Mar-Apr (202) Bravo irinuca05, MaryM85 !!!
Raspunsuri - Pagina 18
roxy_s spune:
strumphitza vezi ce carnat am scris? te-am intrecut![]()
![]()
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
fetelor de ce oare bebelina mananca asa des acum? de cateva zile mananca tot la 2 ore si cateodata la o ora jumatate. doar noaptea la 4-5 ore. oare sa fie si din cauza colicilor? ca de fiecare data cand o doare burtica cauta si cu gurita si isi suge degetelele.
ai vostri cum mai papa?
scrish spune:
pisuc sa nu iti imaginezi ca ma joc leapsa cu el prin casa![]()
![]()
inca nu, cand o creste de abia astept
doar incercam sa l tinem cat mai mult treaz intre baie si ultima masa. il luam in brate, facem avionul cu el prin aer (vad ca il distreaza), mici exercitii cu manutele si picioarele (intinderi si tentativa de bicicleta), il pupam mult (ca si asta il distreaza), pe mine ma mai apuca dansul cu el in brate...chestii d astea deocamdata
ah si masaj la talpi, orice ar avea ii trece daca il masez la talpi, trebuia sa semene si cu mine la ceva
si noi am introdus activitatile astea treptat, ca la o saptamana de abia stia pe ce lume e, acum macar o mica idee are
cat despre lapte, mereu penultima masa e din laptele meu muls si ultima lapte praf.

mada multa multa sanatate matusii tale!!

shtrumph merci frumos, dar sa stii ca iti intorc complimentul chiar daca zici tu ca nu mai vrei alt bebe
chiar e pacat sa nu mai faceti unul
dar mai stai un pic, il programam si il facem impreuna ca sa nimerim iar la aceeasi odisee da?![]()

roxy si noi il tinem in brate ca murim de dragul lui, cand doarme prea mult parca deja ma agit si vreau sa se trezeasca fix ca sa l tin in brate
dar momentan incercam sa fim atenti la cat de mult il tinem, sa nu dam in extrema cealalta. luca inca nu a facut colici, dar ma gandesc ca atunci chiar o sa l tinem si noi destul, si la dinti la fel...pastram arsenalul pentru cand dam de greu![]()

Mami fericita de Luca Andrei
roxy_s spune:
scrish asa o tine si sotul pe Anastasia si face avionul cu ea. asa ii place poztia aia pe brate cu fatuca in jos sau asa pe o parte. asa gangureste atunci, cred ca zice ca-i place![]()
![]()
sa stii ca tare rau este cu colicii, bine macar ca sunt asa in reprize si nu toata ziua. vad ca cel mai tare seara dupa baita o iau.
roxy_s spune:
picky ma bucur ca te simti mai bine. bine ca macar ai rezolvat problemele chiar daca ai trecut prin atatea. si pentru laptic incearca sa te odihnesti si ajuta si lichidele multe dar somnul este pe primul plan.

roxy_s spune:
magnolia parca si tu ziceai de laptic ca nu prea scoti. pui des bebe sa suga? sa te si mulgi dupa ce suge sa golesti sanii de tot, asa se produce si mai mult laptic.

nilufera spune:
Am trecut si noi cu bine peste ziua lui Theo, am pus cateva poze in album;
@strumphi, ce sa zica, nimic deocamdata o sa vedem cand l-o vedea;sa stii ca si eu am facut febra laptelui, chiar cu febra si frisoane,insa nu trebuie sa tina mai mult de 24 ore;nu ai ce face decat sa storci mult si sa pui comprese sa se inmoaie;
am fost la epilat si mi-a zis cosmeticiana ca nu crede ca mai rezist o saptamana pana la nastere ![]()
adevarul e ca am niste junghiuri pe jos si mi s-a modificat si secretia, dar ma tot uit dupa dop si nu-l vad;
Le tin pumnii fetelor pt maine!!
37+ Mami de Theo, 12.04.2009
IONY_82 spune:
STRUMFI, daca ai friguri e posibil sa fie de la sani
incearca metodele care le-au spus fetele cu varza ..si incearca cat poti sa golesti sanii dupa fiecare masa a bebelinei
ptr rani nu stiu daca gasesti acolo lanolina de la medela, este foarte buna- si la mine iesea sange asa rani aveam, am pus lanolina de cateva ori si s-au refacut
ptr ochisori foloseste pansament steril si nu folosi acelasi pansament la ambii ochi
multi 

sper sa-ti fie de folos sfaturile
IONY_82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s fetelor de ce oare bebelina mananca asa des acum? de cateva zile mananca tot la 2 ore si cateodata la o ora jumatate. doar noaptea la 4-5 ore. oare sa fie si din cauza colicilor? ca de fiecare data cand o doare burtica cauta si cu gurita si isi suge degetelele. ai vostri cum mai papa? Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Roxy poate bebelina are un puseu de crestere
incearca sa-i dai suzeta
si atunci cand are colici si vrea la tzatzi, incearca sa nu-i dai
laptele pe care il mananca nu reuseste sa se digere in asa scurt timp(laptele proaspat se amesteca cu celalalt si provoaca dureri de burtica),tocmai din acest motiv durerile trec greu
stiu ca e dificil, dar incearca
oricum e foarte bine ca doarme noaptea
multi