Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Oramona, ce probleme cu tiroida ai? Eu iau Euthirox in continuare!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Pai prin 2008 la un control de rutina de medicina muncii mi-au zis ca am nodul. Si asa e, unul destul de mare, de 4 cm si ceva, am fost la Buc., am facut punctie, e ok, nu-i rau, doar mare. Analizele au fost mereu ok, nici o problema, singura chestie e aceasta gusa, nodul pe lobul drept. Eu iau zilnic o pastiluta de 25. Si pt ca analizele au fost mereu ok , doctorita asta mi-a zis sa intrerup, peste doua luni analize la mine si fetita si apoi om vedea daca continuam sau nu, macar cat papa pitica de la mine. Fata mea in maternitate a avut niste analize dezastruase pt tiroida, le-am repetat la o luna si erau ok. Acum, nu-i mare bai, dar ceva tot trece si la ea din pastiluta si daca e ok , sa intrerup pastiluta. Oricum stiu ca intr-o zi din cauza dimensiunii mari voi face si o operatie. Asta e, sa fie Dumnezeu alaturi de noi si fata sa nu mosteneasca nimic.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna dimineata! multumim anca de coffeee!!!
La muulti ani Calin, Daria Elena, Eduard Gabriel, Elena Elisa, Sara Maria!!!

histamina, scuze ca ma bag, dar eu stiam ca nu e buna mierea pana la 1 an, poate provoca botulism!

Mari, si Darius are fimoza, cica e fiziologica si ar trebui sa-si revina singurel! mie mi-a recomandat pediatra sa-l las in pace sa nu-l decalotez, dar dr. de fam mi-a zis sa-l decalotez! evident ca am ascultat de pediatra! dar si eu am maaari semne de intrebare pt ca o cunostinta cu baietel de un an a avut nevoie de operatie din cauza asta! am tot citit despre subiect si in alte tari nu se intervine la decalotat!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Oramona, avand probleme cu CM am facut o serie de analize si m-am procopsit cu hipotiroidism. Din 2007 iau pastiluta de 25. Stiu ca se face analiza pentru hipotiroidism si la 3 zile dupa nastere, dar nu am fost anuntata de ceva, tu ai facut ceva suplimentar?

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Nu am facut nimic, in maternitate, unde sora mea e asistenta ia luat sange din talpita pt TSH, T3 si T4. Analize dezastruase, dar au fost luate in a doua zi de viata. I le-am repetat la o luna si erau ok. Acum doctorita a zis ca ar vrea sa le vada si fara sa ii transfer eu prin lapte hormoni tiroidieni, asa ca voi face pauza, mai ales ca pe mine nu cred ca m-ar afecta, ca-s ok si sper ca fata sa nu aiba nimic si nici sa nu aiba nevoie vreodata.

Va pup si multa sanatate si voua. Nu ar fi rau sa-i faci si lui Ionut analize, macar stai linistita. Eu nu-ti recomand sa renuti la pastiluta fara indrumarea unui medic, la mine totul e mai mult decat bine, asa a fost mereu, doar nodulul care nu stiu de ce s-a format.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Oramona, in general ascult de medicul endocrinolog, doar in privinta intreruperii alaptarii nu.
Adelina, medicul de familie mi-a recomandat sa-i dau cu miere pe gingiute. Cunosc o doamna, a carei nepoata urla foarte tare, ce i-a dat miere de la 4 luni. Acum depinde de noroc si de preconceptiii.

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

BUNA DIMINEATA!
ANCA pt
NASTAIE wow,deja are Calin 8 lunite!! Sa creasca maaare-maare!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Fetelor, am dat pitica de 3 ori cu A DERMA Exomega si acum are pe toata fata niste bubite mici, mici fine, si pe obrajori si pe frunte. Am sunat pediatra dar nu a raspuns, incerc mai tarziu. Oare e de la crema sau de la piureul de legume, morcov, telina , patrunjel, ceapa , dovlecel. Asta papa de 2-3 zile, nu mult , cam 30-40 .Nu toate odata, intr-o zi dovlecel, am alta patrunjel, constant telina, morcov, ceapa.

Offf, nu ni se mai termina prob cu fatuca. Pe corp nu are, o sa o dau si pe piciorus sa vad daca ii apare.

Ati patit la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna dimineata !!!!

fetele gata o sa avem si noi dintisor...azi dimineata ne-am trezit cu gingia sparta:)...pot sa va zic ca nu a facut nici febra nici maraiala, nimic....doar ca ieri si-a bagat foarte des manutele in gurita...

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!!! SA FITI SANATOSI!!!

Astazi la cta este cald si vom iesi la plimbare!!!

va pupam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Andreea, felicitari pentru dintisor! Inseamna ca are prag de toleranta la durere ridicat, ce bine...
La noi e naspa afara, e innourat si e rece...si la 16 tre sa mereg la sedinta cu parintii la Bia si n-am niciun chef.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput