Prietene la bine si la greu - 115

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Va pup, pe repede inainte ca am la treabaaaaAm citit pe diagonala dar de retinut... mai slabut. Sanatate fulgusorilor bolnaviori , pupici burticilor Bubu meu e bine, cumintel, papacios si mare jucaus Ma tot bate gandul ca in luna MAI...sa-l intarc(am ales luna asta gandindu-ma ca deja va avea 1 an jumate, va vebni vremea frumoasa, mult pe afara la joaca,uita de tzitzi! I hope... ) Am mai avut tentative dar cand il vedeam asa indragostit de tzitzi, ma suceam ... Acum insa, realizez ca e baiatel mare, papa bine...cred ca e de ajuns cu tzitzi. Ma trage de bluza si o ridica cand vrea, de cand am inceput serviciul e disperat dupa ea, vrea non-stop cand sunt acasa. Ar sta numai la san, nu e ok...O sa vad cum abordez pb, daca era si el mai putin addicted, imi era mai usot dar asa...Apropos, Monis, tu cum ai facut de l-ai intarcat?A fost alegerea lui? Cum ai procedat? Off..greu! Si o stire urata(desi nu e chiar asa imposibil sa fie adevarat, dar e discutabila) si care m-a facut sa realizez ca am luat totusi o decizie buna nedandu-i niciodata lui grasu' mancarica la borcan este asta:http://www.adevarul.ro/societate/sanatate/alimentatie/mancare-hipp-nestle-bebelusi-arsenic-contaminare_0_460754046.html#varianta originala este asta: http://www.dailymail.co.uk/health/article-1375416/Leading-brands-baby-food-contain-arsenic-toxins.htmlAcum fug, time is up!Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Doamnelor, retineti siteul asta

http://www.etichetexpress.ro/

O sa aveti nevoie de el cand se duc fulgusorii la gradi. Pentru ca nu si-au scris numele pe tricouri/ plovare etc, avem o cutie imensa de lost and found.
Eu i-am comndat lui Zbuciumix pt gradi setul in care am etichete si pt tricouri si pt pantofi. Sa stiti ca sunt in stare sa-si piarda si pantofii...
Le-am vazut aplicate pe hainute la copii. SUnt satinate si nu zgarie. Arata misto.
In plus, puteti pune si un desen ca sa-si recuoasca obictele. DE ex un mar, un fluture pe fiecare abtibild. O sa-i iau si lui Pinky cand o sa o dau la gardi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Buna ziua!
M-am saturat de vremea asta. Ieri nici nu am scos pitikul din casa din motiv de vant nebun ce te ia pe sus...si un frig brrrrrrrrrr
Am inceput sa ii dau Ambroxol ca se trezeste in miez de noapte cu o tuse mucolitica de mai si vomita cateodata, si vazand ca nu trece de la sine am apelat pana la urma la picaturi. Sper sa treaca repede ca nu mai apuc se fac vaccinul super intarziat de la un an...
Ionela al meu asa mananca de cand e el. E mancau de mic. Eu zic sa nu te ingrijorezi ca nu ai dece. Poate isi revine dupa boala.
Diana ma bucur sa te citesc , si ma bucur ptr. voi. Sint sigura ca va veti acomoda si ca va fi bine. Pup nazdravanii
Licuhabar nu am cu plata ..
Lyly eu ii curat lui Calin putza la fiecare baie, si chiar si asa tot da din picioare ca un ied., Se vede ca nu ii place si sincer nici nu cred ca are de ce. Sa fie bine la dr
Monis super tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Pupam toate fetele si puiutzii!

Am si eu doua intrebari, va rog:
1) La DM exista produse Alnatura - daca da, cam ce au in mare?
2) As vrea sa cumpar un carucior din RO, sport si cat mai light si usor de strans - vreo recomandare de magazine sau online?

Va multumesc

Cory,pe mine nu ma mai mira absolut nimic, noroc ca a mea nu pune gura pe mancarea din borcan.

Ionela, sa stii ca si Giulia are perioade cand efectiv mananca non-stop insa si perioade (de obicei cand e bolnavioara) cand mananca f putin. Eu mor de dragul ei cand se duce si deschide dulapul unde ii tin snack-urile sau se cere in scaunel si zice papa Eu o pun si pe seama faptului ca se misca foarte mult si are nevoie sa acopere consumul. Am cantarit-o si masurat-o la ultima vizita la doctor, acum vreo doua saptamani si avea 10kg 850 si 82cm. Doctoritza a zis ca e in grafic. Oricum, important este sa manance ce tb.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

salutare,fete!!!

sunt intr-o pauza de program administrativ..ca puiul e la mama si am intrat sa va salut...

vestea buna e ca ..am gasit telefonul,de fapt l-a gasit o tipa si l-am recuperat!!
Ramonika sa stii ca nici al meu nu arata mai bine,intentionam sa il schimb...anyway,mie imi parea rau dupa poze si nr. de telefon..

ma bucur sa citesc fetele din clasa muncitoare

Licu nu stiu sa te lamuresc cu paypal-ul...

cam atat ..fug la smotru!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Ielau,

deja ma intrec pe sina ..

