanitas. 78 lei transportul pt 9 carti. Cei 20% reducere sunt la pretul cartii fara TVA. Acu astept sa vad cit de repede sosesc.
Nici una nu accepta paypal ci numai carte de credit.
andacos spune:
Aschiutza,eu am cumparat de la polirom,si am fost foarte multzumita de ei!
Promptzi,seriosi,ce mai am ramas placut impresionata!
Am luat la promotzie(daca te abonezi pe site-ul lor itzi trimit in fiecare zi d eluni site-ul actualizat cu promotzii,reduceri etc),transportul a costat destul de putin,apoi mi-a parut rau ca nu am comandat mai multe cartzi!(comandasem deja 5).
Plata cu carte de credit!
www.polirom.ro adresa lor!
dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
aschiutza spune:
Andacos, multzam fain. AM sa ma uit ce carti mai editeaza Polirom. Eu iubesc cartile de la Humanitas, dar sa fiu fair, nu am inteles de ce am platit la ei 78 de lei trasnportul, mi-au trimis in aceleasi plicuri de hirtie ca si cei de la Librarie.net. Asa ca probabil voi comanda de la ei numai cind vor avea reduceri, ca sa se renteze.