Gravidute&Mamici de IASI (126)
Raspunsuri - Pagina 16
bebemica spune:
Neatza, ce fac mamicile? Ma bucur Alynta ca David e mai bine. Bebele meu inca nu vrea sa ia pozitie de nastere tot cu picioarele inainte sta, deci ma asteapta cezariana:((. Burtica a inceput sa coboare se pare ca momentul se apropie. Stiu ca printre voi mai sunt care ati nascut cu Dr Garleanschi ma intereseaza ce sume se practica, la ce trebuie sa ma astept.
O zi frumoasa vs doresc:*
Anilansa spune:
Buna ziua.
Hop si eu cu vesti![]()
Aly, sanatate multa lui David
Kriss

Bun.. noi ieri am fost la eco ...
am ras cu doamna doctor ca PRINTESA
nu avea astampar, Nu a vrut sa ne arate fatuca, cu chiu cu vai ia prins "puta" ... e activa, la masuratori am iesit cu 3 zile in minus ... de acuma trebuie sa mananc mai mult si sa beau multe lichide ... Nu sa pat cat pt doi CI DOAR SA MA SATUR.
Alina
cu
Darius Gabriel si
22+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
btz_ovi spune:
Hello si de la noi!!!
Nu va zic,am stat pe baricade,intram zilnic sa citesc daca ati fost la echo,ce aveti si in sfarsit mi-ati satisfacut curiozitatea,ce fain ca aveti perechi.
INUTSA SI ALINA,eu propus sa faceti schimb intre voi de rochita si sepcute
,hai ca o fetita mai merge cu pantalonasi dar unui baiat cu rochita roz oare cum i-ar sta??![]()
Sper sa nu mi-o luati in nume de rau,eu doar glumesc.
Oricum VA FELICIT din inima si sa dea Domnu sa aveti bebelusii sanatosi.
Anilansa spune:
Buna dimineata
O cafelutza.
btz
stai linistita nu ma supar.
Alina
cu
Darius Gabriel si
22+
ella10 spune:
Neata!!!
Alina felicitari pentru caruciorul roz![]()
noi suntem bine...Sofia a crescut are doua luni
,59 cm si 5.400kg,e foarte bine...mai face figuri noaptea dar asta e trebuie sa simtim ca avem un bebe mic in casa
;Bia mai merge la gradi pina pe 17si apoi o tin acasa in vacanta;am avut serbare pe 1 iunie(nu mai tin minte daca v-am povestit)a spus poezia,a participat cu brio la serbare,bine ca noi nu ne-am aratat decit la sfirsit
;in concediu...nu cred ca vom merge pt ca stam foarte prost cu banii;acum i-a luat sotului bani din salar,norma de hrana,si e un pic mai greu,cheltuielile sunt mai mari...asta e...anul asta zicem pas la concediu
O zi frumoasa!!!sarcina usoara gravidutelor!!!
inutsa spune:
Hello dupa o lunga absenta!
Am schimbat acum semnatura si am vazut ca am... 24 de saptamani
, se apropie ziua cea mare cu pasi repezi
.
Ce sa va zic despre noi... pe drumuri, ca de obicei
. Am mai fost pe la rude, cu ceva treaba cu diverse acte. In curand mergem de tot la tara, dar deocamdata petrecem doar week-endurile acolo, cat mai am una alta de rezolvat pe aici.
Bia este bine, a avut o viroza ceva, dna dr banuieste ca ar fi fost o traheobronsita/laringita/nu am retinut prea bine, chit e ca a tusit urat de tot, a fost si ragusita. Acum e mai bine, tusea e pe trecute. E din ce in ce mai isteata, f activa si pusa pe shotii. Inca mai e cumintica, cu ceva izbucniri, dar cu o fire cuminte totusi. Sa vedem mai tarziu ce o fi
.
Bebe din burtica e bine si el, miscacios de zor. Pana acum am 4 kg in minus si 3 puse, deci sunt pe 0 kg in plus, chiar 1 in minus
. De acum incolo o sa cresc mai cu spor cred 
Cam astea ar fi despre noi.
aly ma bucur ca a fost externat David! Se iubesc fratii, se vede
ani felicitari pt carutul roz
. Eu m-am obisnuit cu ideea ca o sa avem baietel si deja ochesc hainute trendy de baieti
.
ella la mai multe lunite Sofiei!!! Lasa ca la anul va luati revansa pt vacanta
bebemica poate bebe va face o surpriza si se pozitioneaza corect inainte de nastere
de
si
24+ 
bebe din burtica
Anilansa spune:
Nu mai pot de cald
ella, multumesc.
inutsa, multumesc ... tu ai mai fost la eco sa vezi daca e baiat sigur
, plimbarete mai sunteti.
Of, eu de dimineata pina la 11.30 am stat la Spitalul de copii ... iam facut lui Darius niste analize, sange, uriina, eco abdominal ... sa vedem ca nu prea imi place ... a avut 2 zile de febra, diaree, tuse, dureri de burtica si gat/maxilar ... azi doctorul mia zis ca are si o afta in gurita,
Miine dimineata mergem sa vedem rezultatul si sa vedem ce facem mai departe .... La eco a iesit bine.
Apoi la munca
Alina
cu
Darius Gabriel si
22+
alynta27 spune:
Salutare!
Ani ce veste buna!
Chiar ma bucur ca e fetita! Eu dupa 2 baieti sunt fericita ca a venit si o fata! Sunt ele mai fitoase dar dragalase foc!
Inesa si la tine m-am bucurat ca e baiat! Vei avea o experienta "completa" ca parinte!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebemica Neatza, ce fac mamicile? Ma bucur Alynta ca David e mai bine. Bebele meu inca nu vrea sa ia pozitie de nastere tot cu picioarele inainte sta, deci ma asteapta cezariana:((. Burtica a inceput sa coboare se pare ca momentul se apropie. Stiu ca printre voi mai sunt care ati nascut cu Dr Garleanschi ma intereseaza ce sume se practica, la ce trebuie sa ma astept. O zi frumoasa vs doresc:* |
Sanatos sa fie! Calea de a se naste se pare ca si-a ales-o el!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
inutsa spune:
Neata!
Vrea careva o
, ceai, lapte, suc? La dau eu
ani nu am fost sa primesc confirmarea daca e baiat, dar na, merg pe mana lui Iliev ca asa ar fi. Astept oricum urmatoarea eco sa imi zica si Galearschi.
aly da, o sa fie o experienta completa, hi-hi-hi
de
si
24+ 
bebe din burtica