Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(55)
Raspunsuri - Pagina 7
ancamak spune:
Oramona, ce probleme cu tiroida ai? Eu iau Euthirox in continuare!
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
oramona spune:
Pai prin 2008 la un control de rutina de medicina muncii mi-au zis ca am nodul. Si asa e, unul destul de mare, de 4 cm si ceva, am fost la Buc., am facut punctie, e ok, nu-i rau, doar mare. Analizele au fost mereu ok, nici o problema, singura chestie e aceasta gusa, nodul pe lobul drept. Eu iau zilnic o pastiluta de 25. Si pt ca analizele au fost mereu ok , doctorita asta mi-a zis sa intrerup, peste doua luni analize la mine si fetita si apoi om vedea daca continuam sau nu, macar cat papa pitica de la mine. Fata mea in maternitate a avut niste analize dezastruase pt tiroida, le-am repetat la o luna si erau ok. Acum, nu-i mare bai, dar ceva tot trece si la ea din pastiluta si daca e ok , sa intrerup pastiluta. Oricum stiu ca intr-o zi din cauza dimensiunii mari voi face si o operatie. Asta e, sa fie Dumnezeu alaturi de noi si fata sa nu mosteneasca nimic.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
pop_adelina spune:
buna dimineata! multumim anca de coffeee!!!
La muulti ani Calin, Daria Elena, Eduard Gabriel, Elena Elisa, Sara Maria!!!
histamina, scuze ca ma bag, dar eu stiam ca nu e buna mierea pana la 1 an, poate provoca botulism!
Mari, si Darius are fimoza, cica e fiziologica si ar trebui sa-si revina singurel! mie mi-a recomandat pediatra sa-l las in pace sa nu-l decalotez, dar dr. de fam mi-a zis sa-l decalotez! evident ca am ascultat de pediatra! dar si eu am maaari semne de intrebare pt ca o cunostinta cu baietel de un an a avut nevoie de operatie din cauza asta! am tot citit despre subiect si in alte tari nu se intervine la decalotat!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
ancamak spune:
Oramona, avand probleme cu CM am facut o serie de analize si m-am procopsit cu hipotiroidism. Din 2007 iau pastiluta de 25. Stiu ca se face analiza pentru hipotiroidism si la 3 zile dupa nastere, dar nu am fost anuntata de ceva, tu ai facut ceva suplimentar?
Poze Andrei-Ionut
oramona spune:
Nu am facut nimic, in maternitate, unde sora mea e asistenta ia luat sange din talpita pt TSH, T3 si T4. Analize dezastruase, dar au fost luate in a doua zi de viata. I le-am repetat la o luna si erau ok. Acum doctorita a zis ca ar vrea sa le vada si fara sa ii transfer eu prin lapte hormoni tiroidieni, asa ca voi face pauza, mai ales ca pe mine nu cred ca m-ar afecta, ca-s ok si sper ca fata sa nu aiba nimic si nici sa nu aiba nevoie vreodata.
Va pup si multa sanatate si voua. Nu ar fi rau sa-i faci si lui Ionut analize, macar stai linistita. Eu nu-ti recomand sa renuti la pastiluta fara indrumarea unui medic, la mine totul e mai mult decat bine, asa a fost mereu, doar nodulul care nu stiu de ce s-a format.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
ancamak spune:
Oramona, in general ascult de medicul endocrinolog, doar in privinta intreruperii alaptarii nu.
Adelina, medicul de familie mi-a recomandat sa-i dau cu miere pe gingiute. Cunosc o doamna, a carei nepoata urla foarte tare, ce i-a dat miere de la 4 luni. Acum depinde de noroc si de preconceptiii.
Poze Andrei-Ionut
ana_25 spune:
BUNA DIMINEATA!
ANCA pt
NASTAIE wow,deja are Calin 8 lunite!! Sa creasca maaare-maare!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
oramona spune:
Fetelor, am dat pitica de 3 ori cu A DERMA Exomega si acum are pe toata fata niste bubite mici, mici fine, si pe obrajori si pe frunte. Am sunat pediatra dar nu a raspuns, incerc mai tarziu. Oare e de la crema sau de la piureul de legume, morcov, telina , patrunjel, ceapa , dovlecel. Asta papa de 2-3 zile, nu mult , cam 30-40 .Nu toate odata, intr-o zi dovlecel, am alta patrunjel, constant telina, morcov, ceapa.
Offf, nu ni se mai termina prob cu fatuca. Pe corp nu are, o sa o dau si pe piciorus sa vad daca ii apare.
Ati patit la fel?
andreea88 spune:
buna dimineata !!!!
fetele gata o sa avem si noi dintisor...azi dimineata ne-am trezit cu gingia sparta:)...pot sa va zic ca nu a facut nici febra nici maraiala, nimic....doar ca ieri si-a bagat foarte des manutele in gurita...
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!!! SA FITI SANATOSI!!!
Astazi la cta este cald si vom iesi la plimbare!!!
va pupam!!!
eveline spune:
Andreea, felicitari pentru dintisor! Inseamna ca are prag de toleranta la durere ridicat, ce bine...
La noi e naspa afara, e innourat si e rece...si la 16 tre sa mereg la sedinta cu parintii la Bia si n-am niciun chef.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)