Buburuze de 2009 (12) **

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Lavi, la multi ani lui Rareselu, sa fie sanatos si fericit!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Fetele, am pus pozici noi cu Vladut https://picasaweb.google.com/annavladut/Vladut?authkey=Gv1sRgCLyDzdHsifXJ3AE#5596841719874725810

de steluta norocoasa (09.02.2009)

http://bazar.desprecopii.com/index.asp?logoff=1l" target="_blank">e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele
ary este mai bine au inceput sa se retraga bubitele, si se chinuie sa iasa si ultimu canin.

eu sunt bagata in curatenie pana la gat si nu mmai ies.

va pupik si ne mai auzim, cand? nu stiu

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Salutare buburuzelor!!

Ce faceti ?
Ema am citit si eu despre bebe Lucas ,eu credeam ca o sa fie bine daca a supravietuit aproape 3 luni.
Lavinia ma rog pentru nepotelul tau sa fie bine.Dar de ce nu poate respira singurel? Din cauza inimioarei sau de la ce se aude la plamani?
Picky pana la urma o sa fie bine,ai sa vezi, or sa treaca si durerile astea.

Va pup pe toate,nu mai nominlalizez ca uit.

Fetelor ,eu ieri am intrat ca nesimtita,am lasat beuturici si mancarici ,dar nu am felicitat pe nimeni. Asa ca ,cu intarziere,urez si eu toata fericirea din lume,si cat mai multa sanatate sarbatoritilor de ieri.

Serialbastre am salivat la diplomatul tau si la orezul prajit , iar cand am dat mai jos,la ciorbita de iarno-primavara mi-am amintit ca am ciorba de fasole cu urzici in frigi...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutate...

Hei...ce-i linistea asta pe aici? Toata lumea e in curatenie? He he he, eu am terminat-o

Anna am vazut un Vladut mare, frumos si cretuliu . L-ati tuns pana acum vreodata? avem si noi ursul ala mare panda (Razvan ii spune BAUU-balu), dar l-am dus la tara ca-mi ocupa mult loc. E incantat de el ca poate sa-l calareasca
Getik micuta buburuza sa scape rpd de bubite si sa nu mai doara caninul
Celelalte fete pe unde sunteti????
Noi am fost azi de am refacut IDR-ul ca sa vedem daca a prins sau nu , a plans putin, mai mult de frica cred, ca dupa ce am iesit, l-am intrebat daca doare si m-a spus ca NUU

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Lali sapt asta nu se mananca urzici.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SoriLea

Te superi daca nu tin cont ? Stiu ca nu se consuma otet si urzici dar... nu mai tin de mult timp cont de ele. Nu stiu cum sa spun sa nu supar pe nimeni. Sunt crestin-ortodoxa dar nu mi-a placut niciodata asta cu " nu se mananca aia,nu se bea ailalta pentru ca " . E greu de explicat.

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Citat:
citat din mesajul lui SoriLea

Te superi daca nu tin cont ? Stiu ca nu se consuma otet si urzici dar... nu mai tin de mult timp cont de ele. Nu stiu cum sa spun sa nu supar pe nimeni. Sunt crestin-ortodoxa dar nu mi-a placut niciodata asta cu " nu se mananca aia,nu se bea ailalta pentru ca " . E greu de explicat.

dc sa ma supar?? Am zis in ideea ca poate nu stii si tii la traditii Sincera sa fiu, nici eu nu tin cont de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Anna-am vazut pozele cu Vladut-chiar mi-era dor de el!Parca a mai crescut .Si ce de jucarii-masinute are........vreau si eu ptr Andu o masinuta ca aceea rosie a lui Vladut dar nu am vazut decat la Noriel si era cam 6 milioane asa ca am zis pas.
Sorina-ce bine ca ai terminat curatenia-si eu am lasat dimineata curatenie sa vedem acum cand ajung acasa cum gasesc ca sigur sunt frimituri si jucarii toata casa......
Lali-tu oricum ai voie orice ca doar esti graviduta!
Ma intorc la treburi!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Ma dar fraiera mai sunt !!!

Cris ( ca tu intri si la gasca de constanta) ,din cand in cand( cam o data la o luna-doua) sa im iaduci aminte sa nu intru la acel topic ca mi se ridica tensiunea,da? Vai cata nesimtire in unele persoane ,ma apuca toate alea. Ah ca iar imi aduc aminte si nu imi mai vine sa schimb capitole pe nici un topic!
Bai frate,am tinut topicul ala cu inca o fata luni de zile pe linia de plutire, eu nu am modificat nimic in lista,doar am adaugat pe cine a intrat dupa mine , dar "bate saua sa priceapa calul" una si spune alteia care s-a gasit stearsa " datorita unei perioade de neamintit in care activitatea a fost alta" ,ma rog,ceva in genul, nu mai este ea in lista . Ah si imi amintesc de una dintre fete saraca cum trimitea mailuri la fiecare din lista,sa mai intre pe la topic ca nu mai intra nimeni. Si nu mai intrasem de luni de zile,dar na, am intrat pe prima pagina a DC-ului si am vazut ca cineva citea la" mamici inimoase de constanta" ,si zic ia sa vaz ce mai fac unele fete care mi-au ramas dragi de acolo.

Am zis-am zis, intru numai aici de acum incolo,la strugurasi si la dovlecei( astia de aici, de la scutece).
Pozele intru mai tarziu sa le vad,sa le privesc in tihna.
Sorilea ,credeam ca tii tu la raditii mult, si nu voiam sa te supar .

Mergi la inceput