Mar-Apr (201)Hai irinuca05!!! Bravo MaryM85 !!!
Raspunsuri - Pagina 16
roxy_s spune:
antguess dar ce grupe aveti? ca daca este s-o iau asa si la noi ar fi incompatibilitate, cica....
eu nu prea cred in astea, nici un doctor n-a zis nimic.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
lalely ma bucur ca a fost bine la eco. lasa masuratorile ca ai vazut...
roxy_s spune:
si sa scot si eu motatele
hai irinuca. hai bebelina , te asteptam

pisucmic spune:
Dragele mele
iata-ma si pe mine inapoi! Bine, inapoi vorba vine, fiindca decoamdata sunt ultra-groggy, nu apuc sa citesc din urma dar am venit sa va povestesc de noi si sper sa recuperez in timp.
Multumesc pentru toate felicitarile voastre, v-am simtit aproape, si m-am bucurat pentru Strumpfi desi s-a chinuit o gramada de ore!
Cezariana de sambata a mers excelent, Petru s-a nascut la 10.44 cu niste strigate care i-au facut mandri pe mami si tati. Mi l-a aratat in sala si mi l-a adus in postop la maxim 1 ora dupa ce am ajuns acolo, si a fost un sentiment minunat 

.
A mancat de la inceput colostru, si am cerut sa nu-i dea deloc LP intre mese. Asa ca de marti a venit lapticul, sani tari, dar nu dramatic, am muls cu pompa dupa fiecare supt si a fost OK. Am stat in maternitate pana miercuri fiindca a avut un pic de icter si a facut fototerapie. A fost totul spre bine fiindca am invatat mult si despre muls, alaptat, schimbat, etc. Baita demonsrativa a fost haioasa ca pana sa ne dumirim noi se si terminase ![]()
Ieri am ajuns la pranz acasa, totul minunat, numai ca a intrat direct in puseu de crestere cica, deja incepuse curba ascendenta a greutatii, iar de ieri de la 6 pana azi la 4 a mancat aproape din ora in ora!!! Asa ca va imaginati ca acum suntem absolut epuizati, fericiti dar rupti de oboseala!!! Tanjim dupa un 

, iar acum a dormit peste 2 ore numai pentru ca sta si doarme tun la tati in brate de la ultimul supt! Eu m-am odihnit putin, si ne pregatim ptr prima baita acasa!
Acum vin si cu niste intrebari si va rog salvati-ma mamicile cu experienta 

:
- vreau sa ma mulg si sa am un biberon de laptic pentru cand mai dorm si ii poate da tati. Am sterilizator cu aburi: voi biberoanele le spalati inainte de sterilizare cu un anumit detergent de vase sau ca vasele voastre obisnuite?
- dupa ce sterilizati, unde tineti biberoane si pompa sterilizata? Cat dureaza ceva deja sterilizat (adica dupa cate ore daca nu a fost folosit trebuie sterilizat din nou?)
- ati avut deja parte de acest puseu de crestere? Ce ati facut daca bebele se cere la san din ora in ora, si sta la san inca o ora, sugand si dormitand alternativ? Vreo solutie minune???
Probabil ca mai am intrebari, voi pune poze cat de curand sa-l vedeti pe puiul mic si voi incerca sa reintru regulat.
Schimb semnatura ulterior!!!

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s39 cu un
dragalas
AMR 1 zi !!!
madutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisucmic D Acum vin si cu niste intrebari si va rog salvati-ma mamicile cu experienta ![]() ![]() :- vreau sa ma mulg si sa am un biberon de laptic pentru cand mai dorm si ii poate da tati. Am sterilizator cu aburi: voi biberoanele le spalati inainte de sterilizare cu un anumit detergent de vase sau ca vasele voastre obisnuite? - cu detergent obisnuit de vase si clatite bine bine - dupa ce sterilizati, unde tineti biberoane si pompa sterilizata? Cat dureaza ceva deja sterilizat (adica dupa cate ore daca nu a fost folosit trebuie sterilizat din nou?) - am o cutie de plastic destul de mare, pe care am folosit-o la toti 3 copiii. si acum mai tin biberoanele andreei in ea, chiar daca nu le sterilizez. nu am limita de timp. - ati avut deja parte de acest puseu de crestere? Ce ati facut daca bebele se cere la san din ora in ora, si sta la san inca o ora, sugand si dormitand alternativ? Vreo solutie minune??? - eu nu l-as tine atat la san, dupa 15-20 minute nu cred ca mai trage sa manance, decat sa se rasfete. eu dupa aprox ii scot tzitzi din gura, ca altfel ar dormi 1h asa. scoaterea tzitzi din gura se face introducand degetul tau mic in coltul gurii lui, pe langa san, ca sa depresurizezi si sa nu te doara sfarcul cand scoti. Probabil ca mai am intrebari, voi pune poze cat de curand sa-l vedeti pe puiul mic si voi incerca sa reintru regulat. Schimb semnatura ulterior!!! ![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s39 cu un dragalasAMR 1 zi !!! |
ai raspunsurile in quote

