cercei ..unde se pun?

cercei ..unde se pun? | Autor: oanap85

Link direct la acest mesaj

buna va rog sa-mi spuneti unde as putea sa-i pun cercei fetitei ..ma refer cine pune ?si daca stie cineva cat costa si cum se procedeaza?multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deutza26 spune:

buna oana ,

eu i am pus fetitei mele cercelusii in spital ,asistentele mi au facut gaura ,au ele acolo tot ce le trebuie
daca vrei sa le dai ceva bine ,daca nu ..este ok ,nu ti cere nimeni nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

adica merg cu ea la spital si sa -i spun unei asistente sa-i puna carcei?dar se pricepe orice asistenta?la spital de copii?cum daca vreau sa-i dau ceva daca nu,nu.asta nu costa ?si cat ar trebui sa-i dau?

Mergi la inceput

probabil este nou nascuta ?
cand ai nascut tu ?
eu spuneam referitor la fetita mea ,ca atunci cand am naascut o ,pana am scos o din spital ,i am dat si gauri ,si i am [pus cerceii
este vb despre asistentele de la nou nascuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Se pun la CMU kids, Medicover copii, Medlife
Noi ne-am dus pur si simplu la Medicoverul de pe Plevnei, nu e cu programare, costa 100 ron, se ocupa 2 asistente de problema asta, unul din parinti tine copilul si toata procedura dureaza cateva secunde.Iti dau de acolo o pereche de cercei aurita pe care ii tii in urechile fetei 2-3 saptamani si un tubusor cu un dezinfectant cu care ii dai de 2-3 ori pe zi, iti explica ele ce si cum. Asta e tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

oana, in general mamicile aleg sa puna cercelusi fetitelor la 1-2 zile dupa nastere, inainte de a parasi maternitatea. eu asa am procedat si cred ca deutza acelasi lucru a vrut sa spuna.

incearca sa vorbesti la maternitatea unde ai nascut.
daca nu reusesti acolo, probabil ca la spital, la chirurgie plastica ar fi o varianta. orice solutie ai alege, asigura-te ca toata procedura se desfasoara in conditii stricte de igiena, cu ustensile de unica folosinta.
ce varsta are fetita ta ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

scuze, nu am vazut ca esti din Botosani, dar sigur si pe acolo e vre-un cabinet privat de copii, sau poti incerca la pediatrul copilului.De asemenea se mai ocupa de asta si unele magazine de bijuterii, au si ele dispozitivul special, cu care se fixeaza cerceii.

Mergi la inceput

exact asta am vrut sa spun corina

numai ca intr adevar m am exprimat gresit in primul mesaj
eram cu gandul in alta parte
intr adevar asta am facut si eu ,pana am iesit din maternitate i am dat gauri ,i am pus direct cerceii mei care ii aveam pregatiti de acasa ,i au sterilizat acolo si i au pus in ureche ,si toata treaba mi au facut 2 asistente de la nou nascuti ,ele cred ca se ocupa de asa ceva
in privinta banilor ,eu am dat cat am vrut ,nu este obligatoriu sa le dai ceva ,automat cum toate se platesc in Romania ..normal ca dai ceva ,o suma modica nu stiou 20 -30 roni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

fetita are 1luna jumate ,eu nu am stiut ca puteam sa-i pun in maternitate adevarul ca nici nu am intrebat ...eu stiu sper sa nu ma fac de rusine,am sa intreb cat costa dar mai intai sa vad daca gasesc cine sa-i puna..multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Eu am nascut fata pe alte meleaguri, asa ca nu am avut beneficiul unei asistente binevoitoare care sa-i gaureasca urechile. Am rezolvat problema cand bibica avea vreo sase luni, intr-un magazin de bijuterii. Aveau "pistol" din ala special, si i-a "impuscat"urechile cu cercei intr-o viteza. Aveau cercei speciali, sterili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Si eu tot la un magazin de bijuterii i-am facut fetitei gauri in urechi. Cercelusii sunt sterili, cu ei se face gaura. M-a costat 25 sau 30 de lei.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput