Mar-Apr (202) Bravo irinuca05, MaryM85 !!!
Raspunsuri - Pagina 11
ama22 spune:
Madutza, Lalely 

Doctorul mi-a explicat ca fiecare zi care trece peste termen scade sansele de nastere naturala. Plus ca la mine si Natalia sta cam rau (usor transversa), deci si un travaliu natural nu imi garanteaza ca pot sa o scot natural.
Povesteam cu mai multe prietene si ne distram ca alea care se programasera ptr cezariana au nascut natural, cu travaliu scurt, de nici epi nu mai apucau sa faca si cele care vroiau naturala, orice faceau tot la ceza ajungeau :))
41+
Natalia
AMR 2 zile!!!!!
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/
ioanna16 spune:
neata fetele si de la mine
ieri nu am mai reusit sa intru, am avut ceva probleme cu netul;
vad ca avem inca un fluturas micut si dragut
FELICITARI IRINUCA! BINE AI VENIT PE LUME DARIA!
madutza - multumim de cafea, pe asa o vreme chiar trebuie 
ama - felicitari pentru stabilirea datei; si un mare
sanu ma fii suparata; vb lui lalely; eu nici nu m-as sinchisi de ce zice lumea; gandeste-te ca este cea mai bune decizie care se putea lua pentru tine si bebe 
lalely - cum stai cu emotiile?cu bagajul?
36 +
AMR MAXIM 18 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
ioanna16 spune:
hehehe...
am schimbat si eu semnatura...cat am asteptat sa ajung aici...si cu cata teama am stat sa nu iasa fata mai devreme...
acu sunt linistita... poate sa vina oricand

37 +
AMR MAXIM 17 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
alina06st spune:
Neata si de la noi.
Fetele care nasc sapt viitoare, trebuie sa va spun ca pe mine inca nu m-au luat emotiile. Tot nu realizez ca mai sunt doar cateva zile.
Bine, pe deasupra, cand l-am sunat ieri pe dr sa-l intreb daca vin marti dimi la 8, mi-a zis ca teroetic, da. Dar sa-l mai sun luni
ca daca e aglomerata sectia si eu ma simt bine, ma mai tine pana joi... Deci, mai vedem luni ce si cum.
Lalely, eu am vb cu un preot si mi-a zis sa-l anunt la o zi, doua dupa ce vin acasa, ca vine sa ne citeasca ce trebuie si pt mine si pt bebe si sa faca si niste apa sfintita. Deci o face el acasa. Si eu stiam ca la 8 zile, dar a zis ca nu e neaparat, sa-l anunt dupa ce ajungem acasa, la o zi, doua. De fapt daca e vorba de 8 zile de la nastere, cu ce stai in spital, cam asta e.
Cat despre DEXA, ca tot intrebai, eu stiu ca se fac 2 injectii la distanta de 24 de ore una de alta si ultima cu 8-10 ore inainte de nastere, plus ca numai in caz de nastere prematura, ceea ce nu mai e cazul.
Pisuc, nu cred ca iti trebuie ceva special pt slujba. Daca e nevoie, o sa-ti ceara preotul, dar sunt chestii pe care le ai in casa. De exemplu daca face apa sfintita, o sa-ti ceara un castron cu apa potabila, o cescuta cu ulei, o paine, ca le sfinteste pe toate. Cel putin asa a vazut eu cand a mai facut. O lumanare... eu cam asa am vazut.
Ama, eu nu stiu cum isi permit unii totusi sa comenteze niste decizii ale medicilor. Si eu zic sa le-o tai scurt, la modul ca doctorul stie cel mai bine ce vede acolo si e singurul in masura sa decida ce e mai bine pt copil. El si nimeni altcineva. Nu cred ca sta doctorul respectiv in banii de la o cezariana in plus sau in minus...
in S 38+ cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR... marti 12 aprilie 
lalely07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanna16 lalely - cum stai cu emotiile?cu bagajul? ![]() 36 +AMR MAXIM 18 ZILE !!! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
Ioanna..emotii mari cred ca voi avea miercuri seara/joi dimineata...Si ar mai fi o faza vb Alinei...sa ma duc la spital si sa fie vreo urgenta si sa intru vineri..alta noapte de chin si ganduri...
Bagajul este facut de saptamana asta...poate ii mai fac vreun inventar ceva...dar in principiu asta este..
Hai ca ai trecut si de pericol si o sa vezi ca mai stai ceva..nu iti fa griji,o sa ajungi la 39s...hai ca poate tu inchei odiseea

38+
DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
Marea intalnire:14 Aprilie
lalely07 spune:
Alina06...
ar fi o treaba sa nastem amandoua joi...

Ca tot am mers mana in mana toata sarcina...
Oricum ar fi,sa terminam saptamanaviitoare cu vesti bune!!!!
Tu ai terminat bagajul???Este gata totul pt Luca??
38+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
Marea intalnire:14 Aprilie
millie spune:
| citat din mesajul lui ioanna16 hehehe... am schimbat si eu semnatura...cat am asteptat sa ajung aici...si cu cata teama am stat sa nu iasa fata mai devreme... acu sunt linistita... poate sa vina oricand ![]() ![]() ![]() 37 +AMR MAXIM 17 ZILE !!! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
38+ s Andrada Bianca
Amr 2 zile
madutza spune:
| citat din mesajul lui pisucmic Neatza neatza! Madutza parca la tine fusese preotul cu molifta, imi poti raspunde si mie la intrebarea de pe pag 9? Tu alaptezi sau bebe Radu ptimeste lp? E ceva ca doarme 4 ore legate! Si Petru a dormit ieri 3.5 ore dar pana la 11 seara, apoi a fost f fresh pana la 4!!! Si nu stiu cum sz facem sa aiba ora de baita, voi faceti la ora fixa? Dar daca doarme? Va pup! Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s39 cu un dragalasAMR 1 zi !!! |
Pisu, eu am facut la 7 zile slujba. Nu am pregatiti nimic deosebit pentru citirea de curatare, insa am pregatit ca pentru sfestanie. Am zis ca, daca tot vine parintele si e si post, sa faca si o sfestanie. Eu am pregatit cate o ceasca in care am pus faina, orez, zahar si cate o lumanare in ele; un vas cu apa neinceputa, tamaie si candela aprinsa. Pt molifta ar tb inca un vas cu apa pe care sa il sfinteasca. Apa asta o folosesti apoi la baita lui bebe (pui cate un pic in cadita) si sa te speli tu.
Da, il alaptez 100% (chiar acum e la tzitzi). Sfatul meu e sa pastrezi aceeasi ora de baita si culcare imediat, acelasi ritual in fiecare seara. Eu l-as trezi cam cu 1h inainte de baie si l-as tine treaz, ca sa doarma bustean apoi.
ioanna16 spune:
millie, lalely 

am uitat sa va spun ca avem si patut
; a sosit joi seara...si acum in fiecare seara ma uit la el si nu-mi vine sa cred ca mai e putin si un mic sufletel va fi acolo

trebuie sa ma duc sa fac mancare... si vad ca durerile de burta au inceput incxa de dimineata azi... sper sa ma mai lase
va pup pe toate, mai trec printre 2 oale...
37 +
AMR MAXIM 17 ZILE !!!
madutza spune:
| citat din mesajul lui lalely07 Fetele:stiu ca in ziua nasterii tb sa mearga cineva din familie la biserica si sa sfinteasca apa din care ulterior punem in baita lui bebe???Asa este??? 38+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! Marea intalnire:14 Aprilie |
nu neaparat in ziua aia, dar sa o ai acasa cand vii, pentru baita lui bebe si pt tine.