Gravidute&Mamici de IASI (126)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Intru cu vesti.
Fata Inesei are varsat de vant si au revenit in Is.
Bebemica e internata pentru cezariana. Mai asteapta, ca vrea o cez "la cald". E pelvin bb.
O zi buna!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza si o !!!
se pare k ati intrat in vacanta, knd ma gandeam in sfarsit k am si eu cu cine impartasi din experienta mea de [mami], de a cere si eu cuiva un sfat, sunteti in vacanta!!!
o vara frumoasa la toate!!!!noi o petrecem in gradina noastra cu legume, si poate prin august o sa mergem o fuga la munte!!!dar asta dupa vaccinul de 4 luni!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

S-a grabit Alina cu vestile. Am revenit intr-adevar la Iasi, dar nu are varicela fata, ci herpangina combinata cu o alergie. Mai mergem maine la dr Rugina sa ne vada din nou. Ne chinuie aftele si nu poate manca nimic, lapte bea muuuult, ieri a baut 1 l aproape.

kmy e cel mai bine la aer curat! Bucurati-va in continuare de gradina voastra cu legume

de si25+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Buna! La noi a fost o saptamana "de vis"! A inceput David de luni cu o varsatura si apoi cu diaree. Plus muci si tuse. A doua zi a luat-o Maria cu varsaturi si apoi diaree. Si ea cu muci. Ieri Matei la fel, mai putin voma. Suntem "fierti". Azi daca ne ajuta DD mergem la bunica, la tara. Are sotul liber si luni si speram sa ne oxigenam si racorim. Acum sunt mai bine cu totii, dar le dau "n" siropuri, siropele si pastile.

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

buna!!! si o !!!
are cineva vesti despre bebemica?

bebe strumph

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimineata!

Dau eu o cafea azi, poate va mai insenineaza ziua, ca dupa vremea de afara putine sanse.

David Sa cresti mare si sa fii sanatos!
Alina sa-ti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii! Mare petrecere azi la voi!

Bebemica nastere usoara si bebe sanatos!

Inutsa multa sanatate Biancai, trece ea herpangina asta, dar e un pic sacaitoare, au avut si fetele mele anul trecut pe vremea asta.

Kriss multa sanatate Alessiei! S-a intors domnisoara de la mare, cum a fost?

Noi suntem in vacanta, asa ca lenevim si asteptam sa se faca cald si sa treaca raceala.

Multa sanatate tuturor si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Buna!
Bebemica a nascut pe 21 iunie, la ora 11 ,prin cezariana, un baietel de 3500g, pe nume Ioan. Acum sunt acasa. Seamana leit cu taicasau!
Ieri baietelul nostru, cel mare a implinit 4 ani! Duminica sarbatorim ziua lui si 7 ani de casnicie!
Pe voi va cinstesc azi cu si !

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Felicitari bebemica pt.BB!Refacere usoara!
La Multi ANi David! Alina, sa va bucurati de el cat mai mult !

Da, a venit Ale de la mare.A fost bine si foarte frumos:), nu a mai avut probleme dar e meritul aerului de acolo..nu am poze, din pacate.
Am si vb cu dr.si a stabilit pe 11 iulie data operatiei.Trag speranta ca va fi bine dupa, ca nu vom mai avea otite, raceli in fiecare luna cu antibiotic, nas infundat mereu samd.

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

bebemica

felicitari pt !!!
te asteptam cu vesti, multa sanatate la amandoi!!!!

bebe strumph

Mergi la inceput

am si eu o intrebare pt mamicile cu mici!!!
ce sucuri de fructe le dati, eu pt mom merg doar pe mar+morcov, azi am incercat para+morcov, ne p[lasce, dar as vrea sa mai schimb, dr de familie mi-a zis doar de mar si morcov!!???

bebe strumph

Mergi la inceput