Puiuti de Sept-Oct 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 8
ancaroro spune:
Neata burtici.
Seidana, linkurile tot nu merg. Ma bag sa le recopiez, ca am facut ieri un word in care am salvat codul de la prima pagina .
Si sa nu uit, felicitari pentru pasa
13+
Bijuteriile mele
inutsa spune:
PS "Ghindute" suna fain. Zicea cineva de piersici. Toamna se coc piersicile? Nu vara? Ca mi-ar place mai tare "piersicute"
de si15+
bebe din burtica
oanaiasi spune:
Creola , e superba poezia ...mi-au dat lacrimile...
Mai , dar toate aveti imunitate la toxo ?!?! Numa' eu nu
Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
camady spune:
Stefy aceeasi dilema am si eu.
Mie nu-mi face niciodata control vaginal si mereu ma intreb de unde isi da seama cat de lung e colul, daca e inchis.
La primul copil dr imi facea mereu dar ma cam enerva ca nu e tocmai un confort.In schimb dr. asta e la extrema, nu ma controleaza deloc.
18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
seidana spune:
ANCA .. merg linkurile ... le-am incercat..
si acum
ce fi oare ?
18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
Ma alatur si eu dilemei cu Eco si colul... aceeasi pb si semn de intrebare il am si eu de ceva vreme
Creola spune:
Oanaiasi deci pana la urma pantaloni ti-ai luat.Si eu mi-am achizitionat o pereche si o bluzita ,se poate purta si ca rochita cu iegari.
Sa speram ca nu exista si capitol cu ghindute
16+
ancaroro spune:
De aranjat am aranjat eu putin listuta ieri, ca erau cateva paranteze neinchise. Si poate de acolo au aparut spatiile alea in plus la http-uri. Dar acum, de dimineata, erau niste linkuri ciudate. Oricum, sa stiti ca am salvat in word toata listuta, asa ca avem backup. Daca ceva nu e in regula...copiem
13+
Bijuteriile mele
oanaiasi spune:
Inutsa , trimis PM!
Fetele , colul se vede foarte bine la eco ! Chiar mai bine decat la controlul vaginal. Stati linistite ca medicii vad tot. Pentru siguranta puteti intreba cum e colul , daca e inchis , lung si cu siguranta o sa va raspunda.
Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancaroro De aranjat am aranjat eu putin listuta ieri, ca erau cateva paranteze neinchise. Si poate de acolo au aparut spatiile alea in plus la http-uri. Dar acum, de dimineata, erau niste linkuri ciudate. Oricum, sa stiti ca am salvat in word toata listuta, asa ca avem backup. Daca ceva nu e in regula...copiem 13+ Bijuteriile mele |
Foarte bine.. important e sa mearga nu mai conteaza ce si cum...