Concurs "Raftul Denisei"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

sa va fie de bine premiile. nu-i problema ca l-am pierdut, azi am venit de la madrid. dar, tot fara suparare, termenul de 7 zile expira (legal) azi, vineri 13, la ora 24. (pana si termenele socotite pe ore incep sa curga la ora 0 a zilei urmatoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Ne pare rau pentru intarziere, insa acum va putem asigura ca Humanitas isi va respecta promisiunea iar cartile vor fi trimise castigatorilor in cel mai scurt timp posibil !Va doresc o zi buna !

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Am primit premiul azi. Recunosc, nu-l mai asteptam .
Multumesc!
Cred ca afost trimis cu Priori Post pentru ca mi l-a adus postasul la usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilialia spune:

Buna,
As dori mai multe carti ale unor scriitori din tarile Nordice (Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Islanda), sincer pana nu am citit cartile aparute in "Seria Neagra" nu stim ca sunt atat de buni, nu citisem nimic scris de vreun scriitor nordic dar mi-au placut toate cartile citite asa ca as vrea sa mai citesc si altele, sa mai cunosc si operele altor scriitori nordice, cartile lor au un aer aparte, cred ca e de vina clima.
cecilia

Mergi la inceput