Mar-Apr (201)Hai irinuca05!!! Bravo MaryM85 !!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele..

Am venit si noi de la medic...

Va multumesc mult pt urari...Si eu imi doresc sanatate si un pui sanatos asa cum va doresc voua la toate...

La medic..am facut testul non-stres unde au parut cateva contractii dar nu anormale sau la un nivel ingrijorator...La eco totul era normal momentan doar ca mi-a zis ca bebe are 2900 gr +_ 500 grame...in conditiile in care acum 2 saptamani la alt eco mi-a zis ca are 3000 gr +- 10 %..mi se pare aberant,dar eu sper sa nu fie in minus si sa fie atat de micut...Macr 3000 grame sa aiba...

Am stabilit data,de azi intr-o saptamana vine si gaza mea..deci 14 APRILIEwow...am asa emotii..sper ca bubu sa fie bine pana atunci si sa reziste eroic...

37+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 2 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lalely sigur o sa aibe minim 3 kg!

alina.n plovaras

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Da Yasmi, mai am putin. 4 zile fara cea de azi. Adevarul e ca nu prea mai am rabdare. Abia astept sa-l vad bine, sanatos, la mine in brate... Si apropo de soacra, ca tot ziceai tu ca vine, trebuie sa recunosc ca si pe mine m-au ajutat socri, in perioada asta cat am stat la ei, sotul fiind plecat. Dar tot imi doresc si abia astept sa merg la mine acasa, sa fim noi 3 asa cum ne-am dorit atat de mult.

De, si treaba asta cu socri e pe sistemul: "ce e prea mult, strica"... sau "mai rarut ca-i mai dragut". La tine, zici ca-i vorba doar de o luna cu soacra? Pai o sa fie bine

in S 37+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR aprox 1 sapt

Mergi la inceput

alina06 asa e "mai rarutz ca e mai dragutz" noi ne vedem o date pe an maxim... de obicei mergem noi in sicilia la ea...dar cum acum e botezul si nu a mai fost de multt timp in tara vine ea...deci anul asta probabil ne vedem de 2 ori

Mergi la inceput

Am schimbat si eu semnatura....

Se pare ca medicul ma lasa sa ajung la 39 de saptamani..zicea asistemnta de la monitorizare fetala ca este bine sa ajung la 39 de saptamni pt ca asa numai imi face DEXA..pt ca plamanii se matureaza ei singuri...Acum nu stiu daca stia ea ceva..dar am zis sa va zic si celor care inca nu ati nascut...

La Municipal nu era nici urma de medici liberi azi...

Irinuca05...astept mesajul tau si iti doresc nastere usoara!!

Multumesc pt urari:Ama,Ioanna,Madutza-bra,Madutza,Alina06,Irinuca05,Simonacip,Alina.n,BB_Yasmi si o felie de tort pt toata lumea...Fetele la regim nu aveti voie sa refuzati..este virtuala...

37+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 7 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lalely, ma bucur ca e totul bine. Deci pana la urma medicii nostri au fost cam gand la gand. Ti-am zis ca si al meu a zis 12 sau 14 si-apoi ne-am hotara la 12, ca sa ma vada el mai multe zile dupa operatie. Deh, prieten de familie

Iei in continuare 2 no-spa pe zi, sau ti le-a oprit?

Si de unde diferenta asta la eco? N-a fost acelasi aparat? Oricum, eu stiu ca acum la final nu prea mai ies bine masuratorile, asa ca m-as increde mai mult in ecografia anterioara. Nici la mine sapt trecuta n-a prea putut masura nimic, nici la capsor n-a prins, iar femurul nici atat. Asa ca, mai degraba as merge pe varianta greutatii de la ecografia trecuta.

AMR aprox 1 sapt

Mergi la inceput

ma retrag si eu...acusi o luam din loc

hai irinuca!!!!!!!!!!!mult curaj pt maine!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

lalely felicitari pentru vestile bune ladoctor, deci mai ai asa putin si iti vezi puiul mic, cred ca abia astepti.

alina
sa stii ca si pe noi socrii ne ajuta ff mult acum cu natalia, ar fi foast foarte greu pentru mine sa stau cu amandoi mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

lalely - LA MULTI ANI!!! si felicitari pentru stabilirea datei...woooowwww...14 aprilie...fix o saptamana

36 +

AMR MAXIM 18 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Lalely, ma bucur ca e totul bine. Deci pana la urma medicii nostri au fost cam gand la gand. Ti-am zis ca si al meu a zis 12 sau 14 si-apoi ne-am hotara la 12, ca sa ma vada el mai multe zile dupa operatie. Deh, prieten de familie

Iei in continuare 2 no-spa pe zi, sau ti le-a oprit?

Si de unde diferenta asta la eco? N-a fost acelasi aparat? Oricum, eu stiu ca acum la final nu prea mai ies bine masuratorile, asa ca m-as increde mai mult in ecografia anterioara. Nici la mine sapt trecuta n-a prea putut masura nimic, nici la capsor n-a prins, iar femurul nici atat. Asa ca, mai degraba as merge pe varianta greutatii de la ecografia trecuta.

AMR aprox 1 sapt

Nu alina,nu a fost acelasi eco..pana acum am facut toate monitorizarile la privat..la o clinica!!Acum am fost in spital...
Nu stiu in care sa ma incred pt ca majoritatea care au facut la spital si au nascut acolo..cam asa le-a iesit si real...Acum cum o fi..numai sanatos sa fie si sa ajung cu bine acolo...

Si se va naste fix la o saptamana de mami lui...

37+ David

AMR 7 zile!!!!

Mergi la inceput