Mar-Apr (202) Bravo irinuca05, MaryM85 !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

Salutare si de la noi!

Legat de kg , eu in sarcina am luat 12 kg si acum dupa 2 saptamani mai am +4 . printesa mea este f cumintica , mananca si doarme , ziua a inceput sa stea asa cate o ora treaza, iar noaptea se trezeste de 2 ori , in jur de 2 si spre dimineata la 5. Pt colici ii dau Protectis , asa preventiv ca nu a facut crize de plans f mari. Ce mai, suntem norocoase.
Despre cezariana pot spune ca mi-am revenit mult mai repede decat prima data, nu mai am cine stie ce dureri.
va doresc o zi frumoasa , sper sa mai pot intra spre seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

sorinam felicitari pt kg. e foarte bine asa. ai tinut dieta sau s-au dus ele de la sine?

in legatura cu colici....eu de cand am venit de la spital, cand ii dau printesei sa pape , o intrerup de vreo 2-3 ori si o ridic pe umeri sa scoata aerul. pe langa faptul ca nu se baloneaza , imediat cum scoate aerul se trezeste (in caz ca o luase somnul) si mananca si mai cu spor. ma opresc din hranit cand vad ca dupa ce scoate aerul iar, nu cauta tata din nou..inseamna ca s-a saturat.....
strumphy incearca si tu sa faci la fel, s-ar putea sa ajute

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

imi pocneste capul de atata somn.... nici asa nu e bine

lalely, alina06 kg multe sunt cele care incep cu cifra 2 ca fiind prima

mada..te inteleg cu dulciurile....eu as renunta la orice mancare in favoarea lor....acum sunt cu o milka in fata

simo, eu mi-as face si abdominoplastie si implant/ridicare sani....dar din pacate nu e sotul de acord el imi spune ca pt el sunt cea mai frumoasa asa cum sunt....dar pt psihicul meu..??!! acum tatonez terenul pt un nou tatuaj ..offf tare conservator barbat mi-am luat in ceea ce priveste operatiile estetice, tatuajele, etc :(

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

lol yasmi...la ce iti tre maica INCA un tatuaj?
am si eu unul jos pe picior....l-am facut la 25 de ani dintr=o ambitie..ca slabisem cele 50 de kg in plus..aveam si eu in sfarsit gambe frumoase si..mi-a venit sa le tatuez:)) nu regret inca dar..cine stie...poate cand o veni fi-mea cu un tatuaj acasa si o sa zica 'pai care e problema? si tu ai unu' atunci poate am sa regret:))
pe fi-miu l-am mintit ca e abtipild....cat o merge minciuna? ca ma mai intreaba din cand in cand cand se sterge:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gabi....pai atunci vom merge amandoua/amandoi la tatuat ...si fara sa stie tati
acum stiu ce cadou sa cer de ziua mea....

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

loooooool....o sa va certe tati :))

gata, ma bag un pic la nani....sa mai dorm si eu ziua ca nu am mai facut asta de 9 zile cand am nascut....its sleeping time!!!!
revin cand fac oki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

buna ziua fetele!

am reusit sa intru si eu, m-am trezit cu un chef de schimbat lucrurile prin casa de mama-mama; si drept urmare l-am pus in practica;

acum sunt in pauzica si vreau sa citesc din urma

revin

36 +

AMR MAXIM 18 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Cine n-a dormit ?

Oosita franta moarta si eu nu pot dormi oare de la ce mi se trage ?

Miki , o sa incerc sa insist cu suzi ca ma termina , am niste rani la sani de le vezi plangi nu alta si cu mamelon de silicon si tot nu cred ca ajuta prea tare, simt ca si cum ar trage in carne vie ajuta numai cat s aprinda mai repede tzatza si sa suga si nu urle mult pan o prinde calumea cu gurita

Nilufera, o fi cum spui tu ca nu e alint, dar cum e aia ca tace instant ce o iau in brate su incepe sa planga cand simte ca m-am oprit din leganat ? eu as tine-o in brate non stop, sincer... daca nu as avea probleme cu spatele si as fi si eu un pic mai odihnita si as suporta mai multe in asa conditii, dar precum eu am o sapt de cand nu dorm si a fost o nastere extenuanta pentru mine si inca nu mi-am revenit, iti dai seama... Lapte inca este in tzitzi si dupa o noapte intreaga de supt, mulg la mana si iese la lapticccc...as hrani o cresa O sa incerc iar suzi si daca nu ii place , nu si nu, o sa ii iau de la alta firma, acum am 2 dintr-un set de la MAM, stiti altele mai moi si mai placute pentru bebei? Daca nu ii dau tzitzi din ora in ora sau la 2 ore , sa nu se amestece lapticul cu ala digerat , cum sa fac ??? ca daca nu ii dau plange si asa cum am spus nu am nervi si rabdare inca sa o plimb prin casa non stop ? scoala toti vecinii, chit ca la stanga si la dreapta de casa noastra sunt copilasi mici, dar mi-e mie asa sa nu spuna ceva vecinii ca imi chinui copilul sau ceva

