Buna fetelor, am o mica problema. Voi dupa ce ati intarcat v-a mai venit menstruatia regulat. Eu am intarcat fara voia mea la 7 luni jumate ale trumfului, atunci laptele meu si-a pierdut din consistenta si calitate iar bebe a refuzat treptat la el. Eu am nascut prin cezariana, la fix 40 de zile dupa am avut sangerari usoare si cand m-am dus la control medicul mi-a zis ca mi-a revenit menstruatia, dar apoi pana la 4 luni nu s-a mai intamplat nimic. Toate bune si frumoase pana luna lui martie, cand trebuia sa-mi vina pe la sfarsitul lunii, dar nimic. Eu activitate sexuala nu am mai avut de pe la jumatatea lunii lui februarie pentru ca al meu sot a plecat la specializare. dar dupa ce a plecat el pe 24 am avut mestruatie, insa in martie nu. Mi-am facut doua teste de sarcina si au iesit negative. Oare sa fie de la schimbarea hormonala sau ar trebui sa fac un consult ginecologic?
Menstruatia mea a venit la 6 luni dupa nastere si s-a reglat cam in 3 luni.
Laptele nu-si pierde din calitate si consistenta...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Foarte posibil sa fie din cauza schimbarilor hormonale, dar eu zic ca un control de specialitate nu ar strica (aici noi ne dam cu parerea, altfel e cand te vede un medic).
Sanatate multa!