Cory, exact aceleasi sentimente ma incearca si pe mine vis-a-vis de tzitzi. De cand intru pe usa nu mai apuc nici sa merg sa ma spal pe maini sau sa imi dau jacheta jos ca incepe si plage cu niste lacriiiimiiiiii...e asa o bucurie pentru el si o bucurie si pt mine ca il pot face atat de fericit, incat nu ma lasa inima sa il privez de lapticul lui.
Si inca un motiv: nu bea alt laptic..de capra nu, de vaca nu, praf nu prea as vrea...deci?!?

Miany, ma bucur ca ti-ai recuperat telefonul

Mai, ma cam speriati cu mancarica de la borcanel..ca noi mai prestam prin deplasari..dar daca aceasta mancarica bio sau mai stiu eu cum este plina de chimicale, pai atunci alimentele pe care le consumam noi??!!!?! nu cred ca ne putem feri 100% de astfel de nenorociri.

Ionela, si Matei are acum o perioada mancacioasa, mananca de cand s-a trezit, tocmai vb cu mama si asta imi spunea ca pana acum a mancat: banana, un pic de painica cu unt si cascaval, mar, caise si smochine confiate, paste cu carnita de curcan si mai e pana diseara

Lumi_calin, multa sanatate !!! Sa scapati de Ambroxol!

Felicitari Magda pt progrese!

Ramonika, hai c apana la urma nu a fost asa de rau noaptea trecuta, nu-i asa?! Parca te-ai mai incumeta de o plecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

ziua buna
Raminika deci fu binevenita iesirea! Sa o repeti... tot mai des

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Tind sa cred ca n-o sa tina o vesnicie starea de mancaciosenie a lu'fiu-miu si acusica ma plang ca il alerg cu mancarea (glumesc)

Pup fetele muncitoare si nemuncitoare si fulgusorii dragalasiO saptamana frumoasa macar in suflet daca vremea nu ne lasa

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Hai ca mai mi-am revenit si eu...si din fericire pana acum nu a fost nevoie de internare, sper ca nici de acum incolo.

Din ce am retinut:

Many, nu stiu ce sa iti raspund in legatura cu chisturile. Eu am sindromul ovarelor polichistice nu chisturi ovariene, sunt doua probleme diferite. Dar sunt sigura ca totul va fi bine. Cand eram insarcinata cu David, la un moment dat mi-a spus medicul ca am un fibrom...dar s-a absorbit singur.

Monis, ce frumos va distrati
Poate ne explici si noua cum ai reusit sa il intarci pe Iuli...nu mai cere nici noaptea?

Ionela, David a fost intodeauna asa mancacios si mai este si pofticios. Cel mai greu ne este acum cand mergem la cumparaturi...sta in carut si arata la rafturi cu degetelul strigand: mie, mie, mie....am tot timpul ceva in geanta ca altfel...
Mi-a placut bancul postat de tine...sa inteleg ca voi avea fetita?

Diana, ma bucur ca ne mai povesteti despre voi.

Cory, David a primit mancarica la borcan si mai primeste si acum cand suntem la plimbare. nu stiu ce sa mai zic si sa mai cred...
Cand ii gatesc incerc sa folosesc numai produse bio.

Miany, bine ca ti-ai recuperat telefonul.

Licurici, din cate stiu eu ptr a avea un cont paypal ai nevoie de un cont in banca si o adresa de mail. Contul paypal il activezi online, nu este nevoie sa mergi la banca. Platile tot de acasa le faci.

Lylyana, nici pe mine nu ma lasa David sa ii umblu la putza. Cu toate ca pediatrul mi-a zis ca dupa varsta de doi ani umbla el acolo, am incercat si eu...nu este normal sa il doara?

Ancutza, felicitari ptr Sabi cea independenta. Al meu nu se dezlipeste de mine. Nu stiu ce sanse am sa il mut prea curand din patul nostru...

Lumi, ma bucur ca ati scapat de pneumonie. cum mai sunteti?

Lumi_calin, multa sanatate puiului!

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Gabitza, acum am intrat pe site-ul ala dat de tine cu hopa baby ro, si am vazut un set de body care eu l-am luat de la tipa de pe picassa cu 21 ron la oferta, acolo costa 34ron. Am mai vazut alte seturi care de pe picassa costau undeva 59ron, pe hopa ala costau 70ron. De asta am spus eu ca tipa asta aducea mai ieftin, doar ca multe produse nu le prinde pe stoc, si ajung mai greu ...dar costa mai putin, evident, pt ca lipseste adaosul comercial.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 19+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

o broscutaa

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 19+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput