Recomandare hairstylist bun
Cine imi poate recomanda si mie un hairstylist bun in Bucuresti.Unul care sa-si dea cu parerea ce culoare imi vine mai bine,ce tunsoare se potriveste parului meu etc.Am vazut ca s-a mai discutat pe forum dar a trecut mult timp de atunci si am nevoie de informatii proaspete:))
Astept recomandarile voastre.Multumesc!
de printisor si 32+ cu o printesa
Raspunsuri
emilia.m spune:
Incearca la Helen Studio, in zona Piata Rosetti, Hristo Botev.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
dicirstea spune:
Pot sa-ti recomand o tipa de la salonul "Family Beauty Center" (daca am retinut corect numele) e deschis pe Mihalache, langa cimitir, vav de Mega Image.
O cheama Cristina Rosca, nu s-a complicat cu faceboock-uri sau alte chestii, dar e premiata pe la concursuri, merge la cursuri de nushce chestii (nu mi-am imaginat ca e asa complicat si ca iti trebuie scoli inalte ptr asa ceva)
Eu am fost foarte multumita de ea, in sensul ca mi-a dat sfaturi despre ce si cum mi se potrveste, vav de tipul meu de par, de forma fetei, timpul si indemanarea de a-l aranja acasa.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
terishka spune:
Cristina Grama, salon Fason, zona Piata Unirii. Are foarte multa experienta (inainte a lucrat la Blondi), o gramada de premii, stie sa isi dea si cu parerea si sa si tunda excelent.
Au site, poti gasi acolo toate contactele.
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Incearca la Helen Studio, in zona Piata Rosetti, Hristo Botev. Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. |
Lucrez in zona Rossetti, am fost la Helen Studio de f multe ori...la epilat si la spalat pe cap si coafat.
Cei care sunt acolo sunt niste pusti amatori, iar Dna Oseaca, patroana, habar nu are ce e aia hairstyling.
Recomandarea mea: Andrei Razvan, www.newandreistyle.ro
Razvan este ceva de vis. ....un om cu o experienta f mare. Il ridic in slavi pentru ca merita, dintre toate experimentele facute pe parul meu....tot la el ma intorc, tot el repara ce au stricat altii....tot el stie ce e mai bine, cele mai super tunsori le-am avut de la el.
De ce zic de experimente? Pentru ca nu intotdeauna am avut timp sa ajung la el, m-am increzut in alte persoane, recomandari.....
Da, stiu, si asta e tot o recomandare, dar crede-ma, il stiu din 2002 pe cand lucra inca la Blondy.
Du-te cu incredere, la el sau la sora lui, desi tot el ramane the best.
carolinah spune:
E bun Andrei Razvan, dar te seaca la bani!
Eu merg de 10 ani la Alina de la Baroque. Sunt pe Londra nr. 36A: http://www.baroque-beaute.ro/
In 10 ani n-am plecat niciodata acasa nemultumita, desi am trecut prin multe culori si modele. La ea merge de exemplu Dana Sota...
musettepink spune:
Multumesc mult de recomandari.Am sa studiez si eu site-urile si am sa aleg pe cineva.Daca mai sunt si alte recomandari le astept cu interes.
de printisor si 32+ cu o printesa
stefiuta spune:
1. Florin Iordache-il stiu de cand era ucenicul lui Costel la Blondi, de vreo 12, 13 ani il apreciez cu drag si il admir. A muncit mult sa ajunga aici si nu cred ca a dezamagit pe nimeni. Toata echipa lui de acum e super profi.
http://www.yokohairstudio.com/
2. Vali de la Helot, prieten cu primul de altfel, aceeasi generatie. un maestru, dar pretentios. La inceput nu intelegeam de ce dar acum ii dau perfecta dreptate.
http://www.helot.ro
Daca vei studia putin vei intelege si crede-ma ca nu vei regreta.