Aspirante optimiste >20 ani (668)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Buna dimineta fetele slaba miscare pe aici, ati plecat la iarba verde?
Macarie imi pare tare rau.
Monique daca afli ceva despre dureri de sani dupa ovulatie , te rog sa-mi spui si mie
Va doresc o zi placuta si insorita, la timisoara este frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greentea spune:

Cori pai tre sa te urmaresc, suntem in aceeasi perioada. Super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele
vad ca nu a dat nimeni cafeluta asa ca am facut-o eu

grentea felicitari, sarcina usoara si la termen cu sanatos

Macarie imi pare tare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata si de la mine. Eu sunt la munca, dar nu prea am clienti asa ca imi petrec mai mult timpul cu voi
Mihacor, ca sfat....da-i bataie la . Eu am ramas insarcinata din prima (singura data cand nu ne-am protejat) la 27 de ani, pe cand prietena mea la 26 de ani a incercat vreo 6 luni pana s-a prins. Deci fiecare organism functioneaza altfel, asa ca singura sansa e sa faci lova-lova cat mai des in perioada fertila (si in rest, ca doar va iubiti ). Am o colega de 30 de ani care mai are un baietel acasa si acum incearca pentru bb2. Dupa 3 luni de incercari, a mers la medic. a consultat-o, i-a spus ca nu are nimic, si nici nu ii da vreun medicament, ca nu are nevoie. Dar i-a spus asa: "Doamna, aveti 30 de ani, nu se mai prinde asa usor ca la 25...si nu o sa se prinda acum, caci acum sunteti stresata, mai degraba se va prinde in concediu, cand veti fi mai relaxata ".

diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

neata fetele

azi am intrat in luna a 2-a si bineinteles ca am inceput luna cu dat la boboci dim deci mi-am dat bila peste cap grav de tot...sper sa treaca rpd

va las niste pupicei de molipsire

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

neatza fetelor

bella, stai calma ca e normal
ce repede trece timpul
maine poimaine ne anunti ca nasti

a intrebat cineva de durere de sani imediat dupa ovu, e normala, sanii devin durerosi pt ca progesteronul creste si asta e bine daca se produce fecundatia pt ca are bebe nevoie de proge

si eu patesc la fel....dupa ovulatie simt o sensibilitate si apoi dureri in toata regula, dureri mari, nu pot purta sutien....asta pana in z 2-3 dupa cm

va pupic

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greentea spune:

Multumesc fetele. Sa va aud si pe voi pe toate cu bebe.

Bella, pana acum nu ai mai avut greturi sau cum te-ai simtit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

neata fetele

azi am intrat in luna a 2-a si bineinteles ca am inceput luna cu dat la boboci dim deci mi-am dat bila peste cap grav de tot...sper sa treaca rpd

samburelul meu

Tu dupa ce calendar te ghidezi cand zici ca acum ai inceput luna a 2-a? Eu m-am luat dupa www.desprecopii.com/info.asp?id=SAP8" target="_blank">http://www.desprecopii.com/info.asp?id=SAP8 Odiseea sarcinii pe saptamani, si acolo arata ca luna a 2-a incepe cu saptamana 6 si se termina cu saptamana 9. Saptamana 10 este prima din luna 3.

diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greentea

Multumesc fetele. Sa va aud si pe voi pe toate cu bebe.

Bella, pana acum nu ai mai avut greturi sau cum te-ai simtit?

hehe de 1 sapt jum am greturi...da deja parca sunt mai blande

greentea nu vii la odisee?

samburelul meu

Mergi la inceput

fetelor am facut o prostie

m-am uitat pe youtube la filmulete cu nasterea normala si m-am ingrozit...deci eu care militam pt nastere normala deja mi-a cam pierit glasul. deci e nasol rau....mama si ma gandesc ca dupa ramai imensa

trb sa discut foarte bine cu dr meu ca eu sunt si super stamta si sigur o sa recurga la taietura...doamne deci la noapte cred ca nu mai dorm

sa il ia naiba de youtube ca asa am facut si cand trb sa ma operez de dev de sept si dupa ce m-am uitat pe youtube nu m-am mai operat si acum trag ponoasele...noroc ca cu nasterea nu prea ai de ales...vrei nu vrei la 9 luni iese bebe

hai ca v-am ametit

samburelul meu

Mergi la inceput