Bufetul din incinta scolii !!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest
Am trimis petitia unde trebuie, adica la Inspectia Sanitara de Stat din cadrul Ministerului Sanatatii si astept raspuns.

Raspunsul ti-l trimit eu, anticipat:
Ca urmare a sesizarii dumneavoastra nr ..., Inspectoratul ... al Inspectiei Sanitare de Stat a efectuat in data de ... un control la ... in urma caruia s-a constatat ca unitatea ... are toate avizele la zi si nu comercializeaza marfa in afara celei conforme legii ...

Problema trebuie abordata cu totul altfel. Parintii, prin reprezentantii lor alesi in consiliul scolii (sau cum se numeste), pot IMPUNE reguli interne pe care orice bufet din interiorul scolii trebuie sa le respecte printr-un contract incheiat cu scoala.
Dar tare mi-e teama ca nu vei gasi multi parinti care sa agreeze meniul propus de tine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

subiectul acesta imi aduce aminte.. cum acu 35 de ani salivam pe langa bufetul din incinta scolii, cu prajituri, ci-co si pateuri..
n-aveam bani de buzunar si eram invidioasa pe colegii care mancau de acolo... erau niste cozi in pauze

La scoala catolica unde e Cristi, n-am vazut sa fie un bufet...spre linistea mea

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da tu unde ai facut scoala de aveati bufet?
Noi mergeam la paine pentru ci-co.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

la scoala germana, pe Dorobanti

Bufetul era la etajul 1, langa sala de muzica, mai stiu si acum

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

eiii, uite cum se schimba vremurile: atunci as fi vrut sa avem parte de bufet, tu ai salivat pe langa el, si acum ne dorim sa nu fie in scoli.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

S-au schimbat si nu s-au schimbat vremurile

Si atunci parintii imi spuneau ce prajituri nashpa sant acolo, pline de coloranti (unele erau roz) si asa-numitii "cartofi" facuti chipurile din resturi...dar tot le-as fi mancat.. noroc ca nu aveam bani sa cumpar

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

S-au schimbat si nu s-au schimbat vremurile

Si atunci parintii imi spuneau ce prajituri nashpa sant acolo, pline de coloranti (unele erau roz) si asa-numitii "cartofi" facuti chipurile din resturi...dar tot le-as fi mancat.. noroc ca nu aveam bani sa cumpar

Ingrid si Cristi 8 ani

Ingrid e clar, nu erai educata suficient astfel incat sa ti se blocheze glandele salivare Nu da cu rosii, te rog...

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Asta nu am reusit si eu sa gasesc: legatura intre neuron si glanda salivara... dar nu ma dau batuta, incerc in permanenta.

Stie copilul meu o teorie de te-ngroapa in ea, iti insira la 6 ani vitaminele si proteinele din "n" mancaruri, acasa nu gaseste mancare nesanatoasa, la gradi coloreaza si incercuieste perfect alimentele sanatoase si bune dar la cate-o aniversare se scapa-n cartofi prajiti si Fanta cu mare viteza....

Mergi la inceput

nu dau cu rosii la asta cu educatia ma gandeam si eu.
Chestia e ca efectele se vad pe termen lung, nu imediat.. si copiii pesemne nu gandesc asa departe
daca as fi mancat o prajitura din aia roz si mi s-ar fi facut rau in ziua aceea, zau daca m-as mai fi atins

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Doamne...ca buni mi se pareau cartofii aia!
Si cum ieseam de la liceu ma opream direct la cofetaria din colt...
Acum, zau ca nu stiu ce sa mai zic. Cert e ca in scolile generale, mai ales la clasele 1-4 chiar nu ar trebui sa aibe acces la bufet. Poate avem noroc si nu avem bufet in scoala Eu una nu am vazut sa fie cand am vizitat scoala.

Mergi la inceput