Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata

La multi ani, Kamik !

si la multe luni pentru bebelinii sarbatoriti ieri Evelina, Ioana, Eva, Luca, Clara

Crisuletz, a facut Eva 4 luni cum sunteti, ca n-ai mai dat nici un semn?

dam si noi o cafeluta si o felie de tort, ca am crescut mari

azi avem "revizia tehnica" de 4 luni; cu greutatea suntem ok, sa vedem daca si restul sunt in grafic.

ieri am fost la croitoreasa si am luat rochiile felelor...sunt foarte frumoase; si am dat in lucru un album foto cu poze de la nastere pana acum, pe care o sa scrie invitatii de la botez cateva ganduri...sa-i ramana amintire printesei; am comandat si florile pentru mese; incet, incet, le aranjam pe toate.

am visat-o tare urat azi-noapte pe Miruna...m-am trezit transpirata si intoarsa pe dos

ieri i-am pus printesei suc de portocale pe buze...asa, cadou de aniversare ...initial s-a strambat si cand a dat de gust a inceput sa plescaie si cauta din ochi lingurita...a fost asa de dulce...vedem ce zice dr. azi...oricum, pana dupa botez nu discutam de diversificare...tzitzi si nimic mai mult

Mergi la inceput

JoAnn, tinem pumnii...o sa vezi ca trece cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

La multi ani Kamik! Si la multe lunite ursuletilor de azi!

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

printesa inca doarme si eu bantui singura pe aici

votat Scorpiuta, Pufele si Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

lorin multumim de vot

crissellena si eu ma sperii de diversificare e o mare varza in capul meu si fata mea e fan tzatzi si atat...de cateva zile am inceput sa bem apa cu lingurita doar asa ca sa ne deprindem cu ea e jaleeeeeee scuipa tot...dar ne facem noi mari

pupam tot barlogul fara exceptie

Votati scorpiuta AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

La multe lunite bebeilor ce implinesc astazi inca o lunita! credeam ca sunt mai multi dar am vazut ca doar Ianis Andrei de Lidia_P e nascut in data de 11, asa ca rectific, La multe lunite Ianis Andrei Sa cresti mare, cuminte si sanatos s-o bucuri pe mami...

La multi ani kamik

Fetelor, eu de ieri am sanul drept PLIN, dar mereu, de ce oare ca nu am luat nimic de lactatie, am mancat normal ca si pana acum, la bb i-am alternat, cand stangul cand dreptul... e asa de plin ca daca apas pe el curge cu jet...curge si daca nu apas dar cate putin, bine ca nu ma doare ca atunci era mai rau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramo_P

La multe lunite bebeilor ce implinesc astazi inca o lunita! credeam ca sunt mai multi dar am vazut ca doar Ianis Andrei de Lidia_P e nascut in data de 11, asa ca rectific, La multe lunite Ianis Andrei Sa cresti mare, cuminte si sanatos s-o bucuri pe mami...

La multi ani kamik

Fetelor, eu de ieri am sanul drept PLIN, dar mereu, de ce oare ca nu am luat nimic de lactatie, am mancat normal ca si pana acum, la bb i-am alternat, cand stangul cand dreptul... e asa de plin ca daca apas pe el curge cu jet...curge si daca nu apas dar cate putin, bine ca nu ma doare ca atunci era mai rau.

_

Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze

probabil eu te-am indus in eroare...ieri au fost multi bb-i sarbatoriti

si l-am ratat pe Ianis..asa ca : la multe luni cu sanatate, Ianis!

si Antonia mananca din ambii sani la o masa, dar tin cont si prima data o pun la cel mai plin. intotdeauna mananca mai mult din primul san si mai putin din celalalt; asa ca o masa o incepem cu dreptul de ex, la urmatoarea cu stangul ; si tot asa
atata timp cat nu doare, banuiesc ca e ok.
poate urmeaza un puseu de crestere si te pregatesti fara sa stii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata si de la noi,

Elfica da-in fiecare zi cresc doza cu cate o lingurita (din legumu/fruct nou):
-ziua 1-1lg
-ziua 2-2lg
-ziua 3-3lg
-ziua 4-4lg
-ziua 5 5lg
-ziua 6-6lg suc mar si 1lg suc morcov
Si apoi crestem la fel progresiv ca mai sus si cu morcovu.

Le fixez cu perne pe o perna in fund, una langa alta si sub maini le bag perne mici ca sa nu pice intr-o parte . Ma gandeam sa incep sa le pun si la scoica, mai ales ca aia se poate fixa de maner sa stea bb in fund mai sculat, tre sa ii zic la Pufi sa le aduca din masheena.

Crissellena e stresant cu diversificatul-da secretul cred eu e sa cream un obicei si atunci stresu dispare. Nu iti zic cum m-am enervat in prima zi de supa-ca o scuipizau si nu am reusit sa bag nimica..si tot era pe haine, bavetici, pe gura si in jur. Da prima zi m-am suparat, a doua am pasat si vad ca dc nu e chiar lichid, ci semifluid merge.La fel fuse si cu sucu. Se invata ei cu gustu in timp.

Se stramba la inceput, da dupa prind gustu si caaasca gura pt mai mul.

Dady e la pta acuma, cand vine incepem pregatirea de mers la kineto si dupa caz dc e frumos si nu vant si ploaie dam o raita si prin IOR.
Dupaia m-apuc sa fac tort pt bunica-maine e zioa ei. Sper sa nu ma tenteze ca e total ilegal ce vreau eu sa fac: ganache de cioco si cu glazura pe deasupra..

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissellena spune:

Votat ursuletele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

buna fetelor,

Elfica, eu am inceput cu cerealele: o masura in lapte, seara. Cereale am folosit mai intai de la Milupa si bebe nu prea a fost incantat dupa care am folosit orez bio de la topfer. Se dizolva usor si i-a placut.

Ii dau sa pape in balansoar.
Eu nu ti-as recomanda sa incepi cu mar. David a facut diaree dupa mar, asa ca am lasat marul si am inceput cu morcovul, dupa care i-am introdus si marul treptat, dar intotdeauna amestecat cu morcov. Nu prea a fost incantat, in schimb ii place f mult banana amestecata cu mar.
Pentru ca piureul de fructe sa ajunga la consistenta dorita ii mai pun si o juma' de masura de cereale.

Mergi la inceput