Pufi iubiti de ian-feb 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata!si eu la cafea!dece!
ma doare tot corpulsi nyny sunt alaturi de tine cu perioada

ma bucur ca incet incet dorm puii mai bine.....doamne ajuta!

bea de ce nu incerci cu ceai de menta pentru kk moale.....sau banana.....putin acolo.....la raul isi face efectul doar ceaiul

o zi frumoasa sa fie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

La Multi Ani tati de grec!

La Multi Ani tati de Anastasia!

Tot ieri a fost si ziua nepotelului meu, a implinit 5 anisori.
Ce de berbeci! Noi intre 1-7 aprilie avem 3 sarbatoriti.

Nyny multumim de intrebare, suntem relativ ok. Am fost la doc, am primit tratament pt rosu in gat (panadol, tantum) si pt burtica (debridat si hidrasec). Poate sa fie o indigestie sau vreun crocobaur. Daca mai varsa sau face kk dubios sa o duc la urgenta. Deocamdata are temp pana in 38 si am mai facut un kk dubios, dar doarme.

Din ce am inteles ne trimisese la urgenta pt ca n-ar fi chiar ok sa ajunga sa i se administreze antibiotic in primele 72 de ore de la vaccin.
Ea mititica e nefericita, zace cand pe mine, cand langa mine. Abia pe la ora 2 si-a scos si ea 2-3 jucarii. Administratul medicamentelor e chin total, trebuie tinuta si bagat mai mult fortat seringa in gurita si daca nu ii vars direct in gat, scuipa tot.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

LMA tati de Anastasia

Miremia sper ca Mara e mai bine,ca nu mai are febra;multa sanatate

si la noi s-a lasat cu febra si diaree cateva zile....mi s-a spus sa nu ii dau nici un medicament care sa stopeze diareea pt ca daca e vreo infectie,crocobaur prin diaree se elimina mai usor....i-am dat un pic de banana,un pic de pilaf astazi e mai ok,a facut mai normal

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."

Mergi la inceput

Citat:

Tot ieri a fost si ziua nepotelului meu, a implinit 5 anisori.
Ce de berbeci! Noi intre 1-7 aprilie avem 3 sarbatoriti.

_

LMA nepotelului

Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Fetelor, imi iau ramas bun de la voi pana dupa Pasti. Bagajele sunt gata iar maine dimineata ne imbarcam si plecam la bunici. Drept pentru care va doresc
PASTE FERICIT!
Sa va aduca iepurasul tot ce va doriti, multe cadouri, jucarii, fericire, impliniri, etc., dar in primul si in primul rand multa sanatate. Sa va petreceti mult si bine! Va pup!

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)

sa petreceti o perioada linistita si frumoasa acolo

PASTE FERICIT si tie si familiei tale

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili..coffe pt toata lumea..

dulcegarii...poate baga plateea ceva

sa aveti un we superb....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

neata,

multumim de cafea

imi pare rau ca nu mai ai timp de tine,dar sa iti faci(eu vb ) ca sufletul nostru are si el nevoie si corpul la fel ca sa nu ajungem babe ramolite

e weekend cat mai multa odihna sa ai

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

neata!si eu la cafea!dece!
ma doare tot corpulsi nyny sunt alaturi de tine cu perioada

ma bucur ca incet incet dorm puii mai bine.....doamne ajuta!

bea de ce nu incerci cu ceai de menta pentru kk moale.....sau banana.....putin acolo.....la raul isi face efectul doar ceaiul

o zi frumoasa sa fie!!

Raulica
of nasol cu durerile astea ,sa treaca cat mai repede(e din cauza la sala,asa-i? adica nu ai prb de sanatate,nu?)

Bea si eu pt diaree i-am dat pilaf,banana,am incercat sa o hidratez cat mai mult(eu niciodata nu i-am administrat medicament)sa se faca bine Ivan`

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza fete!

Gratiana drum bun si sedere placuta sa aveti!

Simply voi sunteti iar cu probleme la stomacel?

Copilul meu de ieri de cand s-a trezit e titirez, abia pe la 12 am dovedit-o aseara...era in verva. Nu mai face temp deloc, o mai doare putin burtica dar suntem ok. Pana la urma cred ca a avut ceva crocobaur la burtica, dar e spre final.

Simply eu i-am dat debridat, vad ca scrie ca e si pt diaree, constipatie, balonari, crampe.

Ma duc sa savurez din cafeaua de la dece, azi am programare la masaj si nu o mai ratez.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ziua buna!
Ma inscriu sa salut si eu toate mamicile de pufi si toti pufii!Sunt relativ noua pe aici,vad ca voi sunteti deja foarte apropiate,sper sa ma acceptati si pe mine.Am si eu o pufisoara,o cheama Lara,e nascuta pe 01.01.2010.
Nu am reusit sa citesc atatea capitole,l-am citit doar pe ultimul...

Va doresc o sambata frumoasa!

Mergi la inceput

Citat:

Neatza fete!

Gratiana drum bun si sedere placuta sa aveti!

Simply voi sunteti iar cu probleme la stomacel?

Copilul meu de ieri de cand s-a trezit e titirez, abia pe la 12 am dovedit-o aseara...era in verva. Nu mai face temp deloc, o mai doare putin burtica dar suntem ok. Pana la urma cred ca a avut ceva crocobaur la burtica, dar e spre final.

Simply eu i-am dat debridat, vad ca scrie ca e si pt diaree, constipatie, balonari, crampe.

Ma duc sa savurez din cafeaua de la dece, azi am programare la masaj si nu o mai ratez.

_

medicul a spus ca nu are prb cu stomacelul,ca febra,diaree de la dintisori....dar mi-a spus ca atunci cand are diaree sa nu ii dau medicament

masaj? relaxare placuta

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Ziua buna!
Ma inscriu sa salut si eu toate mamicile de pufi si toti pufii!Sunt relativ noua pe aici,vad ca voi sunteti deja foarte apropiate,sper sa ma acceptati si pe mine.Am si eu o pufisoara,o cheama Lara,e nascuta pe 01.01.2010.
Nu am reusit sa citesc atatea capitole,l-am citit doar pe ultimul...

Va doresc o sambata frumoasa!

loredana bine ai venit
povesteste-ne de voi si de pufi tau

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput