Puiuti de Sept-Oct 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata gravidutelor vorbaretelor

In legatura cu colul, nici mie doctora nu mi-a zis niciodata nimic si nici nu am intrebat-o.Daca este ceva in neregula ne spun, ca sa stam la pat sau daca este deschis se face cerclaj.

In legatura cu odiseea noastra.Bobocei am avut prima data si este luat, strugurei sau strugurasi nu am avut.Dar merge si ghindute(pentru fetite)si strugurei sau strugurasi(pentru baietei).

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Oana .. te trec acum in listuta

Oana si Mara 11.08.2004

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Buna dimineata gravidutelor vorbaretelor

In legatura cu colul, nici mie doctora nu mi-a zis niciodata nimic si nici nu am intrebat-o.Daca este ceva in neregula ne spun, ca sa stam la pat sau daca este deschis se face cerclaj.

In legatura cu odiseea noastra.Bobocei am avut prima data si este luat, strugurei sau strugurasi nu am avut.Dar merge si ghindute(pentru fetite)si strugurei sau strugurasi(pentru baietei).

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu

Cand eram insarcinata cu fie-mea, ecografisat mi-a spus alarmata ca am colul deschis si sa fac neaparat cerclaj.

Nu l-am facut, iar Mara s-a nascut o zi dupa DPN, asa ca...

Oana si Mara 11.08.2004

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Buna dimineata !!!!!!

Seidana felicitari pt pasarica !!!

Creola f simpatia poezia, exprima exact ce isi doresc marea majoritate a mamelor - un copil normal, sanatos si vesel.

Votez si eu pt Strugurasi !

Fetelor ma declar oficial nebuna de legat si mama paranoii. Aseara am avut o miscare in burta ceva incredibil de nici nu stiu ce sa mai cred. Ba nu simt nimic o saptamana intreaga si intr-o singura seara face tumbe in burtica ....... ma tot gandeam poate o fi gaze poate mi se pare mie... dar pana la urma tre sa accept - am inceput sa il simt pe bb! Faza e ca eu ma asteptam la gadilaturi nu la miscari atat de ferme ca sa zic asa de aceea ma tot indoiam ca este el si tindeam sa cred ca sunt gaze ce simt eu... chiar acum cand va scriu a inceput sa miste iar. :))) nici nu stiu cum sa exprim miscarile - mi-a venit acum in minte o masina de spalat in care fac tumbe hainele. :))
Asadar e activ si bebitul meu numai ca se face simtit numai cand vrea el, sau nu sunt eu mereu receptiva la miscarile lui.

Lori 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Boobocei si piersicute exista deja. Cred ca si dovlecei. Daca nu sunt deja strugurasi putem incerca asa. Mie mi-ar placea si pufuleti, cum a propus cineva la inceput. Nu m-as axa neaparat pe ceva de toamna, ca oricum asa se alege de obicei, in functie de sezon.

bujo mami de Filip si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

eu prima data cand am deschis odiseea, am denumit-o "pufuleti", apoi nu mai stiu sigur, cred ca camady a deschis alta si aceea evident a trebuit sa o sterg, ptr ca nu puteau fi 2 odisee de sept-oct; cineva propusese atunci ca numele sa ramana acelasi dar nu s-a votat

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lore.. multumesc...

Cica asa mici ii putem simti cand si cand, cum cresc o sa ii simtim zilnic.. oricum felicitari pt :masina de spalat:

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Bravo Lore , a meritat asteptarea ! De acum incepe boxul in garsoniera!

Poate suna ciudat dar cred ca si eu l-am simtit pe bb. Daca nu stateam pe pat perfect nemiscata nu cred ca as fi sesizat miscarea, dar intamplarea a facut sa ma intind , era liniste in camera , stateam pe spate relaxata si am simtit , excat deasupra simfizei pubiene niste miscari fff discrete , ca un fluture. Au fost 3 sau 4 miscari si dupa s-a oprit.

M-am gandit si eu la gaze ...dar colonul nu e asa jos din cate stiu eu si nici asa de aproape de abdomen

Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

eu prima data cand am deschis odiseea, am denumit-o "pufuleti", apoi nu mai stiu sigur, cred ca camady a deschis alta si aceea evident a trebuit sa o sterg, ptr ca nu puteau fi 2 odisee de sept-oct; cineva propusese atunci ca numele sa ramana acelasi dar nu s-a votat

18+

andruta sa nu te superi dar, intai camady a deschis odiseea fara s-o numeasca cumva si apoi ai deschis si tu una dar cineva ti-a atras atentia ca exista deja o odisee de sept.oct

lore, o miscat bbelinul mai de mult in garsoniera lui dar tu nici nu l-ai bagat in seama FELICITARI pentru miscari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

da racheel asa o fi, dar eu nu stiam ca exista deja odisee deschisa; eu si cu camady venim de la "aspirante" diferite, nu ne-am "cunoscut" pana la odisee, de aceea s-a si produs confuzia cu 2 odisee; eu am zis, nu dati cu rosii

18+

Mergi la inceput