Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Krissy mersi frumos...despre amnio era vorba.

Si by the way, si eu tot Cristina sunt si am si eu insomnii mai in fiecare seara intre 3 si 5

Crisspy, fericita de Razvi si 19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

felicitari si de la noi Crisspy, na ca te-ai stresat degeaba...ti-am zis io

asa, despre placenta aia ciudata, in fata, o mamica din cercul nostru a avut la primul copil(acum e iar gravida), nici nu s-a pus problema de nastere naturala. A dus sarcina la termen fara nici o problema.

Krissy, eu am avut insomnii in primul trim. acum dorm bustean, daca nu m-ar trezi fica'mea peste noapte din "tz" motive, cred ca asd dormi neintoarsa. Seara adorm in scaun

de kg...ooof...pai eu mananc tot ce prind mai nou. Dulciuri...o gramada, ieri am temrinat o cioco de 100 de gr fara probleme, am pus vreo 7 kg pe mine din care 3 doar luna asta

babyblue, gata cu duduia maseloanca. bravo pt curaj...hihi, mie imi e frica de dentisti.

deci eu cu Ana n-am stiut ce sunt alea arsuri, no lasa ca invat acum, azi noapte m-am trezut ca imi venea sa dau la rate asa ma ardea stomacul si gatul. Bine, ca din cauza mea, ca am halit( nu se poate spune mancat) o pizza aseara fara suflare.

v-am pupat!!!

Mama de Ana si 26+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Crisspy ma bucur din tot sufletul ca totul e ok

http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/

stiti careva ceva de site-ul asta ?
ati cumparat ceva de aici?
mi se par ffff ieftine, oare e ok?

23+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Rammy vezi ca e subiect dedicat pe forum...cica ar fi OK hainutele. Am inteles ca daca esti din Bucuresti poti sa te duci sa le vezi, insa nu stiu in ce conditii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Rammy vezi ca e subiect dedicat pe forum...cica ar fi OK hainutele. Am inteles ca daca esti din Bucuresti poti sa te duci sa le vezi, insa nu stiu in ce conditii

o sa caut si eu subiectul pe forum sa vad ce zic fetele care au cumparat,
mersi

23+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

:))))) lissa, tu vb de o cioco de 100 grame??? pai eu vb de 3-4 cioco dn astea pe zi.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

:))))) lissa, tu vb de o cioco de 100 grame??? pai eu vb de 3-4 cioco dn astea pe zi.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

inebunesc cand vad ca voi puteti manca cicolata
eu fac candida daca mananc ..oricum am de cand sunt gravida si nu scap de ea daca as mai manca si cico cred ca m-as urca pe pereti si ce imi placeeeeee vaiiii...si prajituri de cofetarie as manca continuu...da nu pot

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ce bine babyblue...ca nu ma mai simt asa de vinovata

Mama de Ana si 26+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

babayblue felicitari ca ai scapat de maseaua buclucasa Acum poate dormi bebe Iustin linistit

Rammy si eu am citit despre site-ul cu hainutele aici pe forum. Si ca ar fi ok. Nus tiu prea multe, dar daca afli sa ne spui si noua ...Mie mi se par ok ca pret.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 27+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Eu ciocolata nu as manca...nu mi-e pofta. dar mie pooooftaaa de inghetataaa

Cu Filip cand eram bagam la greu cico, dar alba . Si dupa ce l-am nascut asta a fost primul lucru pe care l-am mancat. Nici macar n-am simtit-o, ca asa de repede s-a dus pe gat

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 27+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput