Prietene la bine si la greu - 115
Raspunsuri - Pagina 7
Ancutza_Bro spune:
aaaaaaa, am uitat sa va spun ca Sabina tocmai a dormit prima noapte cap-coada singura in camera ei
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ramonika spune:
neatza
Ancutza apropo de ce tocmai ai spus, si eu merg in seara asta la un club unde canta sotul, las fata cu mama, e prima oara, sper sa fie ok si sa nu ma cheme rapid inapoi. am emotii, insa uite ca trebuie sa se intample asta o data si-o data...
many ma bucur ca pana la urma totul a fost ok.
monis distractie placuta, sa inteleg ca gata, nu mai suge Santi?
Lumi ma bucur ca ati scapat de boala.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
lylyana.ion spune:
Neata!
Inca nu am facut integrame, doar treburi casnice, ca vantul asta parca e prea nabadaios ca sa iesim afara. Probabil vom face ceva shopping azi, ca sa iesim totusi putin din casa.
Dozz, am terminat inchiderea pana miercuri, cand este sedinta de management, ca dupa aia, continuam
Monis, sa aveti un we minunat si vreme frumoasa. Astept impresii/sentimente incercate si de acolo si de acasa.
Ancutz, par interesante masa si scaunelul, nu sunt prea "firave"?
felicitari pt reusita de azi-noapte
Many, sa vii cu vesti bune mereu si fara emotii data viitoare!
va pupacesc!
Ancutza_Bro spune:
Ramonik sunt convinsa ca totul va fi ok cu Ruxi, la noi era mai greu cand o duceam de acasa la maica-mea (de fapt, s-a intamplat doar de 2 ori), daca ramane in mediul ei si vine maica-mea la noi sa stea cu ea e mult mai bine. Eu zic sa te duci si sa te simti bine, iei o gura de aer curat ca sigur ai nevoie
Lyly nu mi se par deloc firave scaunelul si masuta, m-am asezat si eu pe scaunel cand ma jucam cu Sabina si m-a tinut, deci...
shopping placut!
bai, la noi e lapovita si ninsoare si bate un vant de zici ca ne ia blocul pe sus...toata casa vajaie...urat urat urat
mi-am adus aminte de Many ca citindu-i postarea ma gandeam nerabdatoare "si bebe??? si bebe??" apoi am rasuflat usurata ca bebe e bine...mamica scumpa eu cred ca se vor absoarbe chisturile si ca bebita va creste sanatos pana la nastere
va las, ca m-a strigat sotul la masa
ionelamaria spune:
Mneata
Nu ma pot abtine si va dau si voua un banc abia citit pe alt subiect:
"Apropo de legenda cu absenta greturilor la baieti, sa va zic un banc. Cik se duce una la dr si il intreaba de ce mamicile de baieti n-au greturi? Dr ii raspunde sictirit: orice femeie care are o putza oricat de mica in ea se simte extraordinar."
No, io nici tura asta nu am greturi .... ce sa inteleg? (adica ma rog, nu sunt prietena de nevoie cu wc-ul)
o zi frumoasa tuturor si poate se opreste vantul la iasi sa iesim la aer
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 11+
gabitza35 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Mneata Nu ma pot abtine si va dau si voua un banc abia citit pe alt subiect: "Apropo de legenda cu absenta greturilor la baieti, sa va zic un banc. Cik se duce una la dr si il intreaba de ce mamicile de baieti n-au greturi? Dr ii raspunde sictirit: orice femeie care are o putza oricat de mica in ea se simte extraordinar." No, io nici tura asta nu am greturi .... ce sa inteleg? (adica ma rog, nu sunt prietena de nevoie cu wc-ul) |
....aaaaaa in sfarsit am elucidat misterul sarcinii mele absolut minunate, fara greturi,dureri de cap,pofte si alte asemenea
...si ziua buna
Noi am fost o tura afara si cu vantoasele astea,cu mucii pana la barba ...dar nu-i mai puteam tine in casa...se puneau sub usa si maraiau, incercau sa o deschida.amfost in Izvor,unde e un soi de manifestare pro animalute fara stapan(canta Mihai Constantinescu-cine altul-era si Vadim- sobru rau,Irina Loghin-batrana...si mai urmau).Mucosii s-au jucat cu niste pisicute si catelusi mici (erau in custi pt adoptat),un pic de leagane, multe ture de loc de joaca...si acasa. La trezire cred ca mergem in AFI sa ne jucam si pe acolo
Dragos si Eva _30.11.2009
poze
miany75 spune:
salutare,salutare!!!
