Gravidute&Mamici de IASI (126)
Raspunsuri - Pagina 11
Anilansa spune:
Buna dimineata
Poftiti la o cafea de weend ... ca suc proaspat nu am
Eu ieri am avut o zi ingrozitoare ... nervi la greu, ... asera am simtit pe bebe ... mai bine .
In rest suntem binisor , Darius e bine, sapt asta a mers la teatru, a facut dansuri ... si am stat in parc.
Aly, felicitari pt job. si tie sanatate multa. Si soacramea e bolnava... frisoane, dureri in gat, dureri de musculatura...a trecut pe antibiotic si sirop de patlagina.
inesa, cand mergi la eco? ... cum te simti.
iulia, Kriss, moldo, ella, byu .... si celelalte manici ce mai faceti?
Alina cu Darius Gabriel si 10+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
Buna
Mai dar slaba miscarea pe aici... ce faceti , ati schimbat saitul, locul de vorba
azi vb cu sotul, si mai avem inca 3 sapt si poate aflam ce ascunde bebe intre picioarusemi-am facut programare la particular... de vineri il simt din ce in ce mai bine,
CU MANCAREA stau tare prost, mananc ff putin in comparatie cu sarcina cu Darius
In rest ... Darius e la copii, tot cu muci dar in cantitate mica ... nu mai stiu ce sa ii dau... cand are nasucul infundat tuseste si asta in special dimineata. in gat si la plamani nu are nimic.
Alina cu Darius Gabriel si 19+
alynta27 spune:
Buna!
Dau , si ca de ieri am baiat de 2 ani! A fost ceva restrans: bunicile, cumnata cu prietenul. Matei a fost bucuros!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
inutsa spune:
aly LA MULTI ANI LUI MATEI PT ZIUA DE IERI!!!!
alina pai si iti pare rau ca mananci putin? Asta e egal cu kg mai putine. Eu m-as bucura, zau!
Am fost la morfo. O sa avem un baietel se pare, dar eu nu sunt convinsa pt ca nu mi-a aratat pe ecran, doar mi-a zis la sfarsit. In rest toate bune si frumoase
de si20+
bebe din burtica
Anilansa spune:
Buna dimineata
Aly, La multi ani ! pt Matei sa fie sanatos, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii alaturi de David si Maria... multumim pt tratatie
inesa, Felicitari pt baietel ... eu nu ma gandesc la Kg.. ma gandesc la bebe ca nu are de unde sa se alimenteze pt dezvoltare ... kg le dau jos dupa
La mine a fost un inceput de sapt mai naspa... mi-a fost rau . cu dureri de burta si buric... cred ca mi se intinde pielea ...am luat un no=spa seara si am adormit bustean
Ce crema ati folosit pt burtica ... elasticitate.
inutsa spune:
alina bebe isi ia ce are nevoie de la tine, chiar daca nu poti manca prea mult. Eu la sarcina cu Bia nu am putut manca ca lumea si a iesit ditai fata de 3950 grame. Sunt mai destepti bebeii , au ei grija sa isi ia ce au nevoie
Pt elasticitate la mine merge f bine uleiul de migdale
de si20+
bebe din burtica
Anilansa spune:
inesa, la Darius mancam ff mult... si probabil ca din cauza asta sunt ingrijorata... la ultimul eco doctorita mi-a zis ca e ff bine bebe. am sa incerc si eu uleiul de migdale
Fetelor pe unde umblati.... IULIA cum te mai simti,
Ella, Byu,
MOLDO... asteptam vesti destre sarcina,
Kriss... ce iti mai face printesa
BEBEmica.. cum decurge sarcina
ella10 spune:
Salutare!!!
Eu va citesc zilnic insa nu prea am timp sa scriu...acum doarme sofi de ceva timp(parca vad ca se trezeste acum...)ce sa va spun...gravidutele sa va odihniti pe sarcina caci dupa...mai greu mai ales ca aveti inca un copil;bia de vreo doua saptamini e mai agitata si vrea multa atentie,nu stiu de ce caci i se acorda foarte multa atentie...cred ca e putin geloasa...spune ca o iubeste pe Sofi si ca e frumoasa,nu vrea sa o dea nimanui...ma rog cred ca e normal si o sa trecem noi si peste asta...
Sofi...a avut si nopti cind nu dormea,adica adormea 10-15 min apoi se trezea si avea chef de joaca,si nopti cind se trezea la 4 ore pt papa...usor usor isi va intra in ritm...poate ca dupa ce o vom boteza se va linisti...insa nu am botezat-o urmeaza pe 25 iunie sa o botezam...
Eu la ambele sarcini am folosit Elancyl crema pt prevenirea aparitiilor vregeturilor si sunt foarte multumita de ea...
Sofi se dezvolta foarte bine ,a luat in greutate 1.200kg si a crescut 3 cm;o sa mai pun poze...am mai pus pe facebook cine are cont ne poate vedea acolo.
Va pup!!!
alynta27 spune:
Ella asa e -mai greu cu 2, 3() copii, dar bucuria e foarte mare cand ii vezi iubindu-se, zambindu-va, jucandu-se impreuna!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra