Cu sufletul alaturi de Angela Similea..

Cu sufletul alaturi de Angela Similea.. | Autor: My_Lady0091

Link direct la acest mesaj

mereu am invidiat iubirea voastra...condoleante doamna mea...si muuuulta putere..

Dumnezeu sa te odihneasca...Victor!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Condoleante!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Putere dna ANGELA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Domnutul sa va dea puterea de a trece si speranta in Hristos cel Inviat, si in asteptarea intalnirii intr-o lume mai buna, mai frumoasa.Condoleante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

imi pare f rau,mai ales ca victor surdu era inca un om tanar....condoleante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Condoleante!Multa putere dnei Angela Similea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

deja..s-au gasit unii care sa intineze si amintirea lui Victor si sa loveasca in Angela...un primar agramat si demn de nuvelele lui Caragiale

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Din pacate sunt boli in care banii si faima nu pot face mare lucru...Sanatatea este darul nostru cel mai de pret.

Mergi la inceput