antguess, dar iis cot aerul intre reprize de tzitzi, o ridic si o pun pe picior sau pe umar , dar de obicei nu prea ragaie sa dea aerul afara, trebuie sa o invart mult si bine pana da ceva afara ... sunt bebei care nu dau deoc aerul afara? sau toti trebuie sa dea aerul afara dupa laptic??

bb_yasmi mi-ai facut pofta de ou cu bacon, asta imi fac si eu la pranz, ca dimi am papat laptic cu biscuiti mi-a placut aia cu slaba si cu vergeturi, sigur exagerezi, nu le-ai vazut pe ale mele

lalely, ce putin mai e pana vine bebe mult asteptat cum te simti? emotiile deja s-au instalat ? vad ca tot suferi cu "tevile" , sper dupa ce nasti sa iti revii eu acum ma constip putintel ca mi-au dat sa iau fier ca am pierdut mult sange la nastere si plus ca hemoglobina parca a scazut ceva cat am stat acolo in travaliu si pe timpul operatiei il iau de 2 ori pe zi cu putin fresh de portocale ca cica se absoarbe mai bine, dar nu am voie mult suc de porto ca ii face rau lui bebe , ii da colici deci cate un pic ca ce e mult strica

Alina06, te-ai mai reglat la burtica ? offf... cand o sa fii un pic constipata o sa iti doresti sa iesi mai repede afara, acum iti doresti ceva mai legat niciodata nu suntem multumite glumesc, stii tu da ? Nu mai e mult si vine si sotul acasa yuhuuu... si apoi terminati si casuta si va mutati toti 3 in cuibusorul vostru

Voi treziti bebeii daca dorm mai multe ore legate, ca cica mie moasa mi-a spus sa nu o las mai mult de 3-4 ore max , sa o trezesc daca vad ca doarme mai mult acum am si uitat de la ce ora doarme, e aproape 11 , cred ca de pe la 8 si un pic ? ufff ma lasa de tot neuronii de la oboseala asta

Ma duc sa verific frigiderul apropo de kilograme, eu am dat jos 10 , mai am vreo.... ufff, multe nu mai spun ca mi-e si rusine in comparatie cu voi cu cate 2-3 ramase burtica de cand am ajuans acasa vad ca se retrage bine si frumos, sper sa nu ramana multa atarnand

Revin mai tarziu daca s-o mai putea si piscoata nu o fi iar cu crizute

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

gata...mi-a m facut temele...acum sa vedem cat de bine...

pisuc - bine ati revenit acasa

strumph - eu sunt un pic mai bine cu spatele, insa compenseaza cu durerea de oase de bazin;pe scurt...suma durerilor ramane constanta; imi pare rau ca ai dureri de la taietura,de spate si cu tzitzi, sper sa treaca toate si sa te poti bucura de Sophia fara sa ai alte probleme

alina06 - ma bucur ca te simti mai bine astazi

ama - bafta la doctor azi; te asteptam cu vesti bune

yasmi,roxy - ma bucur ca ati avut parte de o noapte linistita

lalely - nu iti mai face ganduri negre; sunt sigura ca totul o sa fie bine pentru tine si bebe

iony - imi pare bine ca ai intrat sa ne vizitezi si ca sunteti bine

[majorete] [majorete] [majorete] HAI IRINUCA [majorete] [majorete] [majorete]

antguess - somnic usor si am vazut si eu pozica cu evelinne; e un ingeras

ally - dulce foc baietelul tau

cam atat mi-am adus aminte... ma lasa memerizarea de la o vreme...
revin daca imi mai amintesc ceva

va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa, in ciuda vremii de afara, care cel putin la noi este groaznica

36 +

AMR MAXIM 18 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Strumphy, eu sunt sigura ca se vor regla lucrurile. Cred ca pishcotzica ta inca se adapteaza la noul mediu. Tu sa rezisti! Dar n-ai incotro.

Miki, nilufera, antguess, mi se par f interesante sfaturile voastre. Le tot citesc si sper sa-mi ramana in cap. Daca nu, sper sa fiti la fel de active pe forum si cand vor incepe la noi, problemele de genul asta, ca sa ne mai ajutati!

in S 38+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR... marti 12 aprilie

Mergi la inceput