Prietene la bine si la greu - 115
Raspunsuri - Pagina 16
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 19+ cu Iris Maria Firefly's shop BLOGUL MEU |
fetitze cu coditze, lalalalalalalala, tati sa-ti iei pusca
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
laurairina13 spune:
Raluci o sa ii fac lu tati culcus in balcon sa fie pe post de pandaci cu cine ies mandrele lui la plimbare
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 19+ cu Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU
many_bani spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Raluci o sa ii fac lu tati culcus in balcon sa fie pe post de pandaci cu cine ies mandrele lui la plimbare Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 19+ cu Iris Maria Firefly's shop BLOGUL MEU |
, de parca tu o sa dormi mai bine cand sunt mandrele plecate
mami de Vlad (29.10.2009) si 9+
Multumesc Doamne!
lylyana.ion spune:
ce de vesti buuuuneee!
raluci, sarcina usoara si bebe/i sanatos/i!!!
da-mi un pm sau mail cu ce ti-ar trebui la itm si care itm, si vorbesc cu colega mea, sa vad daca te poate ajuta.
Licu
many, hai ca mai ai putin si scapi de primul hop!
vineri stau acasa cu Alex, se face vreo ieseala/bucuresteala/intalneala?
pupilici
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
, de parca tu o sa dormi mai bine cand sunt mandrele plecate mami de Vlad (29.10.2009) si 9+ Multumesc Doamne! |
baiiii, peste 10-15 ani o sa fie mai usor pt ca o sa-i monitorizam prin GPS
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
grigore_tina spune:
Licurici si eu am pierdut.Tot baiat ziceam ca ai.
Legat de tricicleta eu i-am luat de pe mytoys.de www.mytoys.de/Smoby-Dreirad-Be-Fun-Sportline-rot/KID/de-mt-start/2192031?query=2192031" target="_blank">asta.A fost 31.5 euro dar am avut cupon de reducere 10 euro si am luat-o cu 21.5.
O prietena a luat www.mytoys.de/Vtech-Baby-3-in-1-Rutsch-Wippwelt/Rutscher-Lauflernhilfen/Babyspielzeug/KID/de-mt.to.ca02.03.12/1517551?query=1517551 " target="_blank">asta.
Iar verisoara lui Geo va primi de pasti www.mytoys.de/Baby-Annabell-Baby-Annabell-Puppenwagen-2-in-1-Jogger/Pflege-Zubeh%C3%B6r/Puppen/KID/de-mt.to.ca02.12.11/2054665?query=2054665 " target="_blank">asta.
Pentru sf.Gheorghe Geo va avea www.mytoys.de/Aqua-Fun-AQUA-FUN-Okto-Plantschis/Wasserspa%C3%9F/Spielen-im-Freien/KID/de-mt.to.ca02.17.01.05/1602934?query=1602934 " target="_blank">caracatita.
Mie preturile mi s-au parut super ok.Cu tot cu transport care e 16 euro,dar impartit la 3 a fost mai putin.
La pretul final se mai adauga un 5%.Diferenta de tva intre noi si germania.La ei 19 la noi 24% .
Tipa de la care iau eu incaltaminte a adus sandalute ufo la 35-40 ron din piele interior exterior.
aici
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!
ariadna33 spune:
cand am vazut atatea pagini noi scrise, inainte sa deschid am gandit "sigur au avut loc evenimente... hmmm, poate o noua graviduta?" si asa a fost! Raluci, FELICITARI! stiu ca va doreati, asa ca sarcina usoara si sa fie intr-un ceas bun!
pe noi sa ne scuzati de vizitele rarute, suntem in plina curatenie de primavara
ariadna33 spune:
Laurici, felicitari pentru caruciorul roz! Sa fie o surioara buna pentru Amalia, dar cel mai important sa fie sanatoasa!
ralu_seby spune:
Felicitari Licuuu!!!! O sa fie pe sufletul tau, inca o surioara! Tati ce zice??? Are emotii?
miany75 spune:
citat din mesajul lui many_bani Multumesc de intrebare . Vlad este intr-o perioada tare agitata (maselele sunt cauza) si este cam marait. In rest este bine, nu vorbim prea multe calr, decat in bebeluseasca dar ne intelegem prin semne . A crescut binisor, adica are 12,400kg si 90 cm si asteptam odata caldura sa plecam la tara la bunici. Iar daca eu nu primesc ok de zbor, probabil vacanta va fi prin tara si atunci mergem si la bunica la Oradea sa-l duc macar in Felix. Voi cum sunteti? O poza cu tricicleta lui David sa ne inspiram si noi? Pupici Cretulinului mami de Vlad (29.10.2009) si 9+ Multumesc Doamne! |
mama,ce inalt e prichindelul!!(cred ca e impropriu spus) O fi cel mai inalt fulgusor!!!! si pe noi ne-au chinuit premolarii mai ceva decat,caninii...noi suntem bine,maraielile apar doar cand nu e bagat in seama, la 'vorbarie' progresam ,zice tot felul de cuvinte de noi ramanem ca la dentist...una din convorbirile noastre decurge cam asa :
Eu: David,ce e asta?
el: du-ba
eu:ce duce duba
el:ma-fa
eu: asta ce e?
el: buz(auto)
eu: ce duce autobuzul?
el:oamimii
eu:unde ii duce?
el: mu-ca (munca)
eu: avionul ce duce?
el: oamimii
eu:unde pleaca avionul?
el:meica-ma (adica America)
Legat de trici,am poze pe undeva ,o sa incerc sa pun ..ce pot sa zic e ca e un model de la DHS,aduce cu o motocicleta de politie...ne-a placut ca are roti de cauciuc, plus ca poate fi folosita pana mai tarziu...