Deea99 spune:
pisuc si petru bine ati venit acasa!!!1
eu nu spal biberoanele cu nici un detergent...bag insistent peria in ele....mi-a fost frica de detergent....o sa intreb maine dr. despre asta
2. la fel ca madutza am o cutie de plastic cu capac si tin biberoanele in ea...mie mi-a venit ideea cu cutia pt ca eu le iau la etaj si la statul lui viss mi-am luat si termos sa tin apa calda pt laptic... .nu am limita de ore...le sterilizez pe toate 8 o data...nu m-am gandit ca expira sterilizarea...si acum anticorpi sa nu mai faca si bebitza mea![]()
3. nu-l mai tine sa mult la san....o sa te faca praf si apoi e mai nasol, ca te doare si cu protecita aia de silicon...poate e mai bine sa incerci o suzeta...
madutza daca spuzeala e pe picioruse , eu la stefy ii dadeam cu violet de gentiana..luam cu betisor de ureche din acela de adulti si punctam pe fiecate....imediat treceau...cu nidoflor, neopreol si alte creme mai mult le-am extins....acum la anna la fel am facut..ii aparusera 5-4 in zona sanului stang....
mada ma omori cu bancurile tale....si cu timpul de ele
lalely la multi ani fericiti si din partea mea!!!! si sa ai zile usoare cu burtica pana saptamana viitoare
alina06 si lalely iata ca se apropie si timpul vostru...si cand imi amintesc ca tot ziceati ca voi o sa fiti ultimile...nici nu imi vine sa cred ca vb de nastere acum....cum tece timpul asta....sarcini usoare inca cateva zile
irinuca o noapte cu burtica si apoi cu bebelina
sa ai o nastere usoara
alina si yasmi ce flacai mari aveti
azi si gaza mea a facut o luna....maine vine pediatra la noi ...abia astept sa vedem ce zice, cum ne-am dezvoltat....eu am cantar , dar nu prea am abuzat de el
oricum dupa ziua si noaptea de ieri m-am speriat rau....vai fetelor...eu nu am stiut, daca stefy nu a avut colici, ce inseamna o criza de colici....imi venea sa urlu cand o vedeam cum se chinuie
azi a fost bine....incerc sa-i dau si ceai de anason cu fenicul...
mary felicitari !!!! bun venit bb alexandra!!!
atat mi-am amintit...pupicei pt toate fetele
antguess spune:
roxi- eu am 01 si el are b3 iar fetita a iesit cu b3 ca taica-su
am avut aceias problema si cu fostul sot si cu dani...sotul avea b3 dani a iesit cu b3. dani a fost galben cateva luni bune....deh
mi-au zis toti dr ca la a doua sarcina cu barbat cu b3 e posibil sa fie oarece probleme dar nu mi s-a explicat ce
saptamana care vine avem programare la pediatru iar sa ne spuna daca e cazul sa faca fetita niste dozari de..birilubina...bleah..nu stiu daca am zis bine ..eu asa am retinut:)))) mai multe nu stiu nici eu...vedem
inteleg ca si 01 si a2 sunt incompatibile dar este mai usoara incompatibilitatea...voi ce grupe aveti?
Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011
strumphitza spune:
Buna seara fetele! ![]()
Sa semnex si eu condica pe azi, chit ca o sa fiu scurta cas in graba mare spre perna ca-s rupta de oboseala, sa prind si eu macar juma de ora de nani ca azi nopate am facut noapte alba, m-a supt de la 9 la 6 dimineata
si numai din sanul drept , care e felnduri acum
ca stangul tot cu probleme este
abia azi dimineata am muls din el iar si i l-am dat de 2 ori si a tras cu putere si l-a golit dar acum dupa amiaza nu a mai putut iar trage din el, iar l-am muls... oricum dimineata dupa aproape 9 ore de stat la san inca era laptic in sanul drept, am tras de el sa vad daca mai curge ceva si era valuri... nu stiu ce o fi avut de s-a agatat asa tare de tzizti azi noapte
puseu de crestere ?
Sper noaptea asta sa fie mai bine, azi noapte au chinuit-o rau colicii, facea o gramada de gaze, am schimbat vreo 4 pampersi... ii face burtica in toate felurile... nu stiu de ce
dar azi i-am luat Colief, ca vad ca de la Infacol nu prea am vazut rezultate, sper macar asta sa faca toti banii, adica 12 lire 

