Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Alexia mersi...nu eu am chistul ala, ci bebelina ...la cap. Sper totusi sa se resoarba pana la nastere

Crisspy, fericita de Razvi si 19 sapt

dr cu care lucrez eu a fost tot asa terorizata in sarcina cu baiatul, de un asa zis chist la bebelush. si are un copil perfect sanatos si super destept.
o sa fie bine, vei vedea!!!!!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza ,

Alexia ...da te-ai plimbat nu gluma ,ce dimensiune ti-a zis la col , sau doar ca este scurt ?
Anaemi.......sunt in patic....maine dimineata merg la dr.mea.... ,vroiam sa merg si eu la H&M...dar daca tu zici ca au haine doar pt slabanoage ...nu ma incadrez
Babyblue.....de ce sa iti fie frica de morfofetala ?...bebe este ff bine de ce iti faci griji ?
Babylicious .....week-end placut

21 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Morfofetala, o voi face pe 18 aprilie(22 saptam), la Medlife, la Albu.O sa ma coste 650 lei
Si mie imi este un pic teama....vad atatea probleme la voi.....
Cel mai frica imi este de col, mai ales ca sunt doi, ma gandesc ca apasa mai mult....
Dar hai sa nu ne gandim la rele.Totusi odiseea noastra nu are asa multe sarcini pierdute ca altele, sau sangerari, internari...Cred ca noi stam bine
Cu hainele am si eu o problema...am zis ca nu vreau sa fac investitii in hainute largi, dar se pare ca nu am incotro, mai ales ca inca merg la serv si nu ma pot imbraca oricum
Alexa, esti simpatica tare cu cumparaturile tale, o sa intru sa vad ce ai mai achizitionat
Crisspy, felicitari pentru printesa, si tie
In ceea ce priveste problema ei, doctorul ce a spus?De la ce s-a format?

20+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Morfofetala, o voi face pe 18 aprilie(22 saptam), la Medlife, la Albu.O sa ma coste 650 lei

20+cu si

Putin ....eu am dat ieri 600

21 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mai este un magazin pentru gravidute pe Stefan cel Mare.
Eu am facut eco morfo de trim 2 fara 4D si fara Doppler, nu mai sunt asa dornica sa vad in 4D, doctorul a dat totusi cateva imagini pentru Eva

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bun gasit in weekend! Stati asa ca ma ajuns la pagina 21, livrez eu imediat capitol nou si mai revin.

O zi frumoasa,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 21+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

salutare si de la noi.
m-am trezit cu noaptea in cap azi, fiica-mea s-a trezit la 7 si mi-a zis ca vrea sa mai doarma, asa ca am luat-o cu noi in pat si ce credeti? m-=a alungat, a zis ca vrea sa doarma cu tata numai si ca eu sa plec... si dus-a am fost

cele mai folosite haine de graviduta pentru mine sunt hainele lui CRisti.

Eu parca cresc in fiecare zi mai mult mai mult. pana la sf o sa fiu o imensa.
Crisspy, in cel mai rau caz, ce se poate intampla??? oricum trebuie sa gandim pozitiv

corry, ti=am zis ca m-am intal nit cu mamica gemenilor? Saraca a nascut si-si: natural pe cel mai mare (Luca) si cel mic n-a vrut nici cum sa vina(Alex). Zicea ca piticii sunt tare cuminti cand dorm, din pacate nu au acelasi program de masa, deci ea e o continua miscare. Spala biberoane/suzeta/haine. O ajuta mama ei...dar e atat de fericita. Piticii sunt identici, a zis ca ii deosebeste din cauza ca unul e mai mare si unul mai micut. aAAa, si in 6 saptamani, nici uram de burta

Mama de Ana si 26+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Poftiti de sporoviti la capitolul nou!

Mergi la inceput