Pufi iubiti de ian-feb 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gratiana77 Sunt triciclete care au la sezut bara de protectie plus un chilotel din plasa si nu are cum sa cada. Noi am fost cu tricicleta de acasa si pana in parc si e f ok de manuit. de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) |
Bine, cum traversezi cu tricicleta pe sine de tramvai? dar de pe trotuar pe strada si invers? ... in capul meu nu se leaga inca... poate sa ma duc sa probez una si sa-i fac si un drive test, astfel nu ma dumiresc...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia La Multi Ani tati de grec! La Multi Ani tati de Anastasia! Tot ieri a fost si ziua nepotelului meu, a implinit 5 anisori. Ce de berbeci! Noi intre 1-7 aprilie avem 3 sarbatoriti. Nyny multumim de intrebare, suntem relativ ok. Am fost la doc, am primit tratament pt rosu in gat (panadol, tantum) si pt burtica (debridat si hidrasec). Poate sa fie o indigestie sau vreun crocobaur. Daca mai varsa sau face kk dubios sa o duc la urgenta. Deocamdata are temp pana in 38 si am mai facut un kk dubios, dar doarme. Din ce am inteles ne trimisese la urgenta pt ca n-ar fi chiar ok sa ajunga sa i se administreze antibiotic in primele 72 de ore de la vaccin. Ea mititica e nefericita, zace cand pe mine, cand langa mine. Abia pe la ora 2 si-a scos si ea 2-3 jucarii. Administratul medicamentelor e chin total, trebuie tinuta si bagat mai mult fortat seringa in gurita si daca nu ii vars direct in gat, scuipa tot. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
multumim
Multa sanatate!!! si bafta cu administrarea medicamentelor....stiu cum e....
Sa vezi cand trebuie sa ii dai calciu si fier...ori una ori alta, de 2 ori pe zi, in fiecare zi! timpr de 3 luni
de Yannis
nyny spune:
citat din mesajul lui miremia La Multi Ani tati de grec! La Multi Ani tati de Anastasia! Tot ieri a fost si ziua nepotelului meu, a implinit 5 anisori. Ce de berbeci! Noi intre 1-7 aprilie avem 3 sarbatoriti. Nyny multumim de intrebare, suntem relativ ok. Am fost la doc, am primit tratament pt rosu in gat (panadol, tantum) si pt burtica (debridat si hidrasec). Poate sa fie o indigestie sau vreun crocobaur. Daca mai varsa sau face kk dubios sa o duc la urgenta. Deocamdata are temp pana in 38 si am mai facut un kk dubios, dar doarme. Din ce am inteles ne trimisese la urgenta pt ca n-ar fi chiar ok sa ajunga sa i se administreze antibiotic in primele 72 de ore de la vaccin. Ea mititica e nefericita, zace cand pe mine, cand langa mine. Abia pe la ora 2 si-a scos si ea 2-3 jucarii. Administratul medicamentelor e chin total, trebuie tinuta si bagat mai mult fortat seringa in gurita si daca nu ii vars direct in gat, scuipa tot. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
LA MULTI ANI si pentru nepotelul tau.
Bine ca nu a mai varsat. S-a nimerit aiurea si cu eruptia dintisorilor, vaccin, rosu-n gat... Se poate sa-i dea si medicamentele o stare de moleseala. Doamne ajuta sa-si revina repede.
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
gratiana77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
Bine, cum traversezi cu tricicleta pe sine de tramvai? dar de pe trotuar pe strada si invers? ... in capul meu nu se leaga inca... poate sa ma duc sa probez una si sa-i fac si un drive test, astfel nu ma dumiresc... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Foarte simplu! Cel putin cu tricicleta pe care o am eu nu e greu deloc.
haircut spune:
Alexutzza, WB! La multi ani sotului tau! Esti forte tare, cum te-ai gandit sa-i faci surprizeFelicitari!
La multi ani si lui tati de A! Petrecere frumoasa maine!
La multi ani nepotel de MIre!Sanatate multa delfitei!Imi pare rau ca se simte asa rau...
Sorina, pupam printesa sa-si revina cat mai repede!
Ruxita, nici eu nu prea am curaj inca sa ies cu M in tricicleta. E mai putin sigura decat un carut, clar, dar am vazut triciclete cu centuri de siguranta in 3 puncte la scaun, destul de solide....pe mine ma mai da inapoi si fapul ca M adoarme uneori afara si-n carut e super ok...
Ruxita spune:
ce chestie, cica ceaiul verde e bun si nu prea... adica e contraindicat in: infectii virale, alergii si altele care nu m-au interesat (boli autoimune) ... eu am fost bautoare de ceai negru o buna bucata din viata si l-am schimbat cu verde pe care il prefer acum (nu ma intorc la ceaiul negru)... asta ca sa intelegeti de ce nu savurez cafelutele virtuale de pe aci'
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
miremia spune:
Multumim fetelor de gandurile bune.
Dupa un somn de vreo 3 ore s-a trezit delfitza cu chef de joaca si vorba, sper sa o tina.
Haircut mi-e o pofta pe pofta de mancare a M, tineti-o tot asa!
Am tot vrut sa intreb, oare ce face Lillo, de ce nu ne mai scrie?
Sper ca esti bine si tu si puii.
Danyelana cum sunteti? Ne este dor de voi, poate ne pui poze cu Arthur.
Imediat incepe "romanii au talent", eu ma uit in paralel si pe tvr2, sunt campionatele europene de gimnastica, my fav. Tinem pumnii fetelor!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
bubu_bu spune:
seara buna fetele!!!!!
ma bucur ca mara e putin mai bine..imi pare rau ca a fost nevoie de spital
imi pare rau de pufii chinuiti de maselute
la multi ani sarbatoritilor
am fost la sala si am facut si pentru voipentru toate
am luat si noi tricicleta e ok cu ea...si peste liniile de tramvai si prin gropi
ma uit la romanii
o seara buna fetelor!
gratiana77 spune:
Fetelor, imi iau ramas bun de la voi pana dupa Pasti. Bagajele sunt gata iar maine dimineata ne imbarcam si plecam la bunici. Drept pentru care va doresc
PASTE FERICIT!
Sa va aduca iepurasul tot ce va doriti, multe cadouri, jucarii, fericire, impliniri, etc., dar in primul si in primul rand multa sanatate. Sa va petreceti mult si bine! Va pup!