Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Multumesc mult mult de tot Anaemi si Burtocika vroiam sa stiu exact ce sa iau si ce nu , cat sa ma avant la cele cu maneca scurta si cele cu maneca lunga . Multumesc ca m-ati luminat
Ireth felicitari din suflet pentru rezultate !!!! Chiar si sotul meu astepta un raspuns, stateam ca pe ace La scoala mamei mergem la maternitatea Bucur , costa 150 ron pentru amandoi ( sotului ii da adv ptr la munca si are dupa nastere 10 zile platite 100% libere) , sunt 5 module a cate 2 ore/saptamana . Incepem azi si terminam pe 5 mai . Din programul trimis de cei de la spital fac cursul si sambata numai ca tine 4 ore deci or sa fie 3 sedinte max .
La intalnire am fi Eu, tu, Theo , Babyblue nu poate sa vina, Babylicious a zis ca nu stie daca ajunge ca are treba in wk asta ...asa ca fetelor este joiiiiii , ne vedem la o cafeluta duminica ?
Ma pregatesc sa plec la dr , revin cu vesti dupa ora 8 diseara cand ajung acasa .
pupici

20+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Ireth, ma bucur mult ca totul este bine ! Off cat stres !

AlinaO si eu am cateodata niste dureri ale osului pubian de-mi vine sa plang de durere. ...Ma consolez cu gandul ca mai am doar 13 sapt.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 27+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Alexia, merci de informatii vad ca si la voi e ca si la noi: Alex stie tot ce se petrece pe forum, de la mine

Anaemi, cand ma uit la semnatura ta, imi aduc aminte ca la 18 sapt ale mele ma uitam cu jind la cele 23 ale tale, cu burtoi cu tot si ziceam... wooooow, o sa ajung si eu acolo?!
e, acum reiau: woooow, o sa ajung si eu acolo?!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

pai invatam Ireth amandoi lucruri noi de pe forum ...il intereseaza f mult tot ceea ce este legat de bebe , ce si cum se intampla, si toate trebuie sa aibe explicatie
gata am fugittt sa o vad pe buburuza !!!!!!

20+ cu Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi
AlinaO si eu am cateodata niste dureri ale osului pubian de-mi vine sa plang de durere. ...Ma consolez cu gandul ca mai am doar 13 sapt.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 27+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Anaemi dr. mi-a spus ca e o problema relativ raspandita in randul gravidutelor dar ca sunt cazuri mai usoare si cazuri mai naspa.
Mi-a zis ca are o pacienta care nu mai putea sa mearga si folosea carje,iar inainte de nastere i-a fost asa mila de ea ca s-a dus acasa sa o vada ca era un chin pt ea drumul pana la cabinet.
I-am zis sa nu-mi mai povesteasca pt ca ma sperie dar a zis ca nu va fi cazul meu.
Si eu mai am tot vre-o 13 sapt pt ca la 37 i-mi scoate firul de cerclaj si nu cred ca mai apuc 40 de sapt

Alina 24+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

fetelor, am patit o nepatita.
de pe la 10 seara m-a apucat iar durerea de masea de minte, durere din aia de nerv, ingrozitoare. n-am putut dormi toata noaptea, am crezut ca ma sui pe pereti de durere.
prb e ca bebe, fara nicio exagerare, de la ora 10 seara, pana la 8 dim, in continuu a miscat. nu cred ca a avut o jumatate de ora pusa cap la cap de odihna. uneori cred ca si sughita, ca lovea ritmic: pac, pac, pac pac...
si acum mai misca cand si cand, dar mai rar, cu pauze de 1 ora.
o fi patit ceva?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
20+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

asa am patit si eu in sarcina la Dani, o durere de masea, nu am dormit o noapte intreaga (logic ca era sambata noapte ), iar Dani a fost super, super agitat. cand mi-am revenit eu, si-a revenit si el la miscarile lui normale.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Ireth eram sigura ca totul va fi bine. Ai o super doctorita!

Maria (27 nov. 2007) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Multumesc mult mult de tot Anaemi si Burtocika vroiam sa stiu exact ce sa iau si ce nu , cat sa ma avant la cele cu maneca scurta si cele cu maneca lunga . Multumesc ca m-ati luminat
Ireth felicitari din suflet pentru rezultate !!!! Chiar si sotul meu astepta un raspuns, stateam ca pe ace La scoala mamei mergem la maternitatea Bucur , costa 150 ron pentru amandoi ( sotului ii da adv ptr la munca si are dupa nastere 10 zile platite 100% libere) , sunt 5 module a cate 2 ore/saptamana . Incepem azi si terminam pe 5 mai . Din programul trimis de cei de la spital fac cursul si sambata numai ca tine 4 ore deci or sa fie 3 sedinte max .
La intalnire am fi Eu, tu, Theo , Babyblue nu poate sa vina, Babylicious a zis ca nu stie daca ajunge ca are treba in wk asta ...asa ca fetelor este joiiiiii , ne vedem la o cafeluta duminica ?
Ma pregatesc sa plec la dr , revin cu vesti dupa ora 8 diseara cand ajung acasa .
pupici

20+ cu Ruxandra Ioana

Te rog frumos, spune-mi si mie cum se ajunge la cursul asta ? Unde sa sun, unde sa ma inscriu si care e programul ? Noi suntem cam presati de timp, sotul o sa plece dupa Paste si nu stiu cand se mai intoarce, si vrem neaparat sa beneficiem de zilele libere care se dau pt cursul asta ...

Irina (2006) si 22+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Ireth ce ma bucur ca bebe e bine si a fost o alarma falsa!!!. Bravo doctoritei tale, femeie desteapta.
Alexia , bafta la eco , sa ne aduci vesti bune.
Imi pare au pt cele care va simtiti rau , Babyblue , nu te mai stresa ca a miscat prea mult , e de la durerea ta sigur.
ALINA , off saracuta de tine , imi pare rau , stii bunica are o vorba: "toate bubele rele in c---l babei mele" ...dar curaj ca nu mai e mult.
Eu astazi am vorbit singura prin casa.. am inceput sa scot din haine mai subtirele ca doar a venit caldura ( aici sunt 27 de grade), si am ramas socata cand am vazut ca pantalonii nu imi mai intra pe fund , daramite sa mai ajunga la burta, cat despre tricouri , imbrac de ale sotului ca ale mele "tzipa" pe mine! si eu care speram ca odata cu caldura , ma salvez ca am haine ... da ... am de luat!!
Sora-mea ma consoleaza , " Lasa ca arati si tu a femeie acuma"
asta e , pt bebe ce nu suport eu , pana acum 9 Kg dar ce-oi mai pune... Dumnezeu cu mila

25+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Ireth,bravo!!! ce ma bucur ca totule ok, na...ce sperietura ai tras.

si noi vom folosi clar body cu maneca scurta...nu mai am rabdare...inca 13 sapt...fff mult

Mama de Ana si 26+

Fashion

Mergi la inceput