Lalely, La multi ani!!! 
si sa ai parte de cel mai frumos cadou al vietii tale saptamana viitoare! 

MaryM, felicitari si bun venit pe lume Alexandrei! 
Irinuca , numai cateva ore si tii vezi puiul 

Hai irinuca!!! Hai Daria!!! 

Alina06, wow, cateva zile si o sa iti vezi si tii minunea in brate !!!
ma apuca melancoliile
o sa fie asa frumosssss 

madutza, cu 3 copilasi si esti asa ativa pe forum, felicitari 

Pisuc, bine ati venit acasa si acomodare usoara 

eu ti-as raspunde la intrebari daca as sti, dar si pe mine ma intereseaza ce ai intrebat tu, deci stau sa pandesc raspunsurile 
![]()
Roxy, sper ca acum esti satisfacuta ca am iesit la apel
ce-ti mai face Anastasia? a mai pus falcute?
si a mea le face din ce in ce mai mari 
i le-as pupa si smotoci toata ziua, nu si noaptea cand urla ![]()
ziua e un ingeras, nopate se transforma intr-un mic dracusor ![]()
Yasmi, las ca vine soacra cu bunataturi si nu o sa ai cum sa te superi pe ea
sa trimiti un panetone si la Londra

madutza_bra, te-ai mai odihnit ?
floricele ai mai pus in gradina sau deja e gata totul ? ![]()

Ioanna, cum mai stai cu durerile de spate ? mai bine sper si nu te mai obosi acum, o sa ai timp dupa ce nasti cand o sa stai de veghe asa ca mine ![]()

Ally, uitasi sa iti urezi bun venit acasa , deci te rog scuzele mele
sa fiti sanatosi si sa va bucurati de puiul mic
-am vazut pe mess la avatar, e un scump
seamana leit cu tati a lui, asa-i ? 

Nu mai stiu ce si cui sa mai scriu, ma scuzati daca am sarit pe careva, dar tot cu 2 ore de somn pe zi ma tratez de o saptamana si mi-s mai mult decat chiauna 
![]()
A fost azi moasa la control iar si a cantarit-o si i-a luat sange din calcai pentru nu stiu ce fel de analize
a luat 120 grame in 2 zile, de marti pana joi
te cred si eu ca doar nu a stat agatata de
2 nopti degeaba, daca mi-o omorat tzatza , macar nu e degeaba
a facut si falcuteeee 

Gata, ma duc la perna mea, sa mai prind o ora de somn daca pot
, ca nu stiu ce ma asteapta la noapte ![]()
Va pup si o sa mai trec eu pe aici, macar sa semnez condica si sa nu fiu data la disparuti ![]()

_
antguess spune:
offf strumphy saraca de tine
lasa ca va reglati voi in curand si o sa se lamureasca micuta ta cum sta treaba cu ziua si noaptea si poate te suge doar ziua
incearca sa dormi ziua cand prinzi momente..a mea de ex doarme dusa ziua:)) deci pot sa profit dar ma apuca cate una alta prin casa si se face seara si atunci imi vine sa 

de oboseala....
ma duc sa fac o praji sora-mi ca ma freaca sa ii fac de cand a venit in tara si luni pleaca iar asa ca....
see you
Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011
roxy_s spune:
antguess noi avem 01 eu si A2 sotul. mie nu mi-a zis nimic de asta.
strumphitza da, vad ca ai aparut![]()
Anastasia doarme acum, azi a avut colici si a cam chitait si a stat la san toata ziua.