Aspirante optimiste >20 ani (668)
Raspunsuri - Pagina 12
ankcta spune:
Gatasi eu cu trebaluiala 
Sa vad ce ati mai facut
speram sa gasesc seva mai bun la titlu, o dedicatie ceva ....
Ancuta , in curand 
camcris spune:
lorena da-le in colo de suparari si daca esti suparata pe ele crezi ca trec mai repede, nu.....
asa ca, capul sus ca vin la tine 

si eu am stari naspa ca nu mai vine bb mai repede, dar astea nu ma ajuta cu nimic asa ca merg mai departe, saptamana asta toata lumea ma enervat dar eu incer sa nu cad asa ca lasa-le in colo de suparari cum vrei sa treci peste ele..... zambind

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
mamutz spune:
Ia, sterge lacrimile, fa un dus, pune o muzica vesela sau pur si simplu citeste o rugaciune, sa vezi ce te linistesti. NU avem voie sa ne lasam invinse niciodata. Ai 80 de ani si a trecut viata pe langa tine, pai ce facem? Capul sus, pieptul inainte, rochie rosie si chiloti mov, vorba dnei Viorica de la fundeni si luptam cu viata.
26+ 
mamutz spune:
Iti imaginezi ca in atatia ani de lupta pt un bebe, am fost de multe ori pe marginea prapastiei, dar nu mi+am dat voie sa cad. Ai in tine mai multa putere decat crezi. Vezi+ti de tratament si fa lucruri care iti fac placere si te destind, copilul vine cand nici nu visezi.
26+ 
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bellasamoyed neata fetele ![]() ![]() ![]() azi am intrat in luna a 2-a ...sper sa treaca rpdva las niste pupicei de molipsire ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8samburelul meu |
Felicitariii !
HAi k mai ai un pic 
Ancuta , in curand
lorena_86 spune:
o sa ii spun mamutz
mi-ai mai dat perante cu boala asta
dar vezi tu eu am mutatia homozigota si am emotii
plus ca dr uscatescu nu ma are deloc la suflet
cel putin eu am fost o data la ea dar s-a comportat oribil cu mine
sper sa o prind in toane mai bune
te pupic

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
cori ovulatie e in perioada cand e sotul plecat la convocare
asa ca luna asta e compromisa
si la cate au aparut pe parcurs sigur mai apre ceva si lunile viitoare
si sa mai zici sa nu fiu depresiva
as plage intruna dar nu mai am puterea necesara
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
mamutz spune:
Probabil ca acum te+ai simtit si abandonata, avand in vedere ca sotul e la petrecere si in sufletul tau e amaraciune, dar sampania nu da euforie pe satare depresiva. Acum e bine sa mai si descarci tensiunea si amaraciunea, dar gata acum.
Eu inteleg perfect ce simti, dar numai in tine gasesti puterea si in Dumnezeu, asa ca se te rogi mult.
26+ 
lorena_86 spune:
mamutz, spune-mi te rog
clexanele se plateste?
ca am auzit ca e foarte scum
e adevarat?
si nici nu prea se gaseste prin farmacii
ca momentan sunt pe un tratament care depaseste 100 ron pe luna
daca mai trebuie sa dau si vreo 3 pe clexane ajung sa mananc din tomberoane
si tu faci in fiecare zi?
cum e burtica? nu dor?
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
mamutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 o sa ii spun mamutz ![]() mi-ai mai dat perante cu boala asta dar vezi tu eu am mutatia homozigota si am emotii plus ca dr uscatescu nu ma are deloc la suflet cel putin eu am fost o data la ea dar s-a comportat oribil cu mine sper sa o prind in toane mai bune te pupic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Dna dr nu se poarta oribil cu nimeni, pur si simplu la 6 dimineata incepe munca si e acolo pana seara, cu zeci de gravide sau nu, din toata tara. Nu stiu de unde are atata putere. Si garantat te v+a ajuta. Mutatiile tale nu sunt deloc o tragedie, nu stiu de unde ai ideile astea, poate doar trtament mai puternic. Te safatuiesc sa iti faci programare la medsana, sambata la dna dr (de o luna e si acolo, numai sambata) si o sa o ai o ora numai pt tine si o sa descoperi ce om deosebit este. Si are si timpul necesar sa te lamureasca cu tot ce trebuie si sa faceti un plan de atac. Eu personal nu consider ca esti intr+o situatie tragica, asa cum o vezi tu acum. Dar sa nu te lasi, o secunda sa nu renunti. Citeste paraclisul Maicii Domnului si acatistul Sf Nectarie si iti garantez ca o sa ai mare ajutor.
26+