Puiuti de Sept-Oct 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

camady, pot sa te ajut cu tikerul daca vrei.spune-mi ce vrei sa apara in dreptul lui.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Da Camady, ca sarmana Racheel ce s-a mai chinuit si cu mine si cu neuronul meu de gravi sa imi trag si eu o semnatura...

Zubi, mami18+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Am reusit.
Iar redroseru este fina mea care m-a ajutat cu semnatura.
Are si ea cont si facea proba.
Ea e mamica de fetita de aproape 3 anisori, finuta mea Delia.

camady's baby
18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

de asta nu intelegeam eu M-am uitat la tiker si chiar am intrebat-o daca este ammica in 18 saptamani.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu

Mergi la inceput

Seidana, vezi sa faci ca data trecuta ca maanci bataitza

Ce ziceti voi de 1-2 oo pe saptamana? eu manac cam multe oua deci..cred ca 4-5 pe sapt?????o dauna? aoleo...
Oanaiasi, si eu am prbl de genul asta cu ipohondria,cred ca ne lipseste neuronu' oricum...si eu incerc sa ma autoeduc,dar acum, dec and cu bebe in burtica, stau si singura acasa,si mi se mai pare ca aoleo, parca ametesc..aoleo nu mai stiu ce...shoot me

Zubi, mami18+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Zubi, apropos de oo ...citeam zilele trecute un articol in care se vb despre consumul ooolelelor- sau care o mai fi pluralul- si zicea o chestie incredibila: ca la persoanele care nu au probleme cu colesterolul se admite un consum de max 8-10 oo/zi (incl cele din produsele preparate cu oo). So...eu care mananc cam 3 pe zi si nu ma plang ...ce ar putea sa zica de cel care mananca 3 e saptamana...

Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Pupici fetele! Nane ma bucur ca te-ai dus la dr, si ca esti bine
Seidana , sa vi cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

fetelor visez cu ochii deschisi la bebit`al meu. ma gandesc cum o sa il strang la piept, cu o sa il alint. :) ma rog sa fie totul bine sa ajungem cu bine pana in momentul ala.

Lori 19+

Mergi la inceput

OANAIASI...cam multe cam multe consumi...off..imi povestea bunica-mea cum s educea ea la sapa, si manca ce apuca,si a nascut acasa..si a facut copii sanatosi,ca pana la urma, bebe e ceva natural de la Dumnezeu, dar acuma na, am evoluat...

ce-mi mai place de voi care deja aveti alti copii...Doamne,de abia astept sa il fac pe bebe asta,si apoi inca unul,si inca unul

Zubi, mami18+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

- si zicea o chestie incredibila: ca la persoanele care nu au probleme cu colesterolul se admite un consum de max 8-10 oo/zi (incl cele din produsele preparate cu oo). So...eu care mananc cam 3 pe zi si nu ma plang ...ce ar putea sa zica de cel care mananca 3 e saptamana...

Oana 15+

Cum ? 8-10 oua / zi ???????? Mi se pare prea de tot,persoana care consuma atat si-ar face ficatul varza imediat.
Inainte sa raman insarcinata mancam 1 ou / 6 luni acum ma fortez sa mananc 1-2 oua / saptamana cum mi-a zis doctorul

14+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

loredanar mai avem atat de putn pana la acel moment

oanaiasi 3 pe zi?
Eu cand mananc 1 pe zi timp de cateva saptamani cand nu mananc niciunul cateva saptamani si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Zubi , la cati ai de gand sa te opresti ? Azi nu am mai mancat aoua dar ieri am facut o omleta din 6 oua si am impartit-o cu sotz ...da mai mult am halit eu

Lorecred ca din noi toate esti cea mai nerabdatoare sa il vada pe bb

Oana 15+

Mergi la inceput