si la cluj bate un vant nasol ,scartaie toate usile si la blocul vecin era sa le sara tabla de pe izolatie,noroc ca nu e acces direct prin zona..;cu toate astea ,baietii mei au tras o plimbare de dimineata , cel mic mai "blindat" decat de obicei...adica cu caciulita care sa-i acopere urechile...acum au dat o fuga pana in Polus sa ia un cadou,ca mergem la ziua unui finut...
musai sa va spun ca sunt tare happy: azi au demolat parcul din spatele blocului(era stilul vechi) si de saptamana viitoare avem parc 'brand new' tocmai sub fereastra ..yupii!! asa ca nu voi mai fi nevoita sa luam cu noi si un "mijloc de transport" in caz de oboseala excesiva
ramonika distractie placuta diseara!!!
lyly ma bucur sa te "vad"..ce mai face Alexutzu?
monis chiar asa,daca nu e cu suparare ..ia zi tu la cardul de prin ce ape te scalzi?!
ionela super tare bancul!!! probabil de-aia n-oi fi avut nici eu greturi!!!
cam atat de la noi,va cu drag pe toate si pe toti fulgusorii si va doresc ,macar, o duminica fara vant cu muuuult soare!!!!!
scz-ti eventualele scapari..
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 monis chiar asa,daca nu e cu suparare ..ia zi tu la cardul de prin ce ape te scalzi?! |
moama ce m-ai nimerit . Iote www.youtube.com/watch?v=1IQo8WH1t3Q" target="_blank">ape. Alte ape www.youtube.com/user/monismonica#g/u" target="_blank">aici, ultimele 6 filmulete, daca aveti timp si rabdare (sper sa le editeze cineva ca s-a filmat f mult de fapt). O sa revin si cu poze.
Si pentru fetele intrebatoare, da, Santi a supt ultima oara pe 1 aprilie...
va pup ca sunt rupta, am vaslit 8 ore azi!!!!
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
moama ce m-ai nimerit . Iote www.youtube.com/watch?v=1IQo8WH1t3Q" target="_blank">ape. Alte ape www.youtube.com/user/monismonica#g/u" target="_blank">aici, ultimele 6 filmulete, daca aveti timp si rabdare (sper sa le editeze cineva ca s-a filmat f mult de fapt). O sa revin si cu poze. Si pentru fetele intrebatoare, da, Santi a supt ultima oara pe 1 aprilie... va pup ca sunt rupta, am vaslit 8 ore azi!!!! Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
nu m-as fi asteptat la asa ceva niciodata, prea tare ! felicitari ! ce-mi plac mie oamenii care stiu sa se distreze si "altfel"
cum ar zice Licurix invidie ++++++ la maaaaxiiimmm
lylyana.ion spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
moama ce m-ai nimerit . Iote www.youtube.com/watch?v=1IQo8WH1t3Q" target="_blank">ape. Alte ape www.youtube.com/user/monismonica#g/u" target="_blank">aici, ultimele 6 filmulete, daca aveti timp si rabdare (sper sa le editeze cineva ca s-a filmat f mult de fapt). O sa revin si cu poze. Si pentru fetele intrebatoare, da, Santi a supt ultima oara pe 1 aprilie... va pup ca sunt rupta, am vaslit 8 ore azi!!!! Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
zzzuuuuuperrrrrr!!!!!!!!