Aspirante optimiste >20 ani (668)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greentea spune:

eu vin la odise dar cred ca nu ma prind exact unde.mi sep are cam incurcat forumul pana ma obisnuiesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui greentea

eu vin la odise dar cred ca nu ma prind exact unde.mi sep are cam incurcat forumul pana ma obisnuiesc

pai daca trb sa nasti in noiembrie sau decembirie vii aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162843&whichpage=10

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna dragutelor
Am intrat sa va urez o zi minunata si sa va pe toate
Eu am f mult de trabaluit prin casa... poate mai tarziu am mai mult timp liber

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna tuturor,bella felicitari pentru luna a 2 si numai de bine sa auzim pana in luna a 9-a.
Elenusht nu fii descurajata,poate e prea devreme pentru a face un test de sarcina,eu zic sa faci peste cateva zile 3-4,eu de exeplu am facut la 2 sau 3 zile de intarziere si era negativ,apoi am mai facut unu la 7 zile si a iesit pozitiv slab dar pozitiv,ai nadejede ca totu se va pozitiva si la tine.
Eu va trimit pupici de molipsire si sa auzim saptaman care vine numai liniute si fete multe la odisee

6+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

lorena multumesc pt. raspunsul despre durerea de sani , eram cam nedumerita ca inainte ma dureau sanii inainte de CM, si de ceva vreme ma iau durerile imediat dupa ovulatie si nu stiam daca este de bine sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Elenush, aceeasi senzatie de umezeala o am si eu..si tot ca tine am facut ieri dimineata un test..care normal ca a iesit negativ..doar sunt de abia in ziua 26 azi. Daca ma gandesc bine cu Stefan am facut testul pe 16 septembrie, si aveam UM 16 august...asa ca poate daca nu vin uratii pana pe 15....poate se va pozitiva testul. Eu parca merg mai des la baie decat inainte si am pofte...dar astea nu prea pot sa le spun simptome de sarcina...ca uneori am pofte si cand sunt la menstruatie...si toata sarcina cu Stefan nu am avut nici o pofta.
Legat de cezariana, nici mie nu mi-a fost greu sa merg...dar era nasol la lucruri ce implicau utilizarea zonei operate: ridicarea din pat, indoirea din mijloc ca sa te speli etc...plus ca nu ai voie sa ridici mai mult de 3 kg.
Oricum, indiferent de alegere, conteaza ca mama si bebele sa fie sanatosi, toate posibilitatile de nastere au si avantaje, si dezavantaje.

diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

buna fetelor
eu la munca dar mai trag cu ohiul pe la voi
pana nu pleaca americanul nu prea pot intra
ieri am scris un mesaj si cand sa-l trimit a intrat el si de teama l-am inchis de tot si bine am facut ca a venit la mine la calc

fetelor, pai atunci eu nu am de ce sa ma stresez prea tare.....eu am 1.71 si 63 dar anul trecut aveam 59 si acum ceva timp 47 Kg, eram bat
dar asta e, atunci mergeam la sala, acum m-am lasat
ca asa de stresata eram si pe faptul ca am luat proportii si aveam impresia ca sunt prea mare, poate si pentru ca sotul e slabut si imi e sa nu ma mai potrivesc cu el

oricum si eu mai vreau sa dau jos dar nu stiu cum ca si asa mananc putin de fel dar nesanatos, cred ca aici trebuie umblat

va pupic

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Buna Lorena, mai stii ceva de Miha Hegarti sau cum se srie? Ca nu a intrat la noi la odisee de fff mult timp.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

mamutz, e bine miha, doar ca nu are timp sa intre
vine foarte obosita de la job si ii e foarte greu sa intre

cu siguranta e alaturi de voi cu gandul pt ca miha e o persoana cu suflet mare si minunat, sigur nu va uitat

ea si bebe sunt bine
are fetita dar cred ca stiti deja
mi-a povestit ca e foarte fericita si abia asteapta sa o stranga la piept

sigur va intra curand

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

mamutz, iarta-ma ca te intreb dar parca tin minte ca si tu aveai trombofilie
cum e? cum te simti?
ca mie imi e foarte frica de ce ma asteapta
ma gandesc de multe ori ca nu o sa pot niciodata sa fac bebe

te pup
si iti doresc nastere usoara si bebe sanatos

Mergi la inceput

fetelor....

ma simt ingozitor
am facut o prostie foarte mare
m-am suparat foarte tare pe sot ca a plecat la o petrecere de-a lor la job si mi-am amintit ca am o sticla de sampanie in frigider de la ziua mea (ca nu am baut atunci) si singura prin casa mi-am amintit de toate lucrurile rele si am cam exagerat, am baut mai mult decat trebuia
offffff cata suferinta sa mai induram

acum ma simt usor ametita si regret
credeam ca ma ajuta sa ma simt mai bine dar nu e deloc adevarat, mai rau ma simt
parca mai depresiva sunt acum

Mergi la inceput