Pufi iubiti de ian-feb 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 9
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gratiana77 Fetelor, imi iau ramas bun de la voi pana dupa Pasti. Bagajele sunt gata iar maine dimineata ne imbarcam si plecam la bunici. Drept pentru care va doresc PASTE FERICIT! Sa va aduca iepurasul tot ce va doriti, multe cadouri, jucarii, fericire, impliniri, etc., dar in primul si in primul rand multa sanatate. Sa va petreceti mult si bine! Va pup! de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) |
Gratiana multumim pt urari
Drum bun maine, sa va aduca si voua iepurasul tot ce va doriti si sa va intoarceti sanatosi acasa.
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
micki_mica spune:
Salutare!
Multumim pt felicitari de bilant Nyny, Miri, Sorina, Ana_g, Gratiana, Eleysa, Simplicity
Dece cat te-ai chinuit cu intarcatul!
Miri, felicitari (tarzii) pentru vaccin! Si pentru bilant. Frumos! Si vad ca a inceput sa pape mai bine! Ma bucur mult pentru voi!
Stiti si voi cum e, ce sentiment te incearca cand vezi cum inteleg ei lumea asta, sunt minunati! mare dreptate ai!
Mai, ce sperietura cu Mara! Multa, multa, multa sanatate si sa treceti repede peste problema!
Blue_flower, uf! Ce sperietura cu umflatura la mana! Si mersi de link. Interesant!
Ale1212xa ce ordin! Ce rasfat! Mi-ai dat idei
Haircut ce fetita mancacioasa! E pe drumul cel bun, bag de seama.
Sorina, ce spor aveti la maselute! Si multa sanatate!
Nyny la noi nu e cu lovit. Cel mult un mai-mai lui tati, si ala doar pe par. Mie nu imi face...
Bubu...sala...nice...
Simplicity, Ariana arata f bine! Nu iti mai fa griji
Evyme multa bafta cu casa! Sa iasa mai repede cum va doriti.
Danasor, La multi ani, pentru tati! In aceeasi zi cu fratele meu
Alexutzzza! La multi ani si pentru tati de Yannis! Multumim de tratatie! Sa va fie de bine vaccinul si sa aveti numai rezultate bune!
Miri, sa iti traiasca nepotelul!
Moama, ce de sarbatoriti pe 7 aprilie!
Noi suntem bine, alergaciosi peste tot, si papa tot/baga tot in gurita. Deja trebuie sa adun de cateva ori din gurita lui, diverse.
Inca tot la 6 dinti, dar cum am inceput iar cu calciu...cred ca ne asteapta iar o etapa. Cica inca nu are fontanela inchisa de tot, mai are "o urma".
Va pupam si revenim cand o mai vrea sefu'!
Seara placuta doamnelor!
Mami a lui Cristi
NOUTATI - Set "Albastrele"
Magazinul meu
Ruxita spune:
M-a cam umflat rasul, Florin Piersic jr la Dansez... dar poate fi o surpriza placuta pana la urma, chiar nu-l vedeam intr-o astfel de emisiune...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
decenuela spune:
buna seara, fetele....
hartzuita de je...intru mai greu..adik abia, abia apuc sa citesc...ba ma bucur de progresele pufilor, ba zic offfffffff..cand ii vad bolnaviori...
acu e greu pt ca iesirile afara...sunt iesiri afara...cand nu faci altceva...
jiji a inceput sa planga cand vede pe cineva iesind...ia cheile si se duce cu ele la usa...isi pune sosetele si caciula...bine, nu va inchipuiti ca se si imbraca cu ele...iar afara, in parc..ce face el..nik..nu tu jucarii...nu tu copii...ci directia sosea..studiaza toate stopurile masinilor, o ia la sanatoasa si intra la fiecare scara de bloc...asa ca..je sunt numai in priza deoarece nu merge bine...ink e cracanat si merge ca un mos...
