Buburuze de 2009 (12) **

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Seara fetele...moama da ati scris nu gluma!
Am intrat sa va spun ca maine-l opereaza pe micutul meu nepotel, maine in jurul orei 11 si operatia va dura cam pana la ora 16. Va rog din suflet sa spuneti o rugaciune mica pt sufletelul lui sa-l ajute Dumnezeu sa iasa din operatie cu bine si sa se faca bine. Ma scuzati ca sunt asa emotiva dar am niste emotii de nu pot sa va explic.
Mady doar ce am deschis pagina cu subiectele tale de mate si am inchis-o rapid, mama ce ma asteapta , deci am uitat complet...bravo ai reusit sa iei tuica alcolista mica ce esti ...ce figura e Alex si iti multumesc pt tot
Soriasa te vreau intra sa nu cotizezi dupaia , spor la treburi
Gatea sigur te vor ajuta fetele care sunt in masura sa te ajute, ii doresc multa sanatate baietelului tau
Ema si la noi e vreme naspa...si si eu dc as mai sta juma de an acasa as merge direct la sase, dar si peste 3 saptamani la lucru, deja imi bifez in calendar cate zile AMR, ufff , repede au mai trecut 2 ani...ms mult, sper si eu sa nu mai tuseasca asa rau dupa antibioticul asta, iar nepotelul sper sa iasa cu bine maine din operatie
Anna imi pare rau de lovitur lui Vladut, sper ca nu e tare ciobit dintisorul, oricum il va schimba nu, dar orium e bine sa mergi sa-l vada un stomatolog sa foloseasca sanatos motocicleta, ma bucur ca ne-ai mai povestit despre el
Anna wow ce super e acolo, chiar ca si eu m-as duce, dar oare ce preturi au?...gata am vazut si preturile....
Cris esti mortala
Mady Mihaita al tau zici ca e Rares al meu, mi l-ai descris intru totu
Alynta si bafta sotului in gasirea rapida a unui job.
Mady sarumana
Serialbastre multumesc
Alynta si eu vreau sa gandesc pozitiv si trebuie sa fie fiindca e un mic luptator
Cris iti multumesc si tie mereu m-ai ajutat
Va multumesc tuturor pt sustinere si pt ajutor
Relusha la fel iti multumesc din suflet pt tot
Va pe toate si va doresc o noapte buna!

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza!
intru un pic sa pun link la produsele directionate la bazar:
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=madyrizi&searchtype=2&show=current&startcount=1&endcount=40&page=1

daca va intereseaza ceva, cumparati cu incredere .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Lavinia, Doamne-ajuta! Am pregatit si eu sa incarc cateva hainute de-ale Cezarei la bazar. Am aprins si candela pentru micutul Andrei.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Neata' dragelor

Incerc sa-mi fac norma zilnica pt a nu cotiza, ca stau atat de prost cu finantele in perioada asta si mai vine si Pastele
Lavinia pt nepotelul tau ca sa iasa cu bn din operatie si sa nu mai fie probl. sper din suflet sa poti strange suma cat mai rpd pt ca e nevoie urgent. Imi pare tare rau ca nu pot ajuta acum, dar sunt intr-o faza tare proasta Dumnezeu sa fie cu voi
Cris ma execut, chiar de-ar trebui sa-mi dau si ultima suflare. Pretuiesc cel mai mult zilele astea, pt ca se apriopie cu pasi repezi separarea noastra
Alynta are sa fie bn, nu-ti pierde speranta
mady asa-i, el nu face curatenie, mai mult ma-n-curca, si are atata energie
Nu mai stiu ce-am mai citit dar stiu ca discutati de energia celor mici si de batutul din picior. Nici al meu nu face exceptie. Clar ca are generatia asta viermisori in ..., dar ei sa fie sanatosi, ca acum cresc si o sa ducem dorul mofturilor lor

Va pup pe toate si merg sa-mi reiau treburile. Sper sa nu ploua nici azi si sa iasa soarele mai tarziu ca am de spalat perdelarii si draperii si vreau sa le si pun
pt fiecare.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata fetele
lavi acusica intra in operatie....ma duc sa aptind o candela pt ca tot sa decurga bine si sa ne aduci vesti bune
mady am si eu niste chestii da nu stiu cum sa ma bag la bazar....ma ajuti, plizzzzzzzzzzzzzzzz ca nici nu am starea necesara sa descopar cum le bag
va pup pi tati, acu imi beau cafeaua, is tehuie de cap.....vremea asta ma tampeste , la modul cel mai serios

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Dumnezeu sa-l ajute pe micut sa treaca cu bine peste operatie si sa se faca bine! Ne rugam pt el! Lavi, suntem alaturi de voi

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Fetelor va multumesc din suflet pt sustinere, si eu am aprins o candela, am vb cu soacra mea si e in operatie de la ora 9. Doamne ajuta-l sa iasa cu bine din operatie. Va multumesc mult

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

lavinia si eu am aprins o candela pt ingerasul Andrei si ma rog sa fie bn. Ai vreo stire?
Am intrat doar sa vad daca ai noutati

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salutare,
M-ati dat disparuta?Am fost in concediu 2 zile si nu am putut sa intru de acasa ca Andutu vroia el la laptop asa ca.....l-am inchis si nu l-am mai deschis.
Lavi-si eu ma rog ptr nepotelul tau,sa reuseasca operatia si sa creasca mare!
Anna-imi pare rar ca s-a lovit Vladut!Sa ne tii la curent daca ajungi la medic!
Am citit tot dar nu am timp sa raspund!
Va pup pe toate!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput