Mar-Apr (201)Hai irinuca05!!! Bravo MaryM85 !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

M-am stricat la stomac ingrozitor. De mult n-am mai fost in halul asta, cu mult inainte de a fi insarcinata. Stomacul nu ma doare... sper sa nu fie totusi semn de nastere.
Am mancat 3 felii de paine prajita cu o felie de branza. Stiu ca astea mai leaga putin. Si ceaiul de menta, dar n-am in casa .

Aveti idee de alte remedii, ca sunt varza. Robinet de chiuveta nu altceva

Si bebe e tare agitat in burtica, ma impunge pe toate partile.

in S 37+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR aprox 1 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Ally, ce minunatie de baietel!!! sa va traiasca
e un frumos ,s-a meritat asteptarea
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

noi suntem bine, dormim bine noaptea
am inceput sa bem ceiut, a fost cam greu ca nu voia sa ia biberonul, dar am reusit
ne facem in fiecare zi plimbarica
acum are niste bubite pe fata, cred ca de la caldura
o spal cu laptic, sper sa-i treaca
va pupacesc pe toate si mai ales pe puiutii vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

simo eu am facut vaccinurile de stat obligatorii de 2 luni

la naty am facut rorarix si prevenar in plus si s-a comportat ff bine deaceea zic ca le-as face si la Alex.Poate ca la sora ta nu a fost bine ca a coincis raceala odata cu momentul vaccinului.

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

Alina, nuu nu a coincis..cine-i facea vaccin dc era racit? A facut neumonia la vreo luna-doua dupa a doua doza..Poate m-am exprimat aiurea. Da pai acum pentaximul e de stat, cred ca pe acestea i-l fac si eu. Nimic in plus.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Alina ce vaccin i-ai facut?Pentaximul?Am inteles ca asta s-a introdus si e f ok..eu la Matei am cumparat infantrixul...dar acum parca nu le-as mai cumpara ca au Pentaximul asta..care-i acelasi lucru, doar alta firma producatoare.
Eu nu le fac nimic in plus, doar schema obligatorie...Nu-s pro vaccinuri...Soramea i-a facut prevenarul baiatului..era la a doua doza deja si i-a facut o pneumonie cu internare si tot tacamul...si de atunci a mai avut o pneumonie...Iar ai mei fara vaccin si n-a facut nici unul!!

simona, da pentaximul e f bun ,acelasi lucru cu infarixul..plus ca nu mai risti sa patesti ca mine care n-am mai gasit infarixul la 6 luni si a trebuit sa-i schimb schema de vaccinare..
eu clar merg pe astea de la stat acum ca sunt bune..

edit:singura diferenta e ca la 2 si la 6 luni trebuie 2 intepaturi in loc de una

mami de 2 prichindei

2 intepaturi? ooofff
Da erau probleme cu infantrixul, imi amintesc si eu..asa insa e ok, erau si alea o gramada de bani..

Mergi la inceput

Ally, ce barbatzel! Si ce par areee. Sa va traiasca!
Pisuc bine ati revenit!
Lavi, nu va mai e bun landoul?Deja???????
Mary, felicitari!!
Si pt fete Millie, irinuca, lalely, alina, amasper ca nu omit pe nimeni. Haideti fetelor, mai sunteti cateva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Buna dimineata si va invit la o cafeluta

Ally ce minunatie e barbatel am vazut eu acolo!

Pisucmic bine ati revenit acasa si asteptam poze si de la voi! Eu tot aici, tot nenascuta :))

Fetelor eu imediat plec iar la spital, la un nou test nonstres bineinteles printesa mea nu a dat nici un semn ca ar vrea sa iasa (ieri am avut 2 contractii usoare, dupa ce aproape o saptamana nu am mai avut nici una) si din cate o simt eu la miscari, sta tot ca in barcuta, tolanita pe spate.
Eu tot nu reusesc sa pricep cum a putut ea (cum a avut locul si determinarea!) ca dupa saptamana 38, cand era cu capul in jos, sa se intoarca de-a latul si cu fata in sus?!

In fine. Azi vreau sa vorbim cu doctorul ca daca nici azi nu sunt semne ca vrea sa iasa sa programam cezariana, cel tarziu luni, ca al meu trebuie sa plece neaparat marti la bucuresti. si sa fie si el acasa cand i se naste fata :))) asa ne-a dat peste cap cu intarzierea ei!
Asa ca sper sa ma intorc de la spital cu raspunsuri mai clare :) Sa-mi tineti pumnii! ;)

si inainte sa plec:

Hai Irinuca

40+ Natalia

AMR maxim 6 zile

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi!!!

avem si noi prima noapte dormita cap-coada bine pana la 5 dar tot dimi e, nu??

daaaa...landoul nici vorba de folosit mai mult de maxim 3 -3 1/2 luni. de dormit noaptea nici nu mai spun. asa ca ieri de urgenta am fost si am vizitat bebe design-ul acum mai folosim landoul la carucior pana la sfarsitul lui mai si gata!! oricum si-a facut bineee treaba!!! e o minunatie!

SIMO, te intrebam cum stai cu vergeturile???

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nimeni???

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Lavi..scuze, mancam
Da, nasol cu vergeturile, acum astea proaspete de dupa buric in sus mi se par cele mai naspa, parca cele de sub buric nu se vad asa rau. Oricum, fereasca sfantul sa ma vezi in lumina. Cand mai alaptez noaptea ma uit la TV pe disovery e o emisiune despre chirurgiee estetica...Cica abdominoplastia e cea mai dureroasa operatie...Mi-e tare frica de ea, dar ce-as mai face-o.....
ALina, mai poti manca banana, mar copt...chiar nu stiu dc poti lua ceva medicament in afara de ceaiul de menta...

Mergi la inceput