acu..la o saptamana de intarcat....iar ma gandesc ca am fost norocoasa..jiji din prima zin-a mai tras de mine...sanii nu m-au durut...deja a inceput sa adoarma singur ascultand superba mea maraiala...de dorimt...are nopti si nopti...treziri mai dese sau nu...
in rest....am citit de bubu si m-am gandit ca s-au dus zilele mele free....sala mea ( incepe sa se cunoasca)...si toate cele...asta nu-mi place..si trebuie sa fac ceva si pt mine....sa gasesc timp....( stiti cumva daca e de cumparat????)
mi-e dor de voi....n-am mai bagat demult nici macar o brafa de grup....offfff ,
m-am uitat si eu la....romanii au talent....jiji s-a fatait pe aici...pana a dat semne de oboseala..m-am dus cu el, ne-am pus in pat am stat 2 minsi l-am lasat....A ADORMIT SINGUR...
asteptam rez finale...si sunt pregatita sa-i infing bie la prima trezire....
va pupam si sper sa fiu mai activa/...
o seara placuta
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui gratiana77 Fetelor, imi iau ramas bun de la voi pana dupa Pasti. Bagajele sunt gata iar maine dimineata ne imbarcam si plecam la bunici. Drept pentru care va doresc PASTE FERICIT! Sa va aduca iepurasul tot ce va doriti, multe cadouri, jucarii, fericire, impliniri, etc., dar in primul si in primul rand multa sanatate. Sa va petreceti mult si bine! Va pup! de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) |
mersi
la fel
distractie placuta sa aveti!!!!!!!!!!!!
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 7+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
Beatrice1982 spune:
neata!!!!!!!!!!!
am citit.......dar nu prea mi-a ramas nik in minte..........
offfffffffffffffffff
mire imi pare bine ca sunteti ok........
si noi avem diaree de ieri.............nu stiu ce sa ii dau
of offffffff
ce mai vroiam sa scriu?????????
azi dimi s-a trezit asta micu la 7........trebuia sa faca kk............moaleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
de numa........
doamne doamne.............
nasol si al noi ca nu putem iesi afara.........
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 7+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
decenuela spune:
neatza fetili..coffe pt toata lumea..
dulcegarii...poate baga plateea ceva
sa aveti un we superb....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
nyny spune:
Neatza...
Dece sarumana pt cofee. Chiar acum fac si eu una...si pe urma ma duc sa hranesc copiii.
Hai ca am avut si noi o noapte mai omenoasa. O singura trezire pt lapte. Eu sunt in perioada aia delicata a lunii...
Povestea lui David
nyny spune:
citat din mesajul lui Ruxita M-a cam umflat rasul, Florin Piersic jr la Dansez... dar poate fi o surpriza placuta pana la urma, chiar nu-l vedeam intr-o astfel de emisiune... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
si eu am avut aceeasi reactie....
Povestea lui David
simplicity spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Simply Multumim mult de intrebari, Mire multumim de lamuriri... da, am venit repede, sapt viitoare plecam la loc, asa ca am fost cu calcat , spalat, scos copilul, vorba ta acum stam mai mult afara, rezolvat chestii inainte sa plecam din nou: banci, CASCO, RAR etc ca se apropie ziua de nastere a masinii si expira toate cele, deci treb innoite, plus de gasit filtu la un aspirator, de dus la service un stoarcator de fructe, multe si marunte ca numa eu pot sa le fac, al meu fiind strain nu se descurca cu din astea, so...cand sunt aici rezolv chestiile administrative. Azi am facut Infarix Recoltat si analize, spart o vena, intzepat si in ailanta crize mari, lupte seculare, zbatut mult, nu curgea sange ca se misca si l-a intzepat si in incheietura.... Punga pus aptr a recolta urina s-a dezlipit in chinurile lui, deci nici urina nu am recoltat.... Copil chinuit, acum doarme....sper sa fie cu folos si sa iasa rezultatele .... de Yannis |
Bine ca ati scapat de vaccin,sa fie unul fara reactii.
LMA pt tati de grec,ce frumos ai pregatit tu pt el si cel mai important e ca el a fost incantat
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."