Buburuze de 2009 (12) **
Raspunsuri - Pagina 9
madyrizi spune:
mey, deci azi am rezolvat o grama' de trebi
.
m-am luat de ala de la firma care trebuie sa termine cu centrala si cica sigur vine joi
. il impusc daca nu vine ca maine fac programarea de receptie...
cris, alea-s probleme de concurs. cica 32 de bunici si bunicute. draqu stie cum au iesit atatea ca mie nu-mi da nici de draci... eee, in fine, am fost la scoala, la ora de consultatii cu parintii. si mi l-a facut doamna terci. a zis ca e f.f. bun la matematica dar e putoare rau. i-a zis sa ii duca culegerea de matematica si ii da ea sa lucreze daca el nu vrea de la el. adevarul e ca e tare puturos, nu vrea sa faca nik suplimentar. om vedea...
anna, e tare greu sa gasesti un cabinet k lumea. eu am unul langa mine care am vazut ca trateaza si copii, dar presupun ca e departe de tine. eu acolo l-am rezolvat pe alex cu cariile la masele...
ema, macar de mi-ar veni mintea la cap. eu sunt genul care explodeaza daca nu e omu' serios. adica daca ai promis ca faci asa, apai asa sa fie... altfel ma inrosesc la fata si dau tot din mine. sotul meu zice ca declansez bestia
. in ultimul timp am incercat sa ma calmez, sa respir adanc si sa incerc sa vorbesc calm... nu-mi iese intotdeauna
.
si lui mihaita ii place sa arunce in cada diverse kestii ca sa se arunce si el dupa ele. nu-i place sa-l schimb de pampers deloc. zici ca-i tine de cald. alerg dupa el prin toata casa. acum ii dau servetelele si pampersul curat ca cica ma ajuta sa-l schimb
si nu fuge prea departe. plus ca il apuca joaca si chitzaiala cand il schimb, zici ca e caracatita cu tentacule. abia pot sa-l stapanesc sa nu bage labele in rahat.
andreea, esti o inspiratie pt. stomacul meu
. ma mai uit la tine pe blog si mai fac cate ceva...
pup fetele... eu n-am cablu la TV si ma plictisesc de mor, sper sa nu tina mult.
adica toate bubele rele in ... babii mele...
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
madyrizi spune:
auzi, andreea, tu esti profa de mate? ca sa stiu unde sa strig daca pica cerul pe mine cu problemele astea ciudate... la un subiect nu i-a dat decat un punct pt. ca a scris doar rezultatul si nu a explicat procedeul. el le face in minte si zice ca nu poate sa scrie procedeul.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
anna-mama spune:
Fetelor, multumesc pt raspunsuri, am dat cautare pe net asa cum a zis Cris
si am gasit imediat mai multe clinici specializate, ia uitati cat de frumos e www.de4kids.ro/parinti/office-tour" target="_blank">aici ca m-as duce si pt mine la ei
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
emanouela spune:
anooo[/b eu vreau un cabinet unde sa faca si masaj
adev e ca arata super ala, sper insa sa nu fie nevoie
cris bestia iese zilnic afara....nu cu mine cu trupa....ba mama, ba tata...![]()
nici nu am cum altfel ca sta agatat de usa, pana il imbraci

[b]mady eu uneori nu pot sa il tin sa nu-si infinga degetele in productia din pampers
si nici sa-i opresc tentacului sa imprastie si in jur
...am asa o mare curiozitate, ca ai un copil mai mare.....si Alex la fel a fost sau e asa o generatie mai zbuciumata???? ca sa innebunesc dar daca eu as alerga cat alearga el, as bogogani cat bodogane el, as face febra musculara plus ca 3 zile as sta la pat....ellllll, e zguby....ma ameteste, pe bune. duminica am stat in pat, am inchis usa la camera (l-am pasat) si am realizat cat de obosita sunt.....si ca de 2 ani aproape eu nu am mai stat asa, sa nu ma gandesc la nik

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
emanouela spune:
in ce hal am boldat.....brrrrrrr

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
Serialbastre spune:
Mady, da, eu is profa de mate. Ce-i drept nu stiu deloc programa si metodele folosite la I-IV, dar pot incerca. Dar cred ca e mai usor pe mess. Deci striga cu incredere. ![]()
La bunici, e ceva de genu: Alex are 4 bunici, deci 8 strabunici. Acestia au 16 parinti, deci 32 de bunici. As vedea rezolvarea ca pe un desen gen arbore, dar nu stiu cum se cere la ei.
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
cris_82 spune:
Bai frate,n-am vazut asa kinder care ii pica ochii prin cutia cu jucarii de somn ce are in ea,si nu vrea si pace sa treaca in pat.Ba mi se si miorlaie ca o potaita de-mi vine sa-i artculez unala buci,dar cu protectia pampersoasa sigur nu simte nimica si nici nu sunt adepta bataii.Asa ca sa vad cat mai rezista nervii mei![]()
Si sa nu va zis ca am reusit sa o schimb de putoarea de la buci...am pus-o pe pat,i-am dat pantalonii jos si m-a luat cu lesin oleaca sa la coco shanelul care razbea de la buci,dar am zis ca raman fara miros pe viata cand i-am dat pampersul jos...putzeaaaaaaaaaaaaa de se scorojeau peretii din dormitor

andreea mie tot mi se par prea mult pentru clasa II- a,sincer..asta daca nu cumva vreau sa-mi fac kinderul matematician
mady de unde ai luat fata raspunsul la problema aia??
.Si madan invatatoarea sa nu traga numai pe el ca un copil mai trebuie sa aibe si alte activitati nu numai sa stea cu nasul in culegerea de mate.
[:-))] tu caracatita,eu omida..ca si a mea nu stie cum sa se tarasca mai repede de sub pampers cu bucile murdare,si pana auncea neam daca vrea sa o schimb.Lasa fata ca pana deseara isi revine si tv-ul,ai sunat sa le spui ca nu-ti functioneste?
ana aaaaaaaaaaaa,vreau si eu acolo...ce fain eeeeeeeeeeee.....
Mirunel
terorista 

BAZAR
madyrizi spune:
ahaaaa... m-am lamurit andreea. cum zici tu e simplu. eu ma chinuiam sa fac arbore genealogic, desi e clar ca fiind vorba de matematica tre' sa fie cu socoteli.
anna, frumos, n-am ce zice... probabil si la preturi sunt la fel. sper sa va trateze repede ca sa uitati si sa nu se vada... k la noi cu zbenghi in frunte (la alex).
ema, alex e total diferit de mihaita. sunt firi opuse: alex era f.f. cuminte, daca ii spuneam ca nu are voie sa faca ceva nu facea, statea pe scaunel, nu cerea nimik daca nu-i dadeam, ne jucam frumos cu jucarii, el stia literele de la 2 ani si facea puzzle singur cu piese mari. mihaita e zbuciumat, nu sta 5 secunde pe un scaunel, nu are rabdare sa se joace cu nici o jucarie, daca ii spun sa nu puna mana atunci face exact ce-i spun sa nu faca. deci... e o enigma si pt. mine. de asta m-am temut cand mi-am dorit al doilea copil, ca o sa-mi puna capac
.
Mami
de
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
cris_82 spune:
deci clar generatia lor are ceva apaete ca altfel nu-mi explic de ce fi-mea e identica cu mihaita si dariusica![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR