Prietene la bine si la greu - 115
Raspunsuri - Pagina 13
grigore_tina spune:
Am un megapack de scutece libero nr.5 .Am folosit unul singur.Lui Geo ii sunt mari.Il dau cu 65 ron/71 buc.E desfacut.Daca il vrea cineva astept pm.
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n!
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Am un megapack de scutece libero nr.5 .Am folosit unul singur.Lui Geo ii sunt mari.Il dau cu 65 ron/71 buc.E desfacut.Daca il vrea cineva astept pm. de George-Stefan (15.11.09) sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n! |
ai PM
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
lumi_calin spune:
Salutare!!!!!
Ma bucura tare vestea de la Raluci. Felicitari sa ai o sarcina usoara si frumoasa si sa fiti sanatosi. Pup mamica fericita.
dankutza spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Dankutza, cand incepi si tu tratamente/proceduri si alte alea? Hai ca urmezi tu, Strumphy, Ramonika si sa vedem cine se mai inscrie asa neanuntat si pe nepusa masa |
De abia am facut toate investigatiile: analize sange si recoltari din col. Mi-a gasit si o vietuitoare pe acol. Sunt pe antibiotic si ovule. Pe 18 am programare la ginecolog sa vedem ce medicatie imi da si apoi, incep tratamentul, si implicit monitorizarile de ovulatie. Daca totul merge bine, undeva in jur de 15-18 mai facem inseminarea.
grigore_tina spune:
adjudecat pampersi.Raluci e clientul
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!
raluci_b spune:
citat din mesajul lui grigore_tina adjudecat pampersi.Raluci e clientul de George-Stefan (15.11.09) sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci! |
za claient
in curand nu o sa mai ai loc la semnatura de atatea burti
Ramonika spune:
citat din mesajul lui raluci_b sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci! |
in curand nu o sa mai ai loc la semnatura de atatea burti
[/quote]
le tine socoteala pana ajunge si ea pe lista
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
in curand nu o sa mai ai loc la semnatura de atatea burti |
le tine socoteala pana ajunge si ea pe lista
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
[/quote]
pai clar, asa ca trebuie sa-i urmarim semnatura, cred ca asa ne va anunta, se infiltreaza acolo si asteapta sa observam
grigore_tina spune:
Daca castig la loto promit ca sunt pe lista.
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!