Recomandare hairstylist bun

Recomandare hairstylist bun | Autor: musettepink

Link direct la acest mesaj

Cine imi poate recomanda si mie un hairstylist bun in Bucuresti.Unul care sa-si dea cu parerea ce culoare imi vine mai bine,ce tunsoare se potriveste parului meu etc.Am vazut ca s-a mai discutat pe forum dar a trecut mult timp de atunci si am nevoie de informatii proaspete:))

Astept recomandarile voastre.Multumesc!

de printisor si 32+ cu o printesa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Incearca la Helen Studio, in zona Piata Rosetti, Hristo Botev.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Pot sa-ti recomand o tipa de la salonul "Family Beauty Center" (daca am retinut corect numele) e deschis pe Mihalache, langa cimitir, vav de Mega Image.
O cheama Cristina Rosca, nu s-a complicat cu faceboock-uri sau alte chestii, dar e premiata pe la concursuri, merge la cursuri de nushce chestii (nu mi-am imaginat ca e asa complicat si ca iti trebuie scoli inalte ptr asa ceva)
Eu am fost foarte multumita de ea, in sensul ca mi-a dat sfaturi despre ce si cum mi se potrveste, vav de tipul meu de par, de forma fetei, timpul si indemanarea de a-l aranja acasa.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terishka spune:

Cristina Grama, salon Fason, zona Piata Unirii. Are foarte multa experienta (inainte a lucrat la Blondi), o gramada de premii, stie sa isi dea si cu parerea si sa si tunda excelent.

Au site, poti gasi acolo toate contactele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

Incearca la Helen Studio, in zona Piata Rosetti, Hristo Botev.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Lucrez in zona Rossetti, am fost la Helen Studio de f multe ori...la epilat si la spalat pe cap si coafat.
Cei care sunt acolo sunt niste pusti amatori, iar Dna Oseaca, patroana, habar nu are ce e aia hairstyling.

Recomandarea mea: Andrei Razvan, www.newandreistyle.ro
Razvan este ceva de vis. ....un om cu o experienta f mare. Il ridic in slavi pentru ca merita, dintre toate experimentele facute pe parul meu....tot la el ma intorc, tot el repara ce au stricat altii....tot el stie ce e mai bine, cele mai super tunsori le-am avut de la el.
De ce zic de experimente? Pentru ca nu intotdeauna am avut timp sa ajung la el, m-am increzut in alte persoane, recomandari.....
Da, stiu, si asta e tot o recomandare, dar crede-ma, il stiu din 2002 pe cand lucra inca la Blondy.
Du-te cu incredere, la el sau la sora lui, desi tot el ramane the best.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

E bun Andrei Razvan, dar te seaca la bani!

Eu merg de 10 ani la Alina de la Baroque. Sunt pe Londra nr. 36A: http://www.baroque-beaute.ro/

In 10 ani n-am plecat niciodata acasa nemultumita, desi am trecut prin multe culori si modele. La ea merge de exemplu Dana Sota...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Multumesc mult de recomandari.Am sa studiez si eu site-urile si am sa aleg pe cineva.Daca mai sunt si alte recomandari le astept cu interes.

de printisor si 32+ cu o printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

1. Florin Iordache-il stiu de cand era ucenicul lui Costel la Blondi, de vreo 12, 13 ani il apreciez cu drag si il admir. A muncit mult sa ajunga aici si nu cred ca a dezamagit pe nimeni. Toata echipa lui de acum e super profi.
http://www.yokohairstudio.com/

2. Vali de la Helot, prieten cu primul de altfel, aceeasi generatie. un maestru, dar pretentios. La inceput nu intelegeam de ce dar acum ii dau perfecta dreptate.
http://www.helot.ro

Daca vei studia putin vei intelege si crede-ma ca nu vei regreta.

Mergi la inceput