Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

bella
nici eu nu o sa mananc pt 2, dar oricum mananc mai mult..ca imi cere organismul
cu kg in plus rezolvam dupa ce vine bebe sau se va rezolva de la sine..cu alaptat, nopti nedormite..

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Fetelor adevarul e ca eu am mancat de toate, bineinteles k mananc in fiecare zi cate un fruct si legume, rosii am mancat multe...eu ma simt bine, saptamana asta trebuie sa merg la doctorul de familie pt vizita lunara, speram sa fie totul bine in continuare....eu m-am simtit bine pe toata perioada asta, in afara de faptul k mi-e somn tot timpul.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

neata burtici

corina_kelly de gustat ceva crud eu nu prea pot, asa ca totul o sa fie bine pregatit ca nu avem probleme
eu as manca salate, zilele astea mi-am facut in fiecare zi cu rosii, castraveti, branza, ardei, masline..
si am zis ca o sa incerc sa mananc mai multe iaurturi, ca lapte simplu eu nu prea beau
ma bucur ca vin zarzavaturile pe piata sa diversificam

baby imi pare rau pt prima pierdere, dar DD ti-a dat putere sa te ridici si sa ai o fetita
poate bebe acum e baietel, ca sa aveti tot pereche

Ela

5+

corina da proteine nimic? nu da cu rosii intreb si eu mai ales ca eu sunt carnivora inascuta si nu exista masa fara carne. ma rog mi-e si dr. mi-a zis sa bag proteine calumea ca datorita lor se dezv bebe bine.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

si carnita bella, ca nu se poate fara ea
din aia mancam si inainte de sarcina, asa ca aici nu e nici o schimbare
o sa incerc sa ma imprietenesc si cu pestele, ca inainte nu prea era fan

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Citat:

bella
cu kg in plus rezolvam dupa ce vine bebe sau se va rezolva de la sine..cu alaptat, nopti nedormite..

5+

Eu nu m-am ingrasat deloc...am fost la inceputul lui martie la doctor si aveam 66 de kg si acum tot atat am....de mancat manac mult, dar tot asa nu o sa mananc pt doi desi toata lumea ma impinge de la spate..hai mai manaca un pic....dar mananc cat pot, cat imi cere organismul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

baby,imi pare f rau, nu imi pot nici macar inchipui cum este...sa dea dumnezeu sa fie totul bine acum!
oricum, nici eu nu am fost fixata pe nastere vaginala. am asteptat sa vedem dak bebe se intoarce, dak placenta se ridica, dak...si pt k totul a fost bine, am reusit asa. dak era nevoie, faceam cezariana fara niciun regret.
corina, repet, acum o sa am mai multa grija la mancare cruda, pt k nu stiu de ce sunt un pic mai stresata. imi pare rau k nu mi-am facut TORCH-ul pana acum, am un stres cu toxo, sper sa nu fi luat din parc, de la groapa cu nisip sau mai stiu eu de unde...oricum, marti merg la dr, miercuri la analize
bella, la prima sarcina eu incercam sa ma abtin, mai ales cand am vazut in ce ritm iau proportii, dar pur si simplu nu puteam. parca nu aveam fund la stomac. si mi se facea brusc foame, simteam k mi se inmoaie genunchii. am avut un apetit fenomenal si acum ma gandesc cu jind la perioada aia...off, ce de mancare!!!

Mami de Serban(28.09.2009) si 5+

Mergi la inceput

deea_comsa
bebe creste mare si frumos si ia tot de la mami
m-am cantarit si eu la inceputul lunii si aveam 57kg, ma mai duc pe 27 aprilie la dr si sunt curioasa cat o sa fie

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Bella, fructele de mare, oricat de gatite ar fi, tot sunt periculoase si asta pentru ca atunci cand mananci o midie de ex, mananci si sistemul lor digestiv (scuze, e cam scarbos), adica si ceea ce ele ar trebui sa elimine, daca ma intelegi ce vreau sa spun
Si tare rau imi pare de fructele de mare, pentru ca sunt preferatele mele
Eu va zic acum ce stiu de la mai multi doctori, inclusiv de la un doctor infectionist, insa bineinteles ca fiecare face ce vrea.
Anul trecut in vara am fost insarcinata, insa sarcina a fost pierduta pentru ca nu s-a dezv embrionul deloc si atunci am trecut printr-un stres enorm, deoarece avusesem toxo cu ceva vreme in urma, insa nr anticorpilor era f mare (ceea ce nu e bine), motiv pentru care am ajuns la un doctor specializat in astfel de probleme. A trebuit sa fac iarasi vreo 3 analize la toxo, plus la listeria si citomegalovirus, o gramada de bani si de stres si de atunci mi-am promis sa nu mai mananc niciodata ceva periculos, tocmai pentru a nu mai trece inca o data prin ce am trecut.
Si cu toxo, am mai zis aici, chiar daca ai anticorpi nu inseamna ca ai scapat de griji, boala se poate reactiva oricand daca nu ai grija, cu tot cu anticorpi in organism.

Nu vreau sa va sperii, doar vreau sa va impartasesc din experienta mea, tocmai pentru a nu trece si voi prin asa ceva. Si.... bineinteles ca e mai bine sa previi decat sa tratezi.

Cu ajutorul lui DD sunt 5+

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea_comsa

Citat:

bella

5+

Eu nu m-am ingrasat deloc...am fost la inceputul lui martie la doctor si aveam 66 de kg si acum tot atat am....de mancat manac mult, dar tot asa nu o sa mananc pt doi desi toata lumea ma impinge de la spate..hai mai manaca un pic....dar mananc cat pot, cat imi cere organismul

bebelusul meu :*

ce bine de tine k nu te-ai ingrasat! deocamdata, si eu ma mentin,dar mai vedem peste o luna cu primul, pusesem 4 kg si nici nu stiam k sunt gravida. nu intelegeam ce e cu foamea aia!

Mami de Serban(28.09.2009) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

corina eu nu sunt deloc prietena cu pestele....deci deloc...e minune cand mananc odata la cateva luni.
singurul peste e somonul fume care imi place mult.

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

corina eu nu sunt deloc prietena cu pestele....deci deloc...e minune cand mananc odata la cateva luni.
singurul peste e somonul fume care imi place mult.

samburelul meu

mancam si peste acum, ce sa facem..
cum mai stai cu greturile? te-au mai lasat?

5+

Mergi la inceput